Simdi ben sizi kotu niyetli gormedim. Sanki cekinerek konu acmissiniz gibime geldi hatta.
Soyle soyliyeyim...ceyiz, altin, adet konularinda sikinti cikmis. Ama cogu kisinin cikiyor bu konularda zaten. Bunlari gecin. Geri kalan konularda da dedigim gibi herkesin saygi anlayisi farkli.
Size dusen sey aslinda...daha dogrusu ben ne yapardim derseniz...anneme bosver onlar genc vs der gecerdim.
Pek de ilgilenmezdim. Simdi benimde kardesim var...insan gaza geliyor boyle bir gorumceligi basiyor ...ama mantiksiz ve gereksiz seyler cok. Uc gunluk dunya sonucta. Kan davali gibi davranmamak lazim. Kardesin kendi yuvasini kurmus...amaaan iyi olsun banane de gec bence.
Gelin bacaklarini uzatirsa ailenin yaninda onun edep anlayisi farklidir demek.. Yanlis oldugu anlamina gelmiyor ama bu. Bak banada ters mesela..ama buyutulecek birsey degil. Aileme yanlis yapti diye ortaligi ayagi kaldirilacak birsey degil yani. Kendi edebini gosterir. Ailenin degersiz oldugu anlamina gelmez.
Yani aslinda ortada buyuk bir sorun yok? Ne dusunuyorsunuz merak ettim? Yasadiklarima anlam veremiyorum dedirtecek kadar bu konuda birsey yok?
Klasik kucuk catismalar...yani bu gozler daha kotu seyler okudu burda..
Hazir boyleyken fazla kurmayin niyet okuma yonlerine girip kendi kendini doldurmayin.[/QUOTbu konudan öncede bir takım sıkıntılar vardı.belki çok tekrar ediyorum ama ortada bişey yokken böyle olması olması tuhaf geliyor bana.tabiki sözde çeyizde sorunlar olur ama resim çektirmicek kadar istenmiyorsa insanda düşünüyor ister istemez.tekrar söyleyeyim annemi doldurmadım ben annemle dertleştik babam saygıya çok önem verir isimle hitap edilip bayramlar da dahil el öpülmeyince gözleri dolunca babamın ben üzüldüm normal olarak ve anneme deddimki istersen konuş ben demedimki bağır çağır kavga et diye.haklısınız onun o şekilde oturması kendi terbiyesini gösterir içimi döktüm dedimya en baştada da onuda ekledim.bizler zaten çok nadir bir araya geliyoruz çümkü geliniz o şekilde davranıyor ve kardeşimde o şekilde hareket ediyor ki ben kardeşimi bu durumda suçlu görürüm .konularımızı konuşuruz biz ve uzatmayız o anlıktır büyütmeye heleki onların huzurunu kaçırmaya hiç birimizin niyeti yok.