• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremiyorum yaşadıklarımıza

Gelininiz mutlaka videodan o bilezigi senin taktigini gormustur ondan soruyordur
Sanada sorarsa acikca soyle gucum buna yetti daha iyisini takmak isterdim de
Ayip degil sonucta
Size mesafe koyduysa adim atmayi deneyebilirsiniz
Gardini alip gelmis gibi geldi bana
Konusup anlasilmayacak birsey yok ortada
Anlasmaya niyeti yoksada kendi bilir
açıkcası ortada düğün hastalık olmadıkça aramıyorum.geçenlerde bir tanıdığı rahatsızlandı geçmiş olsun diye aradım ben.

Onlar mutluysa size ne oluyor Allah aşkına,
Abiniz evlendigine göre iyiyi kötüyü görebilir, bırakın karı koca kendileri halletsin aralarında.
Annenizi de doldurmayın lutfen

Onlar mutluysa size ne oluyor Allah aşkına,
Abiniz evlendigine göre iyiyi kötüyü görebilir, bırakın karı koca kendileri halletsin aralarında.
Annenizi de doldurmayın lutfen
bana bişey olduğunu söylemedim ben.annemide doldrmadım ayrıca.gayet güzel ifade ettğimi düşünüyorum kendimi.

Simdi ben sizi kotu niyetli gormedim. Sanki cekinerek konu acmissiniz gibime geldi hatta.
Soyle soyliyeyim...ceyiz, altin, adet konularinda sikinti cikmis. Ama cogu kisinin cikiyor bu konularda zaten. Bunlari gecin. Geri kalan konularda da dedigim gibi herkesin saygi anlayisi farkli.
Size dusen sey aslinda...daha dogrusu ben ne yapardim derseniz...anneme bosver onlar genc vs der gecerdim.
Pek de ilgilenmezdim. Kardesin kendi yuvasini kurmus...amaaan iyi olsun banane de gec bence.
Gelin bacaklarini uzatirsa ailenin yaninda onun edep anlayisi farklidir demek.. Yanlis oldugu anlamina gelmiyor ama bu. Bak banada ters mesela..ama buyutulecek birsey degil. Aileme yanlis yapti diye ortaligi ayagi kaldirilacak birsey degil yani. Kendi edebini gosterir. Ailenin degersiz oldugu anlamina gelmez.
Yani aslinda ortada buyuk bir sorun yok? Ne dusunuyorsunuz merak ettim? Yasadiklarima anlam veremiyorum dedirtecek kadar bu konuda birsey yok?
Klasik kucuk catismalar...yani bu gozler daha kotu seyler okudu burda..
Hazir boyleyken fazla kurmayin niyet okuma yonlerine girip kendi kendini doldurmayin.

Son düzenleme:
Simdi ben sizi kotu niyetli gormedim. Sanki cekinerek konu acmissiniz gibime geldi hatta.
Soyle soyliyeyim...ceyiz, altin, adet konularinda sikinti cikmis. Ama cogu kisinin cikiyor bu konularda zaten. Bunlari gecin. Geri kalan konularda da dedigim gibi herkesin saygi anlayisi farkli.
Size dusen sey aslinda...daha dogrusu ben ne yapardim derseniz...anneme bosver onlar genc vs der gecerdim.
Pek de ilgilenmezdim. Simdi benimde kardesim var...insan gaza geliyor boyle bir gorumceligi basiyor ...ama mantiksiz ve gereksiz seyler cok. Uc gunluk dunya sonucta. Kan davali gibi davranmamak lazim. Kardesin kendi yuvasini kurmus...amaaan iyi olsun banane de gec bence.
Gelin bacaklarini uzatirsa ailenin yaninda onun edep anlayisi farklidir demek.. Yanlis oldugu anlamina gelmiyor ama bu. Bak banada ters mesela..ama buyutulecek birsey degil. Aileme yanlis yapti diye ortaligi ayagi kaldirilacak birsey degil yani. Kendi edebini gosterir. Ailenin degersiz oldugu anlamina gelmez.
Yani aslinda ortada buyuk bir sorun yok? Ne dusunuyorsunuz merak ettim? Yasadiklarima anlam veremiyorum dedirtecek kadar bu konuda birsey yok?
Klasik kucuk catismalar...yani bu gozler daha kotu seyler okudu burda..
Hazir boyleyken fazla kurmayin niyet okuma yonlerine girip kendi kendini doldurmayin.[/QUOTbu konudan öncede bir takım sıkıntılar vardı.belki çok tekrar ediyorum ama ortada bişey yokken böyle olması olması tuhaf geliyor bana.tabiki sözde çeyizde sorunlar olur ama resim çektirmicek kadar istenmiyorsa insanda düşünüyor ister istemez.tekrar söyleyeyim annemi doldurmadım ben annemle dertleştik babam saygıya çok önem verir isimle hitap edilip bayramlar da dahil el öpülmeyince gözleri dolunca babamın ben üzüldüm normal olarak ve anneme deddimki istersen konuş ben demedimki bağır çağır kavga et diye.haklısınız onun o şekilde oturması kendi terbiyesini gösterir içimi döktüm dedimya en baştada da onuda ekledim.bizler zaten çok nadir bir araya geliyoruz çümkü geliniz o şekilde davranıyor ve kardeşimde o şekilde hareket ediyor ki ben kardeşimi bu durumda suçlu görürüm .konularımızı konuşuruz biz ve uzatmayız o anlıktır büyütmeye heleki onların huzurunu kaçırmaya hiç birimizin niyeti yok.

Valla karışma etme falan demeyecem,saygı duymak zorunda,sevmeyebelir tamam ama aileme yapılan herhangi bir saygısızlık karşısında beni/bizi bulur(ablamda var). Tabi şimdi konuşması kolay gelebilir ama tavriniz önce koyacaktıniz. Allah iyi insanlarla karşılaştırın sevdiklerimizi.

Kardesin sessiz sakin biri galiba..
Yoksa bu hareketleri asla yapamaz..

Valla karışma etme falan demeyecem,saygı duymak zorunda,sevmeyebelir tamam ama aileme yapılan herhangi bir saygısızlık karşısında beni/bizi bulur(ablamda var). Tabi şimdi konuşması kolay gelebilir ama tavriniz önce koyacaktıniz. Allah iyi insanlarla karşılaştırın sevdiklerimizi.
amin tşk ederim.biz birde birbirimizi tanıyan aynı yerde uzun süre komşuluk olduktan sonra birbirlerini sevdiler.ben çok kaldım mesela bekarken onlarda.içimiz dıışımız birdi.şimdi ne oldu demekle haksız olduğumu düşünmüyorum.

Kendiniz duymadiktan sonra baskasinin lafi ile hareket etmeyin. Bazen hic beklemediginiz yerden insanlar birseyler uydurur. Birde her ailede öyle el öpme veya büyüklerin yaninda belli bir durus olmuyor. Biraz zamanin akisina birakin derim

Cok ilginc...yok yere boyle davranmasi.
Bilemedim. Birseyler olmustur illa. Bence is kardesine dusuyor ama o dengeyi bulamamis herhalde...kardesine sor bence bunlarin sebebi nedir diye.

Ha birde gelini taniyormussunuz...hmm ozaman karakterini biliyorsunuz? Oyle bir tip midir saygisizlik yapan vs?

Bence bu kadar kafaya takmayın abiniz mutluysa gerisini boş verin. Ne güzel işte sürekli gelip gitmiyorlarmış. Herkes kendi hayatına baksın.

Eşim benim aileme böyle saygısızlık etse fena olur ki dediğiniz gibi hiçbir şey yoksa. Ayıp, günah yani. Bence siz haklısınız ama annenize bişey demeyin..o derse haklısın diyinngeçin.

amin tşk ederim.biz birde birbirimizi tanıyan aynı yerde uzun süre komşuluk olduktan sonra birbirlerini sevdiler.ben çok kaldım mesela bekarken onlarda.içimiz dıışımız birdi.şimdi ne oldu demekle haksız olduğumu düşünmüyorum.
Tavrinizi koyun,anlamaz ise size olan saygiziliktan değilde ailenize bariz saygizilik yapılırsa tepkinizi gösterin. Ayak uzatma,el opmeme sorun ise ve ailenizden saygizilik olarak görülüyorsa -x ayaklarını topla,böyle oturman uygun değil. Annenizin elini mı ölmedi -x sanırım annemin elini öpmeyi unuttun gibi tavriniz net ses tonunuz sert olsun. Size ne yaparsa yapsın o mühim değil ama ailenizi ezdirmeyin.

Cok ilginc...yok yere boyle davranmasi.
Bilemedim. Birseyler olmustur illa. Bence is kardesine dusuyor ama o dengeyi bulamamis herhalde...kardesine sor bence bunlarin sebebi nedir diye.

Ha birde gelini taniyormussunuz...hmm ozaman karakterini biliyorsunuz? Oyle bir tip midir saygisizlik yapan vs?
yok bu işler olmadan bir şeyini görmedim gördüm dersem yalan olur.ben bunların sebebini maddiyata bağlıyorum annem ve babam maddi olarak yardım etmedikleri için bence böyle.kardeşime sorarsam doldurdum sanar bence.

Ne cok korkuyosunuz doldurmaktan !! bence size ailenize ,
goz gore gore kocasinin sakinliginden yararlanip saygisizlik yapiyor..

Tavrinizi koyun,anlamaz ise size olan saygiziliktan değilde ailenize bariz saygizilik yapılırsa tepkinizi gösterin. Ayak uzatma,el opmeme sorun ise ve ailenizden saygizilik olarak görülüyorsa -x ayaklarını topla,böyle oturman uygun değil. Annenizin elini mı ölmedi -x sanırım annemin elini öpmeyi unuttun gibi tavriniz net ses tonunuz sert olsun. Size ne yaparsa yapsın o mühim değil ama ailenizi ezdirmeyin.
zaten en üzüldüğümüz noktada da o.ben müdahale edersem ben kötü olucam diye hiç sesimi çıkartmıyorum.bende çok sabredirim ama sabrım taşıncada dilimin ayarı yok maalesef.

Birbirinizi tanıyormuşsunuz belki ondan bu kadar rahattır gelininiz.Size laf getirenler ona da laf getirip çarptırıyorlarsa gelininizde inanmış olabilir.Bazen zaman herşeyin ilacıdır.Yine eskisi gibi samimi olursunuz belli olmaz ama çok içli dışlıda olmak iyi değil.

zaten en üzüldüğümüz noktada da o.ben müdahale edersem ben kötü olucam diye hiç sesimi çıkartmıyorum.bende çok sabredirim ama sabrım taşıncada dilimin ayarı yok maalesef.
Dusundumde zor bu isler,Allah merhamet versin. Eğer duzelmezse dilinize ayar vermenize gerek yok.

Back
X