- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 40
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
evet bir sorun görmedim.Kardesiniz mutlu mu ?
dediğim gibi içimi döktüm ben.tabikide onlar mutlu olsunlar.Hanımefendi boşverin, herkesin evi yuvasi ayrı. Zaten sık sık gelmiyolarmis. Sizde kendi evinizde mutlu olun, kendi hayatiniza odaklanin kardesinizde mutluymus. Bunlari kafaya takarak kendinize sorun cikartmayin.
O zaman bazi seyleri gormemezlige gelmelisiniz.Kardesinize yansitmayin o zaten goruyordur olanlari.evet bir sorun görmedim.
yok cnm kardeşime niye yansıtayım ağzımı açıpta tek laf etmedimki.anneme babama saygısızlık yapılıyorsa babam annem buna güceniyorsa tabiki lafımı öylerim onları sebepsiz yere üzmeye kimsenin hakkı yok.bu herkes için geçerli.O zaman bazi seyleri gormemezlige gelmelisiniz.Kardesinize yansitmayin o zaten goruyordur olanlari.
Annenize olan tavri annenizi ilgilendirir siz sizinle alakali olanlara gereken cevabi verin yeter.
hakediliyorsa yapılsın gerçekten ezdirmesin kendini ben bunada varım.bende gelinim sonuçta empati kurabiliyorum.Şu gelinin yüzde biri olamadım yawwwAllah iyi etsin ne diyelim
.hakediliyorsa yapılsın gerçekten ezdirmesin kendini ben bunada varım.bende gelinim sonuçta empati kurabiliyorum.
yok doldurdurarak konuşmak başka bişey dertleşmek başa bişey bence.ortayı bulmak için yeri gelir susulur tabiki.evet mutlu olsunlar da olsun gelmesinler.ben çok merklı olduğundan değil gelip gitmeleri sadece anlamsız davranışlar.Anneler neden susuyor
Neden öyle yapıyor kendini ezdiriyor diye düşünmemeli.
Onlar büyüklük yapmasa aile diye bir kavram kalmaz ben artık buna inanıyorum.
Kadın görüyor ama susuyor demek ki.
Sen de iyice doldurma bence.
Saygısız olduğunu düşünüyorsan gelip gitmemesi daha büyük avantaj.
Yuvasında mutlu olsun diyeceksin
Hepsi bu.
ıyiyiz de cnm kardeşimde hiç aryııp sormaz olabilir kendi düşüncesidir.tabiki mutlu olmalarına seviyorum..
Siz abinle iyi olun da o da size uzak olsun.Böyle insanlar yakin olsa zarardan başka bişey vermez insana..sırf huzursuzluk..Abinin mutluluğuna sevinin bence yeter
Bence herkes kendi lafini kendi soylesin.yok cnm kardeşime niye yansıtayım ağzımı açıpta tek laf etmedimki.anneme babama saygısızlık yapılıyorsa babam annem buna güceniyorsa tabiki lafımı öylerim onları sebepsiz yere üzmeye kimsenin hakkı yok.bu herkes için geçerli.
ben erkeklerin eşlerini korumasına severim destekte olurum yeri gelir.fakat hiçbirşey yokken bu tavırlar varsa olaki bişey olsa gerçekten ne olur bilemedim.Çekeceğiniz var sizin. Kardeşiniz de tam hanimkoylu olmuş. Bu kadar da olmaz. Geçmiş ola.
ben annem adına asla kötü olmam.sadece annemle dertleşiriz o kadar.Bence herkes kendi lafini kendi soylesin.
Anneniz konusmak istemiyormus o zaman siz anneniz adina konusmayin kotu olmayin kimse icin.
o kmuyu bize anlattılarında yanlış anlamışsınızdır dedik zaten ne olursa olsun kimseye laf ettirmeyiz.evet bileziği ucuz bulmuş onu belitrmiş ve konuya acaba ben verdiğinizi kaybettim mi acabi diyip laf almayı çalışmış annemin ağzımdan.ben zaten kardeşimde ararım hatayı gelinimizde değil.takı olayını örnek vereyim mesela ben erkek olsam tam tersi o teli asla açtırmam ağzını kapatırım.çoğu iş erkekte biter.Bir daha gelin ve ailesi hakkinda size laf tasiyan olursa duymak istemiyoruz birsey diyip milletin agzini kapatin. Artik ailesiniz. Kardesinin cocuklari olacak ilerde...o kadin da yegenlerinizin annesi.
Fitne fesatcilara izin vermeyin siz anlasamasaniz dahi.
Her aile yapisi farkli oluyor ama ben suan ki konuda pek abartilacak birsey gormedim. Taki konusunu anlamadim...anneni arayip senin ona verdigin bilezige mi yakinmis? Oyleyse ayip etmis ama aldirma...
Kardesinin aramamasi gelmemesine gucenme. Yani ne bileyim..ben olsam gucenmezdim. Istedigi zaman gelsin gitsin..sonucta aile baginiz kopmuyor...kan bagi kopmuyor. Birazda kardesine bagli...hemen gelin gondermiyor vs diye dusunmemek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?