kızlar benim bir derdim var ne yapsam ne etsem bilemiyorum bana akıl verin lütfen kayınvalidemle aynı binada yaşıyoruz bana karşı çok iyi davranır hasta olsam hemen ilgilenir yemek yapar sıcak su torbası hazırlar bana hediyeler alır bende tanıştığımız günden buyana en ufak bir saygısızlıkta bulunmadım ama mesafeli davranırım hergün gidip gelmem benim problemim kayınvalidem bizim üzerimizde otorite kurmaya çalışıyor bizim yanımızdan hiç ayrılmak istemiyor tatile pikniğe alışverişe giderken hep oda gelmek istiyor ayrıca herhangi birşey yapılacağında asla bana söylemez örneğin eşime derki karına söyle bana yardıma gelsin aynı binada olmamıza rağmen akşam yemeğine davet eder ama bana söylemez oğlunu arar ve derki semihaya söyle akşama yemek hazırlamasın bize davetlisiniz misafiri gelir semihaya söyle halan geldi hoşgeldine gelsin sürekli oğlunu yönetir ve çokta başarılı olur ben bundan bir kaç ay öncesine kadar çocuk istiyordum eşimse olumsuz bakıyordu annesi artık çocuk yapın dedi ve eşim çocuk istiyor aynı şekilde araba almak istiyorduk bizim arabamız sizin arbanız ne gerek var diyor ve eşim araba fikrine olumsuz bakmaya başlıyor böyle birçok örnek var kayınvalidemin bu haraketlerine anlam veremiyorum bana bu kadar iyi davranıp neden en ufacık bişey için bile oğlunu arıyor nbana söylmek yerine ne yapayım kızlar lütfen birşeyler söyleyin günden güne kayınvalidemi,n sevgisi azalmaya başladı bende çok mutsuzum