ANLAMADIK

Ciddi ciddi tus'a hazırlanan adam her gece 2-3 saat video chat yapmaz.
Adamlar kampa giriyor tus için.

Ya çok sallamıyor sınavı ya bahane olarak kullanıyor.
Ders çalışmak görüşmemeye engel değil. Bence başka birşey var. Ayrıca ıssız adam tribi bitmedimi hala bu erkeklerin yaa 😒 Arkadaşınızın yerinde olsam uzaklaşırdım.
Bir arkadaşım ekolu gibi geldi.

İğrenç bir muhabbet.sapkin fikirleri mo var? Siz de burada çok normal bir olay gibi anlatiyorsunuz. Verdiğiniz tepkiler de aşırı rahat. Seeey neeey 🙈 bunlar nasıl tepki ya.tuhafsiniz..
Öylesine konuşuyor işte zaman geçirmek için. Ayrıca gündüz ders çalışıyor diye hiç konuşmuyorlarmış sadece gece konuşuyorlarmış. Bence o çocuk sınava fln hazırlanmıyor, gündüz ders değil de işte çalışıyor gibi geldi bana. Emin mi arkadaşınız tusa hazırlandığından?

Şimdi şöyle genel yazayım, çocugun doktor olduguna eminiz. Cunku acilde çalısırken de , öğrencilik dönemlerinden de, hocalarla da önlüklü Stetoskoplu fotoğrafları var. Ki odasını göstermiş epey bir kitabı varmıs. Görüntülü konuşurken de ayni kişiymiş , ondan eminiz yani.
Ikınci durum gündüz dikkati dağılmasın diye çocugun , bizim kız teklif etmiş, hatta ısrat etmiş. Bizim kız da çalısıyor onun da işine geliyormuş.
Tanışma/görüşme noktası da ; bunlar muhabbet amaçlı tanışmışlar. Sonradan muhabbetler uyuşmuş, birbirlerinden hoşlanmışlar (?) ama dini farklılık var, çocuğun da geçmişinde sancılı bir hikaye var diye evlilik istemiyormuş. Ama temas, kızı kullanma, para isteme gibi durumlarda yok yani

ayrıca baba olayını anlamadım ben zaten. Ben ılıskılerden çokta anlamam, arkadaşımdan da bi şey anlamadım size danışayım dedim

7-8 ay flört mü olurmuş hiç yüzünü görmeden. Daha hikayenin başı sıkıntılı. O kadar zaman hiç mi 1 günlük boşluğu yok birinin de uçağa atlayıp gelemiyor?

Temmuz da konusmayı kesmiş bunlar çocuk dayanamamış Ağustos’ta tekrar yazmış.Sonrasında daha samimi olmaya başladık ortam ısındı diyor. Hani 1-2 aydır da daha flört tadındaymış

Temmuz da konusmayı kesmiş bunlar çocuk dayanamamış Ağustos’ta tekrar yazmış.Sonrasında daha samimi olmaya başladık ortam ısındı diyor. Hani 1-2 aydır da daha flört tadındaymış

Daha flört tadında nasıl oluyor? Önceden ne tadındalarmış? Arkadaşınız kendini kaptırmasın, çocuk bana boşluktan kafa dağıtıyor, zaman geçiriyor gibi geldi zira hoşlanan insan bir yolunu bulur bir gününü feda edip yüz yüze görüşmeye gelirdi kesinlikle.

Bence cocuk sinava hazirlanirken kafa dagitiyor o kadar asla ciddi bir niyeti yok
Sinav bitince de engeller gecer o kadar

Daha flört tadında nasıl oluyor? Önceden ne tadındalarmış? Arkadaşınız kendini kaptırmasın, çocuk bana boşluktan kafa dağıtıyor, zaman geçiriyor gibi geldi zira hoşlanan insan bir yolunu bulur bir gününü feda edip yüz yüze görüşmeye gelirdi kesinlikle.
Biri kez daha anlaşılıyor ki yaş denilen şey rakamdan ibaret 🤦🏻‍♀️
Birde ciddi ciddi bu konu üzerine arkadaşınızla kafa yoruyorsunuz😂🤭

Çünkü arkadaşım bırakamam yuz üstü :) ki normalde olgun biriydi ve sosyal medya ilişkilerine de çok uzak biriydi. Üstelikte iş güç sahibi bir kız :)

Eğlenmeylw başlamış muhabbet onların deyimiyle “goy goy “. Güldük eğlendikçe hoşlanmaya başladık diyor🙄🙈

Back
X