ANLAMADIK

yaşlar küçük sanırım

ıkısı de 25🙄
Issiz adami oynamak çok sexy iveett :işsiz:

Adam kizin yanina bile gitmiyor, neyin evlenmesi!!

Ve 7 ay öncesinden bile sinavi bahane etmek vay be! Sanirsin yeni House olma peşinde!

Ve anne abla sesleri duymasi, evli olmadiği anlamina gelmez. Zira Türkiye biraz pipi sevdalisi bir ülke. Evli bir erkeğin böyle şeyler yapmasini normal karşilayan ton ile anne var.

Sınava 3 ay varmıs sanırım.
Yok evli olsa eşinin de mutlaka bir ibaresi olur diyor.
Nerde konusuyor dedim salondaymış. Ve
Yorganları da oradaymış. Evli çift kolay kolay salonda yatırılmaz. Bi de çocuk Yeni mezım sonucta

Bence bu çocuk arkadaşınızın güzelliğinden etkilenmiş. Yoğun ders çalışıyor stresli olduğu içinde geceleri konuşup rahatlıyor bir nevi. Kazansa mesela sorumluluğu daha çok artacak. Bence arkadaşın çok fazla bağlanmadan ne yaşadığını gerçekten sorgulasın. Buradan bakınca ciddi bir ilişki gibi durmuyor.

Bence bu çocuk arkadaşınızın güzelliğinden etkilenmiş. Yoğun ders çalışıyor stresli olduğu içinde geceleri konuşup rahatlıyor bir nevi. Kazansa mesela sorumluluğu daha çok artacak. Bence arkadaşın çok fazla bağlanmadan ne yaşadığını gerçekten sorgulasın. Buradan bakınca ciddi bir ilişki gibi durmuyor.

aynı seyi söyledim.Canı sıkılıyor, konuşacak birisi işte, muhabbetini de seviyormuş arkadaşımın, guzel de kız. Sınavı bitse basae gider dedim
Kaybım olmaz diyor

aynı seyi söyledim.Canı sıkılıyor, konuşacak birisi işte, muhabbetini de seviyormuş arkadaşımın, guzel de kız. Sınavı bitse basae gider dedim
Kaybım olmaz diyor

Eğer kaybedeceğim bir şey yok diye düşünüyorsa devam edebilir tabii.

Sonra garanti veriyorum ağlar 11 yıldır tanıyorum, aksi pek mümkün değil. Ki alışmıştır yani şimdiden bile

Kendi düşen ağlamaz diye bir söz var. Bazen bazı şeyleri öngörebilmek lazım. Kendini korumaya almak lazım. Benim hayatım benim için çok değerli. Beni üzecek her şeyden uzak dururum mesala. Herkesin böyle yapması gerektiğini düşünüyorum.

Kendi düşen ağlamaz diye bir söz var. Bazen bazı şeyleri öngörebilmek lazım. Kendini korumaya almak lazım. Benim hayatım benim için çok değerli. Beni üzecek her şeyden uzak dururum mesala. Herkesin böyle yapması gerektiğini düşünüyorum.
Kıyamıyorum işte

Ders çalışmak görüşmemeye engel değil. Bence başka birşey var. Ayrıca ıssız adam tribi bitmedimi hala bu erkeklerin yaa 😒 Arkadaşınızın yerinde olsam uzaklaşırdım.

Düşünüyor sanırım

çocuk doktor Tus’a hazırlanıyor

Alkol masraflarını annesi karşılıyor sanırım ama kalkıp biri için bin km gelmesi zor diyor cunku kızın yaşadığı şehirle hiçbir bağlantısı yokmuş oğlanın
Bir arkadaşım ekolu gibi geldi.

İğrenç bir muhabbet.sapkin fikirleri mo var? Siz de burada çok normal bir olay gibi anlatiyorsunuz. Verdiğiniz tepkiler de aşırı rahat. Seeey neeey 🙈 bunlar nasıl tepki ya.tuhafsiniz..

Ciddi ciddi bana baba de demis olabilir mi hic ya
Arkadasiniz saf galiba biraz

Arkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler

Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.

en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.

Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
Bu internet üzerinden tanışılanların nedense hep doktor oluşu asfhkjkhj
Doktor olmayı ne zannediyor acaba bu ergenuslar :)
TUS denen sınav için tonlarca zaman ve para harcanıyor.
Karşı taraf %99 yalancı .
Hatta evli , yaşı 35 üstü , hatta çocuklu olabileceğini de yazayım.
Bu arada "Bi arkadaşım ekolü" değildir inş .

Öylesine konuşuyor işte zaman geçirmek için. Ayrıca gündüz ders çalışıyor diye hiç konuşmuyorlarmış sadece gece konuşuyorlarmış. Bence o çocuk sınava fln hazırlanmıyor, gündüz ders değil de işte çalışıyor gibi geldi bana. Emin mi arkadaşınız tusa hazırlandığından?

Arkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler

Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.

en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.

Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)

Arkadaşına söyle öyle sanal yaşamak yerine kendi bulunduğu yerde beraber gezip tozabileceği gerçek bir ilişki bulsun :) Bu yaşadıkları sanal bir yanılsama, oyundan başka bir şey değil...

7-8 aydir sadece geceleri 2-3 saat konustugu birini ciddiye alan kizda nasil bir yoklukta, nasil bir ilgi açligindayda acıdım kendisine.

gunduz ders calisiyor diye konuşmamak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Her atilan yalana inanmak için hazirda bekliyor bazilari yav

Cocuk sapık mı bilmem ama yedi sekiz ay görmediği biriyle sadece aksamları konusup sevgili oldugunu sanan kız arkadasın bence hasta.
Bi de evlilikten soz etmezler mi.

Back
X