Anlamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Merhaba, benim merak ettigim bir konu var.. artik garip gelmeye basladigi icin yavas yavas gözlemliyorum cevremde bazi akrabalarim var kiz olan ve ben ne zaman onlarla göz göze gelsem birden bire gulmeye basliyorlar. Onlardan biri de benim tavsiye ettigim bir seyi aramizda konustugumuzu bildigim halde tavsiye etmemisim gibi o fikirden bahsedebiliyor baska bir zaman, bu kizlar arasinda ki "benim fikrim" yarisi mi var?

Son düzenleme:
Benim anladigim size giciklik olsun diye yapiyorlar ,herhalde sizden hoslanmiyorlar.

Benim anladigim size giciklik olsun diye yapiyorlar ,herhalde sizden hoslanmiyorlar.

Özguvenim bozuluyor sanki ben konusmaya dahil olmamisim gibi hissediyorum verdigim tavsiye önemli bir öneri olmayabilir belki ama amaci bir yaris haline geldigi zaman rahatsiz oluyorum.. bazi kizlar arasinda o benim fikrimdi zaten önceden biliyordum gibi bir yaris var onu anladim..

Son düzenleme:
Belki de ozguvenli olmanizi verdiginiz fikirleri kiskaniyorlar.Bana boyle davransalar bir araya gelmez, muhattap olmazdim.Kendini bilmez insanlar yuzunden stres yapmaya degmez.

Belki de ozguvenli olmanizi verdiginiz fikirleri kiskaniyorlar.Bana boyle davransalar bir araya gelmez, muhattap olmazdim.Kendini bilmez insanlar yuzunden stres yapmaya degmez.

Muhattap olmasam uzakta da olsam ayni ortama geldigimizde (akraba oldugumuz icin) mutluluk sacmaya calismalari ve benim hareketlerimi taklit ederek rahatsiz oluyorum.. Zaten gitgide konusmam bile bozuldu burdaki ifade etmeye calismamdan belli oluyor, suskun bir insan olmaya basladim ne söylecegimi cok dusundugum icin, bilincaltimda uzulecegimi biliyorum ya ondan.. bir de özguvenim yok ki kiskanmalarini ozaman anlarim.. Tesekkur ederim öyle yapacagim bundan sonra samimiyet ve huzur lazim artik

Ya
inatlarina umursamadan ayni sekilde devam edeceksiniz ya da az goruseceksiniz.Ben de boyle ortamlarda bulundum bu tur davranislarla karsilastim.Ben onlara gore daha cesur daha ozguvenli davraniyordum.Soyleyemedikleri seyleri ben soyleyince davranislari degismeye baslamisti, ayni size davrandiklari gibi ,bende bir sure umursamadim ayni ortamda yokmuslar gibi davrandim, bir sure sonra da uzaklastim, anladim ki onlara fazla geliyorum.
Simdi de gorusmek istiyorlar ama artik benim kafam onlari cekmiyor, cok rahatim.

Yok görusmeme karari aldim.. en iyisi muhattap olmamak cunku laubalilik olunca mutsuz olan ben oluyorum.. tek uzuldugum nokta beni gözlemleyip gözlemiyormus gibi yapmalari ve benim hareketlerimle karsima cikmalari.. cunku ozaman özguvenim bozuluyor ben zaten böyleydim, biliyordum gibi davranmalari.. Neyse onlar uzaktan yapsinlar öyle artik kimse icin ruhumu kirletmeye ve degismeye degmez.. beni sevenlerle aynen devam böyle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…