- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi blondeangeld
-
O konuda %100 eminim biliyorum onunla şu an olma sebebi o açılmamış kutu olması benim geçmişim var onun yok o küfür ve hakaretleri nerden biliyorum attığı mesajları gördüğüm için kulaktan dolma değil gözümle gördüğüm için hepsinden eminim.Heh bende diyorum ki cinsel bir sey olmadigindan nasil eminsiniz? 2 kisinij yasadigi bir seyde siz nasil bu kadar net olabilirsiniz? Size karsida sevgide yok saygida. İkinizde kendinizi mukemmel kullandirmissiniz.
İnanıyorum çünkü doğru aralarında geçen konuşmaları mesajları gördüğüm için biliyorum bu kadar şeyi gerçek manada kullanılmış bir laf yani.Aralarında hiçbir şey yaşanmadığına inanıyor musunuz gerçekten?
Aynı yaştayız sizinle bakın 28 böyle mantıksızlık olmaz bir durun düşünün kimse üç yıl birarada yaşayıp da bir şey yaşamamış olamaz yani... Kadınlık görevi mevzusuna gelince adam her istediğinde olmuyordur o iş ondandır o sitemi...
Kadinin gunahini da almak istemiyorum ama acilmamis kutu diye bahsettiginiz insan bi tek o adama acilirsa da adam vazgecemez. Kufurlere gelince de, ondan ayrildiginda ona kufur eden sizden ayrildiginda size de kufur eder. Gecmise takilan bu tarz bir adam o gecmisinizi sevgilisine anlatmaktan ve soylenmekten de geri durmaz diye dusnuyorum.O konuda %100 eminim biliyorum onunla şu an olma sebebi o açılmamış kutu olması benim geçmişim var onun yok o küfür ve hakaretleri nerden biliyorum attığı mesajları gördüğüm için kulaktan dolma değil gözümle gördüğüm için hepsinden eminim.
Dediğiniz doğru onunla ilk yaşasaydı öyle birşeyi vazgeçmez daha doğrusu bırakamazdı ama olmamış. Ona göre kadın hiçbir şey yapamaz oturup evde erkeğini beklemeli ama o herşeyi yapabilir böyle bir kafada insan. onun dediği tabirle bu konuda yobaz ama yediği b.k kalmamış zamanında kendi içinde çelişkileri olan bir insan. Banada hakaret ettiği oldu kavga sırasında küfür eden biri zaten kabul edilecek birşey değil bu tabi ama ona yazdıklarını görseniz nefret ettiğini zamanında ona çok katlandığını ondan hiçbir şey olamayacağını kızı ezik gördüğünü bir sürü şey söylenmişti daha ağır.Kadinin gunahini da almak istemiyorum ama acilmamis kutu diye bahsettiginiz insan bi tek o adama acilirsa da adam vazgecemez. Kufurlere gelince de, ondan ayrildiginda ona kufur eden sizden ayrildiginda size de kufur eder. Gecmise takilan bu tarz bir adam o gecmisinizi sevgilisine anlatmaktan ve soylenmekten de geri durmaz diye dusnuyorum.
Ya sizi kirmak istemiyorum. Ama ben kendi fikrimi dile getiriyorum suan. Biriniz evde iyi bakiyorsa adam bir sure kendine baktieiyor. Digeri cinsel yonden tatmin ediyorsa cinsellik icin ona gidiyor gibi goruyorum ben. Velevki her konuda yanildim. Bunlar sadece birer teori. Saglikli bir kafa yapisi olmadigi cok acik. Sizinde diger kadininda psikolojisini bozmustur, buna eminim. 28 yasinda, boyle bir adam icin zaman kaybetmeye deger mi? Adam daha ne istedigini bilmiyor. Emin olun ne koca ne baba olur o adamdan.Dediğiniz doğru onunla ilk yaşasaydı öyle birşeyi vazgeçmez daha doğrusu bırakamazdı ama olmamış. Ona göre kadın hiçbir şey yapamaz oturup evde erkeğini beklemeli ama o herşeyi yapabilir böyle bir kafada insan. onun dediği tabirle bu konuda yobaz ama yediği b.k kalmamış zamanında kendi içinde çelişkileri olan bir insan. Banada hakaret ettiği oldu kavga sırasında küfür eden biri zaten kabul edilecek birşey değil bu tabi ama ona yazdıklarını görseniz nefret ettiğini zamanında ona çok katlandığını ondan hiçbir şey olamayacağını kızı ezik gördüğünü bir sürü şey söylenmişti daha ağır.
Evet dışardan bakılınca dediğiniz gibi gözüküyor söylediğiniz doğru. Yaşadıklarımıza benim için yaptıklarına gelincede sevgisi doğru die düşünüyorum beni hala üzmekten kırmaktan korkuyor ablam dediğim bir insan ile telefonla konuştuklarında öğrendim bir çok şeyi benim bilmemi istememiş farklı şekilde biliyim istemiş ayrılmamızı. Ben karşı tarafın benim kadar onu sevdiğini düşünmediğim için nasıl kabul edebildiğin dair kendi içimde cevap aradım..Ya sizi kirmak istemiyorum. Ama ben kendi fikrimi dile getiriyorum suan. Biriniz evde iyi bakiyorsa adam bir sure kendine baktieiyor. Digeri cinsel yonden tatmin ediyorsa cinsellik icin ona gidiyor gibi goruyorum ben. Velevki her konuda yanildim. Bunlar sadece birer teori. Saglikli bir kafa yapisi olmadigi cok acik. Sizinde diger kadininda psikolojisini bozmustur, buna eminim. 28 yasinda, boyle bir adam icin zaman kaybetmeye deger mi? Adam daha ne istedigini bilmiyor. Emin olun ne koca ne baba olur o adamdan.
Kaçtım kaçtım merak etmeyin sadece işte karşı tarafı anlarsam kabullenebilirim die düşündüm..onların arasındaki ilişkiyi değil de seninle arasındaki olan şeyi anlamana yardımcı olalım bence biz buradan.
arkadaşım kürkçü dükkanı mısın sen?
adam ondan ayrılıp sana senden ayrılıp ona gitmiş.
ve zibilyon kere tekrarlanmış aynı olay.
sıkıldıkça eş değiştirmiş türlü bahanelerle ayol...
lütfen arkana bakmadan kaç bunlardan...
he bi' de, onların aralarında bir şey yaşanmadığına nasıl inandın ya... vallahi güldüm yani buna...
30 küsür yaşında koca koca insanlar bi' de açıklama yapmış kanka gibi olduk falan diye...
bunlara inanmayınız efenim...
Bakin turlu turlu bahanaler buluyorsunuz kendinize. Her soyledigime ikna edici bir cevap ariyorsunuz kendi icinizde. Cok basit aslinda cevaplar. Adam seviyorsa ayrilmaz. Ayrildiysa baskasina gitmez. Gittiyse gelip o kadini kotulemez. Kotulediyse de bir daha kadina geri donmez. Hani nereden tutarsaniz tutun elinizde kalir. 100 kisiden 99u bu adamin sizi sevmedigini ve keyfine gore gelip gittigini soyler. 1 kisi inkar eder. Oda sizsiniz.Evet dışardan bakılınca dediğiniz gibi gözüküyor söylediğiniz doğru. Yaşadıklarımıza benim için yaptıklarına gelincede sevgisi doğru die düşünüyorum beni hala üzmekten kırmaktan korkuyor ablam dediğim bir insan ile telefonla konuştuklarında öğrendim bir çok şeyi benim bilmemi istememiş farklı şekilde biliyim istemiş ayrılmamızı. Ben karşı tarafın benim kadar onu sevdiğini düşünmediğim için nasıl kabul edebildiğin dair kendi içimde cevap aradım..
valla bebeğim 007 James Bond da olsan anlayamayabilirsin onu...Kaçtım kaçtım merak etmeyin sadece işte karşı tarafı anlarsam kabullenebilirim die düşündüm..
İnanması güç ama doğru aralarında birşey olmadığı mesajlarda gördüm bunu biraz ajanlığım varda
Diğer konumu okursanız orada neden benimle olmadığını daha net anlattım aslındaBakin turlu turlu bahanaler buluyorsunuz kendinize. Her soyledigime ikna edici bir cevap ariyorsunuz kendi icinizde. Cok basit aslinda cevaplar. Adam seviyorsa ayrilmaz. Ayrildiysa baskasina gitmez. Gittiyse gelip o kadini kotulemez. Kotulediyse de bir daha kadina geri donmez. Hani nereden tutarsaniz tutun elinizde kalir. 100 kisiden 99u bu adamin sizi sevmedigini ve keyfine gore gelip gittigini soyler. 1 kisi inkar eder. Oda sizsiniz.
Bu araştırmam yeni değil daha önceden öğrenmiştim. Yeni gördüğüm şeylerlede daha çok tasdiklendi diyebilirim. Artık araştırmıyorum dönse bile olmayacağınıda biliyorum böyle birşeyi bir daha kabul edemem canı acıyan bi tek benim çünkü..valla bebeğim 007 James Bond da olsan anlayamayabilirsin onu...
bazı şeyler göründüğü gibi olmayabiliyor şu hayatta...
hem bunu zaten böyle düşünüp araştırman bile hala içinde ona dönme isteği olduğunu düşündürdü bana.. ya da o dönse kabul edebilecek potansiyeli gördüm sende...
Bu kafamızda vazgeçin artık.vazgecmediginiz sürece aldatildim şöyle yaptı böyle yaptı diye ağlamaya devam edersiniz.herwey cinsel ilişki değildir girsin yada girmesin hiç önemli değil.(dipnot:hiçbir erkek birlikte olmadığı kadına sürekli geri dönmez buda yine akılda bulunsun)burda önemli olan senin sürekli affetmen ve kendinde suç bulmaman.Erkekleri bu kadar baştacı etmeyin yahu.kadin yapamaz erkek yapar düşüncesinde bir erkekle zaten hiç birlikte olmayın.Köle değiliz biz insanızAralarında birşey geçmediğini nerden biliyorum en basitinden cinsel içerikli birşey geçmediği kesin.. e ortada ona karşı sevgide yok saygıda yok aslında ama ona göre o mantığı..
Beraber olduğumuz süre içinde beni aldatmadı aldatılan hep diğer kişi oldu o da ayrı bi konu. Ben 1 kez affettim olmadı 10 kere geri döndüğü kişide ben değilim. Benimde hatalarım var bunu biliyorum ve kabul ediyorum zaten. Baştacı etmediğim için kötü oldum zaten.Bu kafamızda vazgeçin artık.vazgecmediginiz sürece aldatildim şöyle yaptı böyle yaptı diye ağlamaya devam edersiniz.herwey cinsel ilişki değildir girsin yada girmesin hiç önemli değil.(dipnot:hiçbir erkek birlikte olmadığı kadına sürekli geri dönmez buda yine akılda bulunsun)burda önemli olan senin sürekli affetmen ve kendinde suç bulmaman.Erkekleri bu kadar baştacı etmeyin yahu.kadin yapamaz erkek yapar düşüncesinde bir erkekle zaten hiç birlikte olmayın.Köle değiliz biz insanız
Ben kendim için cevap aramıyorum ki sadece o kızı anlamak istiyordum sorum o yöndeydi ben hatamın farkındayım o kişiyi kabul edemem artık diyebiliyorum ama karşı taraf diyemiyor ki ben onu severken böyle diyebiliyorum artık. Hepimiz mutlu olalımBeni aldatmadı o kızı aldattı,o kıza 10kere döndü,baştacı etmedim ben diye kelimeler kurup,buraya yaziyorsaniz bence kimseye fikir danismayin burda aradığınız cevabı bulacaginizi sanmıyorum Allah mutlu etsin
Ben uzaklaştım çok şükür dediğim gibi sadece karşı tarafı anlamaya çalışıyorum çünkü aklım almıyor bu kadar şeye rağmen kabul edebilmesini akılları başta olsa zaten bu şekilde sonuçlanmazdı die düşünüyorum.sonra eski kız dediğiniz çocuk peydah eder arada sonra gider başkasınla evlenmeye kalkar ortada kaldım diye.sonra şimdi bu dansözlere taş çıkartan eski sevgilin yine bu eski kıza döner sonra çocuğunu kabul etmez.yine ayrılırlar sonra eski kız tekrar çocuğuna baba olsun diye yanaştığı kişiye gider.o kişi de bi şekilde eski sevgilini öğrenip bir güzel benzetir. sana döner senle de bir süre geçirdikten sonra bir bahane bulur mesela ben çocuğumu özledim der ayrılırsınız.sonra bu herif eski kıza dönmek ister fakat başkası ile evlenmiştir o kişi.bu herifte bambaşka bir bayanla flörtleşmeye başlar.bi yandanda bu eski kızı takip eder.stop!
Canınızı pazarda bulmadığınızı düşünüyorsanız imdaat diyerek uzaklaşınız bu herfi ve onun eski kız arkadaşından yaşların 35 olması onların akıllarının başta olduğunu ifade etmiyor maalesef.göçmen kuş gibi aşk hayatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?