- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
Neden bu kadar cok konu?Beta HCG değerim 2317, ve kağıtta şöyle bişey var, Y, K,D olarak üç harf var
Yüksek kritik düşük diye.. benimki durum K OLARAK yazıyor yani risklimi anlamına geliyor referans 5 yaziyor degerim2317
İlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limiNeden bu kadar cok konu?
Rabbim kucaginiza almayi nasip eylesin. 5 ustu gebelik oldugunu en dogru bilgiyi kac haftalik vs.saglikli olusu sizin sagliginizi gibi her turlu bilgiyi doktorunuz verir. Buraya 1 konu acarakda sorabilirsiniz 10 konu acinca bisey degismeyecektir.İlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limi
İlk gebeliğim diyosun ama kese kaçta gözükür kav degerle betaya göre haftayı biliyosun diğer yazilarina bı bak istersen bilerek yaptın açık açık belli kaç haftalık Ken beta kaç çıktığını biliyosun gelmisdin burda bilmiyomus gibi yazıyon önceki yazdığın yazıları yorumları bı oku istersenİlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limi
Kuzu sen şal bu arkadasi uğraşma önceki yazılarını gördüm herşeyi biliyo bilmediğini şey yok beta ya gire haftasibi biliyo muayeneye de gozukmeyi haftalık hesaplamasını hep biliyo bilerek yapiyo sormak için sadeceNeden bu kadar cok konu?
Yazdığın yazıları oku yorumları oku niye burdaki kızların moralini bozuyosunuz bilerek yaparak basbaya neyin ne olduğunu ykd nin ne olduğunu da biliyosun sadece soru sormak için burdaki anne olmak isteyen insanların moralimi bozmak için yapıyorsunuz sırfBeta HCG değerim 2317, ve kağıtta şöyle bişey var, Y, K,D olarak üç harf var
Yüksek kritik düşük diye.. benimki durum K OLARAK yazıyor yani risklimi anlamına geliyor referans 5 yaziyor degerim2317
Bak bakalım kaçıncı çocuğun ilk gebelik diyon her yerde üçüncü çocuk diyon niye yalan konusuyon saf ayagina yatiyon ucuncu bu diyip geziyon burda ilk gebelik diyon kimi kandırıyon arkadaşım senİlk gebelik heyecanliyim ondan desem yeter limi
Kuzum biliyo basbaya önceki yazıları oku ilk gebelik diyo burda önceki yazıları üçüncü çocuk diyo kaç haftalık Ken kaç çıkar beta biliyo burda gebe olmak isteyen insanların moralimi bozmak için canını sıkmak için bilerek yapiyoHer şeyi arastiran ben bile bilmiyordum y k d harflerinin anlamını. Uyeler hakli olabilir, sormak için soruyor gibisiniz. Her ay negatif gorenlerin kalbi kırılıyor, haberiniz olsun.
Herkesin kalbine göre versin Allah. Nispet yapan, mutluluğundan hayır göreceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Hayret ediyorum ya neden neden? Ne gerek var ki buna?Kuzum biliyo basbaya önceki yazıları oku ilk gebelik diyo burda önceki yazıları üçüncü çocuk diyo kaç haftalık Ken kaç çıkar beta biliyo burda gebe olmak isteyen insanların moralimi bozmak için canını sıkmak için bilerek yapiyo
Amin kuzu inşallahHerkesin kalbine göre versin Allah. Nispet yapan, mutluluğundan hayır göreceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Hayret ediyorum ya neden neden? Ne gerek var ki buna?
Ne zaman çocuk gözükür kaç haftalık Ken beta kaç Ken gözükür herşeyi biliyo nispet olsun diye soru sormak için soruyo yada canımı sıktı görür görmez sinirimi bozdu y k değerleri de biliyo kuzu millete akıl veriyo yazdığı yorumlarda burda saf ayagina yatiyoHerkesin kalbine göre versin Allah. Nispet yapan, mutluluğundan hayır göreceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Hayret ediyorum ya neden neden? Ne gerek var ki buna?
Ugrasma degil yazdigim amac ne anlamak istemistim sadece musallat oluyodu her konuya ve guncel sayfayaKuzu sen şal bu arkadasi uğraşma önceki yazılarını gördüm herşeyi biliyo bilmediğini şey yok beta ya gire haftasibi biliyo muayeneye de gozukmeyi haftalık hesaplamasını hep biliyo bilerek yapiyo sormak için sadece
Bence sen herkesi kandırma, benim birinci çocuğum, senin gözlerinde problem var galiba sana gözlük alayım ben, üçüncü diyen bişi ezogelin adında bir kişi iyi okuBak bakalım kaçıncı çocuğun ilk gebelik diyon her yerde üçüncü çocuk diyon niye yalan konusuyon saf ayagina yatiyon ucuncu bu diyip geziyon burda ilk gebelik diyon kimi kandırıyon arkadaşım sen
Okumam gerektiğini tek tek okudum bn kimin yazdığını da gördüm siz yazmışsınız ezo gelin değilBence sen herkesi kandırma, benim birinci çocuğum, senin gözlerinde problem var galiba sana gözlük alayım ben, üçüncü diyen bişi ezogelin adında bir kişi iyi oku
Ezogelin kullanıcısı her kimse bacım Allah rızası için şunları söyledi ağzını kapatır mısın eğer yorumumu okuyosan lütfen cevap ver.. elazigdayim benim üçüncü çocuk diyen kadın sen deil misin kimse bilip bilmeden yargilamasin ayıp yaaaOkumam gerektiğini tek tek okudum bn kimin yazdığını da gördüm siz yazmışsınız ezo gelin değil
MademBence sen herkesi kandırma, benim birinci çocuğum, senin gözlerinde problem var galiba sana gözlük alayım ben, üçüncü diyen bişi ezogelin adında bir kişi iyi oku
Madem k y d yi bilmiyorum diye geciniyon bu ne o zaman biliyon beş belli yazmissun orda daBeta HCG değerim 2317, ve kağıtta şöyle bişey var, Y, K,D olarak üç harf var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?