Bunları eşine sordun mu?
Yetersizlik değil bencede bu durum. yani ilişki iki kişinin yaşayacağı haz duyacağı birşey. Sadece onun değil. Konuşarak halletmeye çalışın. Suçlar gibi değil nedene odaklanmak mahiyetinde. Belkide farkında bile değildir sizin uyarınızla farkeder düzelirHayır kendisini yetersiz görmesini istemiyorum..
Eşinle sorununu konuşmadan nasıl çözebilirsin ki? Onunla nasıl konuştuğunda önemli elbette. Sen böyle yapınca şöyle düşünüyorum, başka bir sebebi mi var, neden kaynaklandığını merak ediyorum, daha farklı olmasını istiyorum çünkü böylece daha mutlu olacağım, bir sorun varsa birlikte hallederiz şeklinde konuşursan, eşin neden alınsın ki?Hayır kendisini yetersiz görmesini istemiyorum..
Yaşı gereği ne alaka olmuş. Eşinin yaşı çok genç.Sizce ben mi büyütüyorum,kendisi 31 yaşında ben 26 yaşı gereği mi böyle aktif bir cinsel hayatımız yok olsa da bu anlattığım tarz..
Arkadaşlar teşekkürler, peki sizce ben bu sertlikten hoşlanmadığımı dile getirsem aramız bozulur mu ?
Aslında çok uysal ve sevecen bir adam nasıl 180 derece dönüyor gerçekten anlamıyorum.
Konuşursan, birlikte hoşlanacağınız şeyleri keşfedecek, ortak bir dil yakalayacak şansınız olur. Konuşmazsan karşılıklı isteksizlik döngüsüne girersiniz gibime geliyor.Arkadaşlar teşekkürler, peki sizce ben bu sertlikten hoşlanmadığımı dile getirsem aramız bozulur mu ?
Aslında çok uysal ve sevecen bir adam nasıl 180 derece dönüyor gerçekten anlamıyorum.
canım benim cinsellik farklı bişey, her insanın fantazisi istekleri vardır bu konuda, geçen bi yazı okudum kadın avukat hemde ne avukat cevval ateş gibi bişey höt zöt ama yatakta aşağılanmaktan zapt edilmekten hoşlanıyomuş baskinligi elden bıraktığım tek yer yatak diyo
Nerde okudun, kimmiş o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?