anlamıyorum bazı insanlarda doğuştan annelik yok herhalde..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
3 gün önce konu açmıştım. Kardeşim yüzünden düşük yapıyordum diye.. neyse annem o gece yanımda kaldı. . Ertesi gun oğlan beni gezdirecek deyip beni bırakıp gitti.. dünde onda kalacağım dedi gitti.. anlamıyorum ki kanama geçiren hastanelik olan kişi erkek kardeşim mi yoksa ben miyim ??
Bu saate kadar da aramadi ne yaptın diye.. işten çıktım şimdi. Eve gidiyorum ama annemin hiç umrumda değilim onu anladım. . Kadının tek derdi gezmek. . Ve canı oğlu. .
2 dir kanama geçiren hamile bir kızı yok onu anladım. . Bide çocuğuna bakarım diyor ya.. nasıl bana bakmayan çocuğa bakacak anlamadım ..
Siz olsanız. .

Minimum beklenti, maksimum mutluluk. Anneniz bile olsa kimseden bir şey beklemeyin. Anneniz açıkça evlat ayrımı yapıyor ama yapacak bir şey yok. Anneniz sonuçta, atsan atılmaz satsan satılmaz.

Ben olsam bakıcı bakmaya başlardım
Bu kadar gezmeyi seven insan çocuğunuza bakamaz, bi süre sonra sizi yarı yolda bırakabilir

Canım bu halinle bence anneni cok tafana takip stres yapıyorsun kendine, bu zamanlarda bize stres yasak

Hala boyle birinden beklentiye girmeniz ilginc. Sasirmamaniz lazim artik. Ben olsam da boyle birine cocuk falan emanet etmem.

Bence kendi göbegini kendin kes saygini göster annen dir ama bise de bekleme yarin bir gün basina Kalkar Ben büyüttü m diye boswer Ben yalniz büyüttüm 2 boncugumu ilk 4 ay zor Dur ama sonra bebek büyüdük ce sorunlar kücülür tecrübeli deilizki hicbirimiz annen bariz ayiriyor ama boswer

Ben olsam aman boşver ben artık anneyim ve evladimi dusunmem lazim der hiç kafaya takmazdim

Anneniz sizi bu kadar dislarken cocugunuza bakmaya talip oylemi?
Aklimdan aceba karsiliginda ucret falanmi alacak diye dusundum?

Ama var boyle anneler maalesef, bu haldeyken cok takmamaya calisin, kendinize ve bebeginize iyi bakin.

Acaba diyorum sizde çok mu ilgi bekliyorsunuz. Kadın kalmış yanınızda sizde madem işe gidecek kadar iyiyisiniz tabiki evine oğlunun yanına, yaşantısına dönecek.kendinizi sürekli kardeşinizle kıyaslıyorsunuz gibime geldi.

Cok anlamam ama hamileliginde zaman zaman kanaması olan arkadaslarim oldu. Bence cok abartiyorsunuz.Bir tartismada cocugum dusuyordu yok kanamam var. Boyle pireyi deve yapanlarla benimde ugrasasim, onemseyesim gelmiyor. Olacağı varsa olur. Bir tartismadan cocuk dusseydi, kimsenin cocugu olmazdi. O kadar ciddi olsaydi durum hastanede yatardın herhalde. 8 haftalık hamilesin daha ya bunaltici bir ilgi beklentin var esin yaninda degil mi? Millete naz yapmaya ugrasiyorsun

Artık siz anne olacaksınız, görün işte yanlışı doğruyu..
Evlat olarak düşünmeyi bırakıp anne olmaya odaklanın.
Anneniz değişmez bu saatten sonra, canınızı sıkmayın, zor bişey elbet ama elden gelen birşey yoksa kabullenmek lazım.

Annen bile olsa niye bu kadar çok beklenti içine giriyorsun ki ..
Kimse kimseye bakmak zorunda değil tabide senin durumunda olsam bende annemden beklerdim yani ben senden bir parcayim ve bende kendimden senin geninden bir parça tasiniyorum ..
Evlatları arasında ayrim yapan çok insan var ...

Eşim yanımda değil.
1 aydır görevde ve evde tek kalıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…