- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Annen bile olsa niye bu kadar çok beklenti içine giriyorsun ki ..3 gün önce konu açmıştım. Kardeşim yüzünden düşük yapıyordum diye.. neyse annem o gece yanımda kaldı. . Ertesi gun oğlan beni gezdirecek deyip beni bırakıp gitti.. dünde onda kalacağım dedi gitti.. anlamıyorum ki kanama geçiren hastanelik olan kişi erkek kardeşim mi yoksa ben miyim ??
Bu saate kadar da aramadi ne yaptın diye.. işten çıktım şimdi. Eve gidiyorum ama annemin hiç umrumda değilim onu anladım. . Kadının tek derdi gezmek. . Ve canı oğlu. .
2 dir kanama geçiren hamile bir kızı yok onu anladım. . Bide çocuğuna bakarım diyor ya.. nasıl bana bakmayan çocuğa bakacak anlamadım ..
Siz olsanız. .
Eşim yanımda değil.Cok anlamam ama hamileliginde zaman zaman kanaması olan arkadaslarim oldu. Bence cok abartiyorsunuz.Bir tartismada cocugum dusuyordu yok kanamam var. Boyle pireyi deve yapanlarla benimde ugrasasim, onemseyesim gelmiyor. Olacağı varsa olur. Bir tartismadan cocuk dusseydi, kimsenin cocugu olmazdi. O kadar ciddi olsaydi durum hastanede yatardın herhalde. 8 haftalık hamilesin daha ya bunaltici bir ilgi beklentin var esin yaninda degil mi? Millete naz yapmaya ugrasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?