kısaca konuyu anlatayım..yorumlarınızı bekliyorum..arkadaşlar benim eşim asker burda ikinci yılım ve köy karakolundayız lojmanda kalıyorum..hemen yanımda bi personel daha var..geçen yıl ilk geldiğimde bana karşı olan davranışları hoşuma gitmediği için yüz göz olmadım..mesafeli yaklaştım ..evine bile 2 defa gitmişliğim var..o da en fazla yarım saat kalmışımdır..neyse bu yıl bi evli çift daha geldi..hoşgeldine gittim ve bayramda ziyaretlerine de gittim yeni gelenlerin evine ..onlarda geldi iadeyi ziyarete..bu arada ben çalışıyorum ...öğretmenim..yandaki bayanla beraber takılmaya başlıyolar bu arada yandaki kadınla samimi değilken beni arayıp aa napıon özledim valla diyen kadın aramıyo hiç beni ben de aramıyorum...bugün bölük komutanın eşi gelecekmiş yeni gelen bayana ziyarete(eşi asker olanlar bilir burda 3 bayanız evli olan onu çağırıp beni çapırmaması hoş olmaz) yandaki kadına geliyo evine kadar çağırıyo ve bana bırak gelmeyi tel bile etmiyo eşi eşimi aramış ırazcıkta gelsin demiş..gitmedim tabiii..neden böyle davrandığını da anlamış değilim..ama canımı sıktı böyle yapması...ayıp etti bana ..şimdi ben bu bayana nasıl davranmalıyım..durduk yere tavır aldı gibi geliyo bana haklı mıyım???