El koyar gibi almak tabi ki kötü bir şeydir bende anlam veremiyorum çoğu kaynana kendi hakkı gibi görüp alıyor insanlar çocukların düğünü var diye hediye diye getiriyor onun hakkı olsa millet düğün olmadan getirir al bu senin hakkın der zaten hele o direk verenleri sesini çıkarmayanları hiç anlamıyorum,işin açığı benim takılarıda ben verdim ama altını çiziyorum ben verdim anne sana hibe ediyorum dedim zaten üç kuruş vardı ve zaten kadın bizim milyarlık borçlarımızı kapattı ki düğünden bağımsız şeylerdi yine bize geldi yani ama onu bile aradı şu kadar var dedi kuruşu kuruşuna alın bunları dedi şimdi olsun yine veririm ama kendi gelip almaya kalksaydı bir tl bile vermezdimkızlar dun bir konu okudum ki yorumda yaptim ama konuda bi cok kisi kaynanam aldi altinlarimizi yada paralari falan diyorlar simdi gercekten soruyorum neden ve ne hakla sizin takilarinizi aliyorlar düğünü kendileri yaptıkları icinmi ki kendileri yapsa bile bu onlarin haklari annelik babalik gorevi razi olunmadan alinan takilar haramdir ben oyle dusunuyorum ...aklim almiyo benim ...
burda gelin kaynana düşüncesi var cok guzel bir düşünce hatta ama gönül rızası olmadan alinmasi cok ilgincEl koyar gibi almak tabi ki kötü bir şeydir bende anlam veremiyorum çoğu kaynana kendi hakkı gibi görüp alıyor insanlar çocukların düğünü var diye hediye diye getiriyor onun hakkı olsa millet düğün olmadan getirir al bu senin hakkın der zaten hele o direk verenleri sesini çıkarmayanları hiç anlamıyorum,işin açığı benim takılarıda ben verdim ama altını çiziyorum ben verdim anne sana hibe ediyorum dedim zaten üç kuruş vardı ve zaten kadın bizim milyarlık borçlarımızı kapattı ki düğünden bağımsız şeylerdi yine bize geldi yani ama onu bile aradı şu kadar var dedi kuruşu kuruşuna alın bunları dedi şimdi olsun yine veririm ama kendi gelip almaya kalksaydı bir tl bile vermezdim
kızlar dun bir konu okudum ki yorumda yaptim ama konuda bi cok kisi kaynanam aldi altinlarimizi yada paralari falan diyorlar simdi gercekten soruyorum neden ve ne hakla sizin takilarinizi aliyorlar düğünü kendileri yaptıkları icinmi ki kendileri yapsa bile bu onlarin haklari annelik babalik gorevi razi olunmadan alinan takilar haramdir ben oyle dusunuyorum ...aklim almiyo benim ...
kızlar dun bir konu okudum ki yorumda yaptim ama konuda bi cok kisi kaynanam aldi altinlarimizi yada paralari falan diyorlar simdi gercekten soruyorum neden ve ne hakla sizin takilarinizi aliyorlar düğünü kendileri yaptıkları icinmi ki kendileri yapsa bile bu onlarin haklari annelik babalik gorevi razi olunmadan alinan takilar haramdir ben oyle dusunuyorum ...aklim almiyo benim ...
Evet gerçekten fazlasıyla ilginç daha kendi hayatına kendi takılarına ne yapacağıni karar veremeyen insanların evlenmesi daha ilginçburda gelin kaynana düşüncesi var cok guzel bir düşünce hatta ama gönül rızası olmadan alinmasi cok ilginc
Bizimki istemedi daha doğrusu o yüzü bulamadı. Vermezdim zaten.kızlar dun bir konu okudum ki yorumda yaptim ama konuda bi cok kisi kaynanam aldi altinlarimizi yada paralari falan diyorlar simdi gercekten soruyorum neden ve ne hakla sizin takilarinizi aliyorlar düğünü kendileri yaptıkları icinmi ki kendileri yapsa bile bu onlarin haklari annelik babalik gorevi razi olunmadan alinan takilar haramdir ben oyle dusunuyorum ...aklim almiyo benim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?