Aşılama Anlamiyorum neden hamile kalamıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi.. kafam karisti
Bilirdi tüplere baktığımı bilmediğim için öneri sunmak istedim

Dedim ama gerek yok dedi doktorum. Tup bebek istiyorduk. Tup bebek de gerek yok dediler. Isterse ikisi de tikali olsun tup bebek de sıkıntı olmaz dediler
Ne alaka ben 20 yasındayım 18 yasında evlendim ve evlendim ilk 6 ay cocugum olmuyordu doktora gittim rahim filmi istedi ve tüplerimin kapalı oldugunu söyledi hemde ikisininde ve açtı su falan heralde bi ilaç atıyor öyle dedi bana yani ben o an uyumustum yaşım küçük oldgu için canım acır diye bayıltarak yapmıstı ama 2 yıl oldu pco oldugum için olmuyordu cocugum bende tüp bebek istedim 15 yumurtam toplandı 5 tane 1.kalite embriyom olustu 1 tüp bebek denemem tuttu ama a sonra düşük yaptım yapısıklıklardan dolayı tutunamamisti bende rahim temizleme ameliyatı oldum (histeroskopi) suan da 18 martı bekliyorum kalan dondurulmuş 3 tane embriyom var onlarla tekrar deneyeceğim insallah tutar bu sefer yaa sanada aynı sekilde rabbim yardım etsin stres yapma ve kendine cok dikkat et ihmal etme😥🙏

Benimde sol tup tikali ve endometriozis var bende.
2 asilama 2 tup hicbirinde gebe kalamadim 2 bucuk sene oldu hic olmadi normal yoldanda.
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur kendimizi boşa harap ediyoruz daha olmasina var demekki sabredip bekleyeceğiz elden bisey gelmiyor ne yazikki...
Histeroskopi yaptırsana hem tüplerine bakılır hemde rahimi temizler bence cok iyi bi yöntem

Histeroskopi yaptırsana hem tüplerine bakılır hemde rahimi temizler bence cok iyi bi yöntem
Benimde sol tup tikali ve endometriozis var bende.
2 asilama 2 tup hicbirinde gebe kalamadim 2 bucuk sene oldu hic olmadi normal yoldanda.
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur kendimizi boşa harap ediyoruz daha olmasina var demekki sabredip bekleyeceğiz elden bisey gelmiyor ne yazikki...
Tüp bebek tedavisi için de cok iyi bi yöntem canım

konularimda var bakarsan hikayem. Laparoskopi ve histeroskopi operasyonu yapildi zaten gecen sene subatta.
Genetik testlerde yapildi rahim biyopsisi de ve hic bir sorun bulunmadi simdi 3. tup bebek icin hazirlanyoruz kagit kurek vs.

Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
Hiç-bir sebep olmadığı halde 1 aşılama l 4. Tüp bebek ile hamile kaldm.. 13 yıl bekledim, 14 yaşında normal yoldan bir kızım var ..hiç korunmadm hem eşim hem ben olması gereken herşey yolundaydı ...vakti gelmedi demekki siz pes etmeyin lütfen

konularimda var bakarsan hikayem. Laparoskopi ve histeroskopi operasyonu yapildi zaten gecen sene subatta.
Genetik testlerde yapildi rahim biyopsisi de ve hic bir sorun bulunmadi simdi 3. tup bebek icin hazirlanyoruz kagit kurek vs.
Allah yardımcın olsun canım ♥️♥️

Ordan sıvı akışı var mı hidrosalpenks dedikleri bunu teyit ettiniz mi?
Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi..
Bilirdi tüplere baktığımı bilmediğim için öneri sunmak istedim
Teskkr ederim öneri icin. Merak ettigimden sordum

Kendini çok yıpratmamaya çalışın elbette insanız üzülürüz fakat takdir Allahındır. Allah ne zaman derse ozaman olur.Bizimde 4 yıla yakın oldu 1 kere bile gebelik oluşmadı.2 defa aşılama denedik nasip olmadı tüp bebek deneyecektik akrabaların nişanları vs felan çıktı ertledik birde havalar soğuk hastaneye git gel zor işler dedik kendimizi mayısa diye plan yaptık.1,5 sene olucak varikosel ameliyatı oldundu değerler düzeldi beklemekteyiz.Duanın gücünene inanarak devam edelim birbirimize dualar edelim.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın kucaklarınıda boş bırakmasın

Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi..

Teskkr ederim öneri icin. Merak ettigimden sordum
Emin olmak adına bir kaç doktora gidebilirsiniz

Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi.. kafam karisti
seninle aynıyız sağ tüpüme tıkalı dediler doktora açılmaz mı dedim gerek yok tüpler hareketli organlar dedi yumurta sağda da olsa yakalama ihtimali varmış ama bu aydan sonra açtırmayı deneyeceğim bende . tüp bebeğe psikolojik olarak hiç hazır değilim zaten çok yoğun bir yaşamım var

Back
X