Aşılama Anlamiyorum neden hamile kalamıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.

Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
spermde de mi problem yok? Asilama ne icin uygun goruldu?

Yok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.
3 sene boyunca cocuk oldugu için aşılama dediler

Cunku zamana ve sabira ihtiyaciniz var bence. Bir sorun yoksa Allaha birakin ve bol bol dua edin. Siz olmuyor diye dusundukce olmuyo cunku kendimden biliyorum. Umarim rabbim en kisa zamanda nasip etsin 🙏

Çünkü her şeyin bir zamanı var, evet bu yollardan geçen biri olarak düşünmemek kafaya takmamak elde değil ama elinizden geleni yapmışsınız ya zamana bırakıp bekleyeceksiniz ya da tüp bebek deneyebilirsiniz.
Aşılamanın tutma oranı düşük zaten belki tüp bebek daha iyi olur ama o da madden ve manen yorucu maalesef

Hic bi sorun yokken sebepsiz infertilite nedeniyle, Sayısız kurler otlar ilaclar, 3 basarısız asılama. Ilk tup bebek denemesi bos gebelik ve düsük. 2.negatif. 9 yıl sonra 3.tup bebekle cok sükür hamileyim ❤
Neden olmuyo sorusunun cevabı zamanı degil baska bi acıklaması yok. Elimizden geleni yaptiktan sonra sabretmekten baska care yok

Cunku zamana ve sabira ihtiyaciniz var bence. Bir sorun yoksa Allaha birakin ve bol bol dua edin. Siz olmuyor diye dusundukce olmuyo cunku kendimden biliyorum. Umarim rabbim en kisa zamanda nasip etsin 🙏
Insallh olur. Artık bunalima girmek üzereyim

Yok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.
Tüp tıkalı ama nasıl? Hidrosalpenksi varsa zaten döllenme olsa da tutunmaz..

Çünkü her şeyin bir zamanı var, evet bu yollardan geçen biri olarak düşünmemek kafaya takmamak elde değil ama elinizden geleni yapmışsınız ya zamana bırakıp bekleyeceksiniz ya da tüp bebek deneyebilirsiniz.
Aşılamanın tutma oranı düşük zaten belki tüp bebek daha iyi olur ama o da madden ve manen yorucu maalesef
Hayirlisiyla ramazandan sonra tüp bebek yaptıracağız. Insallh Allahim hayirlisiyla nasip eder

Hic bi sorun yokken sebepsiz infertilite nedeniyle, Sayısız kurler otlar ilaclar, 3 basarısız asılama. Ilk tup bebek denemesi bos gebelik ve düsük. 2.negatif. 9 yıl sonra 3.tup bebekle cok sükür hamileyim ❤
Neden olmuyo sorusunun cevabı zamanı degil baska bi acıklaması yok. Elimizden geleni yaptiktan sonra sabretmekten baska care yok
Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Allahim bnm gibi bekleyip olmayanlara da nasip etsin

Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Allahim bnm gibi bekleyip olmayanlara da nasip etsin

bizde herhangi bir sebep yok. 3 senelik evliyiz. eşiminde benimde değerlerimiz normal ve yumurtalıkta tıkalı değil. 1 kere aşılama denedik olmadı. olmayınca olmuyor

Bu konuda hic bir fikrim yok. Sadece bna tüp tikali dediler.
Bence onu irdeleyin ve mümkünse laporoskopi ile tüplerini açtırmaya çalışın.. Zaen tüpünüz açılmıyorsa doğal yoldan gebelik mümkn değil.. İyice irdeleyin derim..

Insallh olur. Artık bunalima girmek üzereyim
Hic girme bunLima. Kendine baska ugraslar bul. Bilmiyorum calisiyormusun ama calismiyorsan da kitap oku senin kafani bosaltacak seyler yap. ya da arkadaslarinla ya da esinle eglenegecin aktiviteler bul falan yani. Kafani bosaltmadan bu surec daha da cekilmez bir hal aliyor cunku.

Ordan sıvı akışı var mı hidrosalpenks dedikleri bunu teyit ettiniz mi?

Ee t tamamda tüpleri neden acmıyolar onu anlamadım actırsana

Ordan sıvı akışı var mı hidrosalpenks dedikleri bunu teyit ettiniz mi?
Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi.. kafam karisti

Benimde sol tup tikali ve endometriozis var bende.
2 asilama 2 tup hicbirinde gebe kalamadim 2 bucuk sene oldu hic olmadi normal yoldanda.
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur kendimizi boşa harap ediyoruz daha olmasina var demekki sabredip bekleyeceğiz elden bisey gelmiyor ne yazikki...

Back
X