Arkadaslar merhaba yeni evlendim ben 20 gün oldu . Düğünü esim ve ben programladik ailelere bilgi verdik oncesinde dugunden önceki gun müzikleri ayarlamak için gittik normalde oyun havasi falan olmayacakti bende ailemde istemiyorduk esimde oyle fakat o gün eglenceli olsun diyerek israr etti bende kabul ettim bi kac sinirlama ile sasece 3 parca olarak. Annemlere soylemedim o gün zaten huzursuzluk gerginlik vardi , bir de onlarin uzerine bunu demek istemedim zaten kendimde unuttum gittim. Düğünde oyun havasi baslayinca bizimkiler ortadan kayboldu cok üzüldüm bozuldum. Birde düğün oncesi annem birikmis parami evde birakmam konusunda israr etti ne olur ne olmaz diye nisanlima pek guvenmiyorlardi bende olabildigince gecistirdim cünkü nisanlim biliyordu birikmisim oldugunu miktarini bilmesede. Ben bi kismini anneme verdim annem nerde hepsi dedi kime verdin falan cok kizdim güvensizliği ne O da bana kizdi sanki ben senin parana mi konacagim gibi konustu . Düğün sonrasi beni aramadi balayinda en az 5 kere aradim konusamadim babami aradığımda yaninda ise falan konustum 1 -2 kez , ilk 15 günde 2 kez gittik surat 5 karis kimse düğünden bahsetmiyor tek kelime bile . Hala sogukluk devam ediyor hala beni aramiyor annem geçen gun aradim lutfettin falan dedi cok kötü oldum halbuki hic aramamazlik etmedim ne yapsam bilemedim

hem gurur yapiyorum hem böyle kötü iliskimiz olsun istemiyorum

ben kötü bi şey mi yaptim arkadaslar ?!?