- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
aslında adamın ilgi ve ilgisizlik huyunu biliorsun. ama bu adsm bu dıyıp kabul etmek ıstemıorsun. ve burada kendıne hak verecek birilerini arıyor gıbısın...Merhaba hanımlar. Direkt sorayım çünkü sıkıntımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum şu an. Eşimden bir aydan fazladır uzaktayım annemleri ziyaretteyim. Sorum şu eşinizle bu durumdayken gün içinde ne sıklıkta iletişim kurarsınız. Bize hep şu oluyor bir süre yoğun iletişimde oluyoruz sonra herife birşey oluyor iletişim çok seyrekleşiyor. Canı birşeye sıkıldığı zaman huyudur pek konuşmak istemez ama bu sessizliği beni hep düşündürüyor. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verin bana lütfen. Çok ilgiliyken ilgisiz oluveriyor. Canı birşeylere sıkılıyordur belki ama bu kadar sessiz kalması normal mi? Akşam dedim napıyorsun ne alemdesin diye dışarıdayım aşkım dedi ses yok hala.. Aklıma takılan birşey daha var. Çekinerek soruyorum ama akıl alacak kimsem yok. Eşim benden fantezi olsun diye çıplak fotolarımı göndermemi istiyor telden. Düşünüyorum eşler arasında fantezi olabilir diye eşime de çekincelerimi söylüyorum, ben seninle yaşamak istiyorum diyor. Sizce bu doğru mu eşimi kırmamak için yapıyorum ama içim rahat olmuyor.
fantezı kısmına hıc gırmıcem....