• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım bi boşluk hissi

lan askerliği bahane edip bu erkekler az etmedi kızların ağzına yeminle.. gittiği şurda 21 gün onu da burnundan getiriyorsa defolsun gitsin yeminle.
benim eşim subaydı o dağ senin bu bayır benim operasyona çıkardı bir gün de ben burda sıkıntıdayım sen niye gülüp eğleniyorsun demedi. ama totomun kenarı üç günlük erler sevgililerine reröre yapıyorlar.
tutmayın şunları hayatınızda ya. azıcık sıkıya gelemiyorlarsa evlilik sorumluluğunu nasıl alacak bunlar??
Sinemaya gitmişler. Gençlik ateşi filmine. Bi baktım müstehcen bi gençlik filmi. Şimdi buna ne yaparsınız

Bunu her bekar erkek yapıyor malesef. Önceden görmemiş olabilirsin belki. Ben de kaldıramazdım hayatta nasıl yapar nasıl bakar başkalarına falan diye de artık yadırgamıyorum. Tabiki evlilikte kavga sebebi orası ayrı mesele. Ama bence şuan bunu kafana takmana gerek yok fazla da dillendirme hem utanmasın hem de bundan sonraki aramalarını falan silmesin :d
Şimdi sinemaya gitmiş mesela. Filmin adını söyledi merak ettim baktım fragmana müstehcen sahneleri olan ergen filmi. Bende trip attım hemen tersledi. Kızdı. Alttan almak yok. Çıktım filmden dedi. Oysaki soyledigim sözler sitem bile değildi.

Sinemaya gitmişler. Gençlik ateşi filmine. Bi baktım müstehcen bi gençlik filmi. Şimdi buna ne yaparsınız
Hiçbir şey yapmam. Arkadaşlarıyla sinemaya çıkmışlar, gruptakiler gitmek istediyse onlara uymuştur yada başka film yoktur. Onun size yaptığından daha feci bir kıskançlık bu. İnstagram aramasına gelecek olursak, benim hiç açmadığım sayfalar arama çubuğunda çıkıyor facebook'ta, öneri gibi. Takılmayın.
İlk defa mı ayrı kaldınız? Ben de uzun mesafe ilişkisi yürütüyorum ve özledikçe sinirlerim bozuluyor, gereksiz olay çıkartıyorum. Biz neredeyse 2 yıldır uzaktayız ama... 1 ay uzak mesafe bile sayılmaz bana göre, tatil gibi :D

Şimdi sinemaya gitmiş mesela. Filmin adını söyledi merak ettim baktım fragmana müstehcen sahneleri olan ergen filmi. Bende trip attım hemen tersledi. Kızdı. Alttan almak yok. Çıktım filmden dedi. Oysaki soyledigim sözler sitem bile değildi.
Trip atma kız trip atcak ne var sinema filminde o kadar açık saçık bi film olsa salonlarda izlenmez herhalde.. her izlediğimiz filme oluyor napalım izlemeyelim mi :/ çok takıyorsun, bunları takıp da ilişkinizi yıpratma :)

Acele karar verme bence. Askerden gelince bakarsın tavırlarına falan ona göre karar verirsin.
Ayrıca kimin ilişkisi düzgün ki, herkes de muhakkak bir sorun oluyor...

Bu kadar uyumdan sonra soru işareti normal. Ama kıskançlığı gereksiz değil fazla her erkekte olan birşey. Geç saatte eve gitmemen bu seni artik ciddi gözle evlenecek gözle bakmasıdır. Kuaföre gelince bir erkeğin saçına dokunmasına karşı çıkması. Bence bir erkek için hele önemsediği kıza evleneceği gözünden sakındıgı çok normal. Tavrını abartılı olmamak şartıyla yapması anormallik değil. Biraz daha bekleyin daha iyi tanımak içinde

İnanın 11 Geç insan endişeleniyor. Artık heralde yavaştan sizi alıştırıyor. Artık bu saatte gitme. Evlenecez böyle olmaz diye.
artik su dusunceler yok olup gitse.

Orada ne muhabbetler dönmüştür erkekler arasında ondan bir koruma kollama endişesine düşmüş olabilir
Bir de şu var askerdeyken gerçekten aldatılan çok ondan da etkilenmiş olabilir

artik su dusunceler yok olup gitse.
Adam sevgilisini artik merak ediyor. Askerde uzak yerde ve güvende olmasını istiyor işte gece kardeşinle git yada geç saate kalma eve gitme gibi gibi. Bende normaldir gözü kalıyor sonuçta aynı şehirde değil. Yani. Şu düşünceler dediğim bazı insanlar için önemli şey. Sen belliki diyorsun ben istesem tek başıma saat 1e kadar da gelebilirim. Evli misin bilmem ama senin çevren öyle ve sen öyle yetişmiş olabilirsin ve ona göre yorum yapıyorsun. Bende yetiştigim ve benim çevremin yetiştiği yetiştirdiği gibi yorum yaptım. Ben 5 ten Sonra dış arda olma lüksüm olamaz. Benim yetişme tarzım sana nasıl anormallik olup bitsin artik bu düşünceler. Bana da Senin bu şekilde abartılı saat 11 de bir bayanın tek başına dolaşmasını saçma görmen
Anormallik. Kimsenin kimseye yetişme ve yetiştirme ahlakına saygısız davranma hakkın yok konu sahibesi bile o saygı duydu asla yargılamadı.

Adam sevgilisini artik merak ediyor. Askerde uzak yerde ve güvende olmasını istiyor işte gece kardeşinle git yada geç saate kalma eve gitme gibi gibi. Bende normaldir gözü kalıyor sonuçta aynı şehirde değil. Yani. Şu düşünceler dediğim bazı insanlar için önemli şey. Sen belliki diyorsun ben istesem tek başıma saat 1e kadar da gelebilirim. Evli misin bilmem ama senin çevren öyle ve sen öyle yetişmiş olabilirsin ve ona göre yorum yapıyorsun. Bende yetiştigim ve benim çevremin yetiştiği yetiştirdiği gibi yorum yaptım. Ben 5 ten Sonra dış arda olma lüksüm olamaz. Benim yetişme tarzım sana nasıl anormallik olup bitsin artik bu düşünceler. Bana da Senin bu şekilde abartılı saat 11 de bir bayanın tek başına dolaşmasını saçma görmen
Anormallik. Kimsenin kimseye yetişme ve yetiştirme ahlakına saygısız davranma hakkın yok konu sahibesi bile o saygı duydu asla yargılamadı.
Erkekler dolaşır da kadınlar dolaşamaz mı anlamadım?
Tehlikeden dolayı sakınmasını anlarım da akşam 5ten sonra dediğiniz saatte ilkokul çocukları okuldan çıkmamış oluyor öğlenciler.
Kendinizi eve kapamanızdaki amacı anlamadım? Mahrumiyet bölgesinde mi ikamet ediyorsunuz?

Erkekler dolaşır da kadınlar dolaşamaz mı anlamadım?
Tehlikeden dolayı sakınmasını anlarım da akşam 5ten sonra dediğiniz saatte ilkokul çocukları okuldan çıkmamış oluyor öğlenciler.
Kendinizi eve kapamanızdaki amacı anlamadım? Mahrumiyet bölgesinde mi ikamet ediyorsunuz?
Biraz düşününce haklı olduğun kanısına vardım
Neden böyle döşündüğümü biliyormusun
Çünkü yaşam tarzlarımız kutsallarımız hayata bakış açımız çok farklı
Şimdi konuya girelim
Kocalarımız aksam 2 saat geç geldimi nerde olduğunu sorar soruştururuz
Çünkü sevdiğimizi merak ederiz gözümüzden sakınırız
Zaman mekan arasında sorun yoktur bir bayan abd de almanyadada gece belirli bir saatten sonra korkar veya önlem alarak yaşar
Özgürlük dediğimiz nedir
Özgurluk dediğimiz sevdiklerimizle karşıliklı kurallara göre yasamaktır
Eğer ben gece 11 de dısardaysam eşimde beni merak etmiyorsa o beni silmiştir demek
Keşke dediğin gibi mahrumiyet bölgesinde ikamet etsek çünkü mahrumiyet bölgesinde hayvanlar yaşar onlarda sana zarar vermez
Ama şehir hayatında kadın çok vahsi tehlikelerle karşı karsiya
Bu tehlikeler evindeyken sana ugrama oranı dısardakinin 100 de biri kadar
Bak arkadasım ben yetistirilme ve buyütülme ve eğitimimle öğrendıgim bir kavram var haya duygusu gece 11. 12 lerde evli veya bekar bir bayanin esi olmadan gezmesi kadar abes bişi olamaz
Bu bana anormal geliyor eğer sana normal geliyorsa oda senin hayata bakış açin açın
Şimdi bir birimizin kafasını şisirmeden sözümü bitireyim
İnsan gücü kadar yük kaldırmalı
Bir bayan bir erkek gibi olmaya çalısırsa
Ozamanda bir erkekte bir bayan gibi olamak ister buda doganın dengesini bozar
Özgürlük kurallara göre yaşamaktir:KK66:

Yok ayni cevrede yetistim. Neyse ki dusuncem ayni degil . Neden 5ten sonra disarda olmak luks olsun ki ? Bunu niye kendine luks goruyorsun ? Hee turlu baskıya bir kılıf uyduruluyo zaten.

Yok ayni cevrede yetistim. Neyse ki dusuncem ayni degil . Neden 5ten sonra disarda olmak luks olsun ki ? Bunu niye kendine luks goruyorsun ? Hee turlu baskıya bir kılıf uyduruluyo zaten.
Hep aynı cevaplar baskı kılıf diye başka yere çekiyorsunuz. Bende aynı ortamda yetistiriliyirum diyorsun. Fazla uzatmak da istemiyorum düşüncem ve gercegim. yetistirilme ve buyütülme ve eğitimimle öğrendıgim bir kavram var haya duygusu gece 11. 12 lerde evli veya bekar bir bayanin esi olmadan gezmesi kadar abes bişi olamaz
Bu bana anormal geliyor eğer sana normal geliyorsa oda senin hayata bakış açin açın.

Hep aynı cevaplar baskı kılıf diye başka yere çekiyorsunuz. Bende aynı ortamda yetistiriliyirum diyorsun. Fazla uzatmak da istemiyorum düşüncem ve gercegim. yetistirilme ve buyütülme ve eğitimimle öğrendıgim bir kavram var haya duygusu gece 11. 12 lerde evli veya bekar bir bayanin esi olmadan gezmesi kadar abes bişi olamaz
Bu bana anormal geliyor eğer sana normal geliyorsa oda senin hayata bakış açin açın.
Cevabiniz o kadar cirkinlesiyor ki bence de daha fazla anlatmayin. Gece disarda olmakla haya duygusunu bağdastiran zihniyet mini giymis o saatte orda napiyomusta der gitmeseymiste der. Cıks cıks.

Hanımlar,
yorumlarınıza dikkat ediniz lütfen, tartışmayınız rica ediyorum.

Cevabiniz o kadar cirkinlesiyor ki bence de daha fazla anlatmayin. Gece disarda olmakla haya duygusunu bağdastiran zihniyet mini giymis o saatte orda napiyomusta der gitmeseymiste der. Cıks cıks.
Ben ıslama göre yaşıyorum ben islama göre davranıyorum kendi yaşamım diyorum. Sen belki o saatte mini etekle çıkabiliyorsun bu Benim zerre umrumda değil istediğin saatte istediğin gibi giyinip gidebilirsin bu beni ilgilendirmiyor. Sana nasıl bunlar normalse ve gece o satte çıkmaktan korkmuyorsan o senin cesurlugun. Ben burda polemik ne de tartışma yaratmak istemiyorum. Ama ben o saate mini etekle normal tesetturumle çıkamam çünkü korkarım.siz korkmadıginiz için size anormallik yada baskı olarak algılıyorsunuz. Ben sizin kadar cesaretli cesur değilim. Benim size takıldıgım nokta ben seninkini bile yadırgamazken sadece kendi yasantimla ilgili yorum yaparken sizin bunu kendi yaşam tarzınızla kıyaslayıp mesajımı alıntılayıp abest görmenize şaşırıyorum. Ve bu yaşantım size geri kafalılık geliyorsa emin olun ki zerre umrumda değil.

Back
X