• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım bi boşluk hissi

Peki oturup konuşup bazı şeyleri açığa çıkaramaz mısınız? Şu an içinde bir belirsizlik var, bu da onun davranışları yüzünden anladığım kadarıyla. evliliğe hazır mısın ciddi anlamda? Belki evlilik korkusu her detayı incelemeye itti sizi

Peki oturup konuşup bazı şeyleri açığa çıkaramaz mısınız? Şu an içinde bir belirsizlik var, bu da onun davranışları yüzünden anladığım kadarıyla. evliliğe hazır mısın ciddi anlamda? Belki evlilik korkusu her detayı incelemeye itti sizi
Zaten burada okuduğum konulardan çok etkilendim. Ileride bende bunları yaşayacak miyim diye. Aldatilma korkusu,ilgisizlik korkusu.. Bunlar had safhada şuan bende.

Evet burası korkutucu çünkü her çeşit dert var. Ama güzel evlilik yapan da var. 3 senelik ilişkinizde herşey yolundayken şu son bir ayda tereddütleriniz oldu. Evlilik bir çeşit kumar, aynı çatı altında yaşamadıkca ne kendini ne karşı tarafı tam anlamıyla çözmüş olmazsın. Güzel şeylere yönelin ama içinizi kemiren varsada bunu sevgilinizle konuşarak halletmeye çalışın mümkün olduğunca. Sizin için hayırlısı olsun, kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın.

Işte şuan boşluk hissediyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Bundan 1 ay önceye kadar çok ama çok emindim. Ama şuan ne hissettiğimi bilmiyorum. Hala çok aşık mıyım yoksa korktum bitsin mi istiyorum bilmiyorum

Gel gitler yaşıyorsun ve ne istediğini bilmiyorsun şuan
Ben ani kararlar almaktan kacin derim!! He emin değilseniz hala birbirinizden
askerden dönüncede oturup ilişkinizi tekrar gözden geçirin canım

Peki ya o instagram sayfası. Onu da unutmalı mıyım ? Görmezden gelmeli miyim
Bunu her bekar erkek yapıyor malesef. Önceden görmemiş olabilirsin belki. Ben de kaldıramazdım hayatta nasıl yapar nasıl bakar başkalarına falan diye de artık yadırgamıyorum. Tabiki evlilikte kavga sebebi orası ayrı mesele. Ama bence şuan bunu kafana takmana gerek yok fazla da dillendirme hem utanmasın hem de bundan sonraki aramalarını falan silmesin :d

Allah'tan bedelli yapıyor 21 gün , bir sene askerlik yapsaydı psikolojisi ne olurdu acaba:işsiz:
Bekleyin yakın zamanda döner sizde karşılıklı konuşunca duygularınızı daha net ölçüp tartabilirsiniz. Ayrıca bize anlattığıniz gibi açıkça kaygilarinizi onada anlatın , bakalım o ne düşünüyor tavırları hakkinda

Askerlik psikolojisi canim sonradan geciyor merak etme. Sevdigi uzakta olunca insan huzursuz oluyor kiskancliklar başlıyor butun iliskilerde boyledir. Mesela ben evdeyken aramayan koca ben gezmeye gidince 25 kere ariyordu geneli boyle erkek ırkının :) Mesafeler size iyi gelmemis bir araya gelince gecer merak etme.

Asker psikolojisi işte . Ve baktığı sayfa da o kadar anormal değil bekar evlenince bakmayacak mı ki . Zamana bırak ve şu askerlik döneminde onun suyuna git. gel
Bu dönemi geçirin sonra duruma bakarsın. Yani o şunla konuşma diyor ise üstleme israf etme. P ye bastım diyorsun triplere giriyorsun o canlı kanlı erkekten kıskanıyor falan aslında birbirinizden farkınız yok. Şu dönem ilişkinizi sorgulamayın. Öf sevin sevilin işte. değer ver sen de ilşkine. Sonra ayrılınca üzülme.

Herkese merhaba
3 senelik bir ilişkim var. Son sene çok inişli çıkışlı şeyler yaşadık. Birbirimizi hep çok sevdik. Ben hep ani çıkışları olan o ise hep sakin kalan taraftı. Kıskanç olan bendim o ise anlayışlı idi. Zamanla kendimi törpüledim. Şimdi dönüp baktığım zaman çok yol katetmişim diyorum.
Başından beri birbirimizi evlenecek insanlar olarak gördük. Her yönü ile tarttım. Ailesini tanıdım. Büyüğü ile nasıl konuşur,garsona nasıl davranır.. Bunların hepsini inceledim.
Dini görüşümüz,siyasi görüşümüz, kültürümüz aynı.. Ve ikimiz de mühendislik okuduk. Ileride birbirimizi aynı mesleği yapacağımız için daha iyi anlarız dedim hep.
Buraya kadar hiç sorun yok. Benim için ideal biri. Daha iyisini bulamam. Kültürlü,efendi,saygılı biri..
Peki sorun ne diyeceksiniz ?
Son 1 aydır bedelli askerlik için il dışında. Ve o gitmeden 2 hafta önce çok büyük bir tartışma yaşadık saçma sapan bir sebepten.
Askerliğe gittiğinden beri kıskançlık yapıyor. Is yerinde sevmediği bi iki kişi ile konuşmamı istemiyor. Eve geç gitmemi istemiyor. Bi arkadaşım erkek kuaföre gidiyor diye sevgilisi ile tartışmıştı. Bizde yok artık deyip kızmıştık çocuğa. Kuaföre gideceğim diyorum erkek mi diyor. Yapmayacağı ne kadar kıskançlık var ise yaptı.
Ve benim kafam allak bullak. Gelecekten çok korkuyorum. O kadar çok acaba var ki kafamda. Sebebi ne bunu da bilmiyorum.
Askere gitmeden instagraminda birşey ararken p harfine basar basmaz bi sayfa çıktı. Merak ettim baktım çıplak kadın fotografları paylaşan bir sayfa. Ama ara kısmında yok harfe basınca 3. Sırada idi. Denk gelmiştir hatirlamiyorum dedi o an icin kapattim konuyu ama aklıma geldikçe kötü hissediyorum. Ya ileride bakarsa diye. Kafam hep olumsuz düşünceler ile dolu.
Neden böyleyim soğudum mu acaba diyorum. Ama fotoğraflarımıza bakarken de huzur doluyorum. Onun yanında hep gözlerimin içi gülmüş her bir fotoğrafta.
Ama isler ciddiye binmeden bu kadar korkmak beni endişelendiriyor.
Fikirlerinizi bekliyorum

lan askerliği bahane edip bu erkekler az etmedi kızların ağzına yeminle.. gittiği şurda 21 gün onu da burnundan getiriyorsa defolsun gitsin yeminle.
benim eşim subaydı o dağ senin bu bayır benim operasyona çıkardı bir gün de ben burda sıkıntıdayım sen niye gülüp eğleniyorsun demedi. ama totomun kenarı üç günlük erler sevgililerine reröre yapıyorlar.
tutmayın şunları hayatınızda ya. azıcık sıkıya gelemiyorlarsa evlilik sorumluluğunu nasıl alacak bunlar??

Askerden geldikten sonra değerlendirin bu sorunları. Ne kadar 21 gün de olsa erkeklerin psikolojisi askerlikte bi değişik hal alıyor sanırım.

Back
X