Anlamlandıramadığım duruma her kafadan bir fikir istiyorum.

Oda durmadan sana baktıgı için olabilir mi ?
Belki artık bu saçmalığa son verip hayatına yön vermeye çalışıyodur ??

Ayyyy annecimmm patlak vermesin ya . Zaten kendime karşı savaşıyorum, onu unutmak ve ona dönmemek için.
Bir de o cephe açılırsa sıkıntı :KK70: :KK70:
Aslında böyle yapmasından biraz da ondan endişe ettim anlamaya çalışıyorum.
3 sene de maşallah ya. Sen neden ayrılmıştın ? Severken ?
Ben severek ayrılmadım, o ayrıldı 1 hafta içinde geri dönmek istedi ben kabul etmedim. Sonra " tulay geri dön " kafasi yaşadı. Kendi etti kendi buldu yani:)

Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi geceler dilerim.

Belki önceki konularımda ya da yorumlarımda denk gelip okumuşsunuzdur.
Benim severek ayrıldığım biri var.(Karşılıklı severek ayrıldık,daha doğrusu ben ayrıldım) İçimde ukde kalan biri. Belki ömrümün sonuna kadar öyle gider,
belki Allah büyük ya, karşıma ondan fazla seveceğim geçmişi sıfırlayacak biri çıkar,
Bu konuda hayata kendimi teslim etmiş moddayım açıkçası.

Neyse, o biriyle biz zaten hiçbir sosyal medyamızda birbirimizin ekli değiliz. 1 yıl 3 ay önce filan ayrılmışız en son da 1 yıl önce filan konuşmuşuzdur o yazmıştır ben olmayacağını söyleyip konuyu kapatmışımdır.
He neyse, bu beni durup dururken facebooktan bugün engellemiş.
Ben stalk yapıp arada bakıyordum, bir baktım yok çıkmıyor. Arkadaşımdan aratınca çıkıyor.

Anlamlandıramadım. Ne alaka yani ? Bir insan, zaten birbirinde ekli değilse teeee o kadar zaman sonra neden engeller ?
Yanlışlıkla bir şeyini beğenme durumum da yok , ki onu fark edip engellesin vs.
İlişkimiz bitince engellemiş, bir kaç ay sonra kaldırmıştı engeli.
Şimdi yine engel. Mantık ne ? Ya da hangi mantıksız düşüncenin hareketi bu ?
Fikir yürütebilir misiniz benim için ?:KK19:
Çünkü cidden buradaki bazı insanların nokta atışları çok iyi.:KK37:
Sevgiler, saygılar :KK200:
Şimdiden teşekkür ederim :KK36:

Edit: Sevgilisi yok. Zaten olsaydı bilerek engellemezdi çünkü en son konuştuğumuzda "benim yanımda birini gördüğünde suratının alacağı şekli çok merak ediyorum, o zaman da böyle net bir şekilde bana mutluluklar dileyebilecek misin acaba?" demişti. Yani bu düşüncede biri sevgilisi olunca engellemez bence.
sizin sevgiliniz yok muydu ? ben mi yanlış hatırlıyorum.
eski sevgilinize gelince ,biriyle görüşüyordur eskilerin gazabından korktuğu için engellemiştir :) illa sosyal medyada ilan etcek değil sevgilim var diye

Ben eşimin eski sevgilisini stalkladım bi ara. İnstagramda keşfete düşmeye başladı kız. Bende el mahkum engelledim. Onlar ayrılalı da 4 yıl olmuştu. Kızda baktıysa böyle düşünmüştür heralde. :KK48:

Çok sinirli. Ve küfretmişti :) O sinirle olmaz diye canım. Bugün küfreden yarın neler der, yapar. Güvenemedim.

Andık ya yarın kesin seninki geri gelir yazar "nasılsın" :KK70:

Haklısın erkek davranışlarında mantık aramamak lazım cidden :)

Evet eminim :) Olabilir, ortak arkadaşlarda yorumlaşmalarda orda burda gözüne görünmemem için belki de :)

Aynen ya beni kendisine bakmaktan kurtardı yeminle :KK70: :KK70: bi rahatlama da gelmedi değil diyormuşum :KK70:

Bana da bu ihtimal çok kuvvetli geliyor. Zaten sever yemlemeyi.

Engellediği için gitmiştir tahminen canım :)

Biliyor musun o engeli kaldırınca ben onu engellesem mi acaba ? diye düşünmüştüm :KK70: Ama yapmıcam musallat olur bi de :/
Geçmişi hortlatmak güzel değil...

Onda şey olmuyor mu , hani beğenip engellesem bile bildirim çoktan gitmiş olmaz mı ?

Canim sen bu kisiyi seviyorsun aklinla mantik arasinda gelip gidiyorsun galiba.
Bosluktasin ondan da olabilir.
Ayrildigin en son kisiyi sevseydin belki hatirlamazdin bunu tekrar.
Eger seviyorsan tekrar dusun bu engelleyeni ya da unutup hayatina devam et daha cok uzulmemek icin.

Beni ekleyen ve istegi geri alani ben de bir ara cok sevmistim ama sogudum ve beni ekledigini gorunce hicbir sey hissetmedim.Hicbir sey de hala hissetmiyorum.Iyi olsun.

Sen hala seviyorsun durum farkli.Ondan ya sev ya terket ulen dermisim:-)

Benimi şikayet ettin ne ettin niye çagırdın muneyi :skandal:

Yok konuyu kapattırcaktım etiket yaptım sonra vazgeçtim, sana cevap verdim, etiketi unutmuşum. Taslağa kaydediyo ya bu site artık. Eskiden etmiyordu ondan alışamadım bi türlü :D Çağırmış bulundum yanlışlıkla yani :D

Ya çok net kesin ve sinirli diyorsun da bu tarz adamlar çok cool olmaz mı? Evet çok cool olurlar, ateşleri sağa sola sıçrar ağır hareket ederler takmazlarda kimseyi ağırlığından ödün vermezler.
Ama şu kesin ki anlattıklarına bakılırsa sen bu adamın çok hassas ve zayıf noktası olmuşsun.
Facebook’un çok lanet bir yapısı var stalkladığımız kişilerin sürekli önerilerinde çıkarız. Bitmeden önce ki ilişkinde de baktıysan çok çıkmışsındır önerilere engellemek istese o zamanlar engellerdi bence.
Böyle bir adamın psikopat sevgilisi olamaz. Bir bayan yüzünden de kılıbık olacak tipe benzetmedim. Sevgilisi olduğunu sanmıyorum.
Sürekli önerilerinde çıksan morali bozulsa yine baştan engeller.
Herhangi bir istek like attıysa da her ne kadar seni engellerse engellesin bildirim panelinde aniden çıkardı öyle birşey olmadığı için de engellediğini sanmıyorum.
Yeni engelliyorsa senin ilişkinin bittiğini öğrenmiş veya görmüş olabilir. Engelleyim de görsün der gibi trip atmış sana. Bu bile seni ne kadar çok taktığını önemsediğini gösteriyor.
Parmaklarıyla adını yazıp aratması bile nasıl senin için yanıp tutuştuğunun göstergesi belli.
Yoksa kim neden umursasın yahu.
İki gün sonra yine açar o engeli. :KK70:

Nasıl bu kadar net kişilik analizi yapıp da nokta atışı yapabildin ? O kadar şaşırdım ki inan :oha: diyorum resmen.
Onu o kadar iyi tarif etmişsin ki, psikopat bir sevgilisi olabilecek bir tip değil. Yani izin vermez.
Biz biraz bu yüzden çatıştık. Bende biraz psikopatlık var ilişkiyi yönetme anlamında. O yüzden çok çatıştık mesela.
En son sözü söyleyen kendi olsun istiyordu. Kendisi ztn normalde çok doğu olmasa da doğulu 10 küsur yıldır buradalar.
Evet böyle erkeklerin başka bir coolluğu var ya ... Yüzündeki o sert kesim bile insanı çekiyo :D
Aşırı aşırı mantıklı tek tek tespit etmişsin, o kadar bayıldım ki... Bundan sonra göz hapsimdesin beybi.
Kafamda oturdu şuan. Konumu direk kapattırıcam o yüzden :) Çok teşekkür ederim çoook :KK200:

Belki de dikkatinizi cekmek istemistir ve cekti de belli :)
Hem de ne çekti pislik ya :bicak:

Ben bu engelleme olayina cok sinir oluyorum ya hani böyle rahatsiz edilirsin fln tmmda erkekler bence bunu karsisindaki kadini delirtcek bi hareket oldugunu bildikleri icin yapiyolar. Malum bizde bizi delirtenlere karsi koyamiyoruz:KK53:

Ben halaa barismanizi cok istiyorum niyeyse sanki bi kıvılcım olsa birbirinize dogru kosacak gibisiniz hadi hayirlisi:KK68:

Benim içimde çok büyük korku var onunla ilgili o yüzden korkuyorum ... Ne onla ne onsuz durumu var. Cidden öbür türlüsü de olmuyor. O yüzden ben böyle içimde yaşamayı kabullendim :KK14:

Oda durmadan sana baktıgı için olabilir mi ?
Belki artık bu saçmalığa son verip hayatına yön vermeye çalışıyodur ??

Olabilir canım, belki de umarım dediğin gibi yapıyordur :dua:

Ben severek ayrılmadım, o ayrıldı 1 hafta içinde geri dönmek istedi ben kabul etmedim. Sonra " tulay geri dön " kafasi yaşadı. Kendi etti kendi buldu yani:)

Ahahaha tülay geri dön:rapci:

sizin sevgiliniz yok muydu ? ben mi yanlış hatırlıyorum.
eski sevgilinize gelince ,biriyle görüşüyordur eskilerin gazabından korktuğu için engellemiştir :) illa sosyal medyada ilan etcek değil sevgilim var diye

Ayrıldım canım, o bu sevgilimin üstüne bir kaçış, mantık evliliği yapmak amaçlı kurulmuş bir ilişkiydi. Baya baya şanslar vermiştim, ama sevemedim, peşin hükümde bulunmamak için baaya aylarca sabrettim. Zaten sevgililik gibi değil daha çok dostluk ilişkisi yaşadık, samimiyet, öpüşme koklaşma yoktu :/
Ama ilişkinin başındaki mantıklı olan şeyler de mantığın dışına çıkınca ayrıldım. Ama onla olduğum hiçbir süre içerisinde bu kişiyi , ondan önceki sevgilimi unutamadım., Her gün hatırladım.

Ben eşimin eski sevgilisini stalkladım bi ara. İnstagramda keşfete düşmeye başladı kız. Bende el mahkum engelledim. Onlar ayrılalı da 4 yıl olmuştu. Kızda baktıysa böyle düşünmüştür heralde. :KK48:

Ha evet sürekli baktığın önerilen kısıma düşüyor. Benim başıma da geldi o :D
Onun da öyle olabilir belkisi :KK45:

Canim sen bu kisiyi seviyorsun aklinla mantik arasinda gelip gidiyorsun galiba.
Bosluktasin ondan da olabilir.
Ayrildigin en son kisiyi sevseydin belki hatirlamazdin bunu tekrar.
Eger seviyorsan tekrar dusun bu engelleyeni ya da unutup hayatina devam et daha cok uzulmemek icin.

Beni ekleyen ve istegi geri alani ben de bir ara cok sevmistim ama sogudum ve beni ekledigini gorunce hicbir sey hissetmedim.Hicbir sey de hala hissetmiyorum.Iyi olsun.

Sen hala seviyorsun durum farkli.Ondan ya sev ya terket ulen dermisim:-)

Aklımla kalbim arasında gelip gitmiyorum aslında kuzum. Zamanında geldim gittim ama şuan çok net bir şekilde aklımda karar kıldım, durdum. Ama kalbime de sevmeye devam ettiği sürece, sevmesi için izin verdim. Tek başıma yaşıyorum ilişkiyi yani.
Geri dönüş çok zor, ondan sonra dışarıdan formalitemsi görünen bir ilişkim oldu. Onla barışsam olmaz. Yani kendimi kötü hissederim. Ve denenmişi deneme de demişler. Öyle yani. Bildiğim yanlışı bir daha yapmak sıkıyor..

Benim de aklıma gelen biri vardır demek oldu.

Ben ihtimal vermiyorum ama tabi ki bu da olabilir :KK19:

Mune Mune Ablacım, aha şimdi gerçekten etiketledim. Konumu kapatabilir misin ? Ben almam gereken fikirleri aldım , herkese çok teşekkür ederim minnoş parmaklarını benim için yordukları için :KK36:

Back
X