• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım ruhsal halim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Son günlerde adlandıramadığım bir sıkıntı var içimde. Boğuluyor gibi hissediyorum. Hem bir şey varmış gibi, bazı şeyler üst üste geliyor çünkü, iş yerinde bazı sıkıntılar yaşadım, flört ettiğim adamla hep gerginiz gibi gibi. Hem de sebepsiz yere böyleymişim gibi.

Ağlamaklıyım devamlı. Yüzüm gülmüyor, gülsem bile içten değil herkes farkında. Tükenmiş gibiyim. Sağlıkçıyım zaten. Birimim de zor tam işin içindeyim çünkü bu malum süreçle ilgili. Yani adlandıramadığım tuhaf bir duygu durumu içerisindeyim.

Destek mi alsam diye düşünmeye bile başladım. Başa çıkamıyor gibiyim çünkü. Buraya neden yazdım bilmiyorum ama haykırasım var. Bağıra çağıra ağlayasım var. Öyle doluyum ki sanki. Ama susuyorum gibi. Neler oluyor bana anlamıyorum ama mutsuzum ve bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.

İçimi dökersem belki rahatlarım biraz dedim. Sağ olun okuduğunuz için.

Çoğumuzda bu his var. Bağıra çağıra ağlamak , kendimi yerlere atmak istiyorum. :KK43:
Bende öyle. Bağırsam çağırsam rahatlayacakmışım gibi, ama hiçbir şey de geçmeyecek gibi. Cem Adrian Kül şarkısında diyor ya, ‘kalbimde bir yerde bir orman yanıyor’ tam olarak böyle.

Son günlerde adlandıramadığım bir sıkıntı var içimde. Boğuluyor gibi hissediyorum. Hem bir şey varmış gibi, bazı şeyler üst üste geliyor çünkü, iş yerinde bazı sıkıntılar yaşadım, flört ettiğim adamla hep gerginiz gibi gibi. Hem de sebepsiz yere böyleymişim gibi.

Ağlamaklıyım devamlı. Yüzüm gülmüyor, gülsem bile içten değil herkes farkında. Tükenmiş gibiyim. Sağlıkçıyım zaten. Birimim de zor tam işin içindeyim çünkü bu malum süreçle ilgili. Yani adlandıramadığım tuhaf bir duygu durumu içerisindeyim.

Destek mi alsam diye düşünmeye bile başladım. Başa çıkamıyor gibiyim çünkü. Buraya neden yazdım bilmiyorum ama haykırasım var. Bağıra çağıra ağlayasım var. Öyle doluyum ki sanki. Ama susuyorum gibi. Neler oluyor bana anlamıyorum ama mutsuzum ve bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.

Ya kıyamam ihtiyacın varsa tabiki destek al.
Hepimizin böyle dönemleri oluyor inan.
Babamı kaybettim yakın zamanda.
Eşimle aram bozuk evlilik sarsıntıda.
Ama güçlü kalmaya çalışıyorum.
Hepsi gelip geçici.
Sen sağlıklı olduğun sürece herşeyin çaresi var.
Böyle beni de arada gelir yoklar gider bu haller.
Pozitif kalmaya çalışıyorum.
Hiçbişey dünyanın sonu değil.
Canın sağolsun gerisi bi şekilde hallolur.
Öyle aşk meşk işlerini boşver kafaya takma .
Eminim genç ve güzel bi kızsın.
Kimler gelir kimler geçer seni kaybeden üzülsün.
Beğenmeyene yol orda 🤪🤪

Bende öyle. Bağırsam çağırsam rahatlayacakmışım gibi, ama hiçbir şey de geçmeyecek gibi. Cem Adrian Kül şarkısında diyor ya, ‘kalbimde bir yerde bir orman yanıyor’ tam olarak böyle.
Valla bu ağlama hissi kısa süre için rahatlatıyor. Biraz maddi düzlüğe çıkayım gideceğim bir uzmana. :(

Merkür geriliyor 🥺 ondan böyle oluyoruz bence çok sinir oluyorum ya Merküre offff

Herkesin benim durumumda olmasına daha çok üzüldüm şu an. Hayata bir kere geliyoruz. Ama keyif almak yerine halimize bakın. Üzücü.
bende hastane ortamında calısıyorum hastaneye gıdınce ınsanların halıne bakıp sukredıyorum dısarı cıkınca gulen ınsanlara bakıp ne var bu kadar gulecek kahkaha atacak dıye dusunmeden edemıyorum hıc zevk almıyorum hayattan bu aralar

İnsan durduk yere böyle olmaz esinle mi sorunun var çocuk ha da işinde mobing falan mı var

Ya ne merkürü ne retrosu kızlar ya inanmayın bunlara. Her insanın hayatında dönem dönem olur böyle ruh halleri. İnsanız sonuçta, her zaman da laylaylom olamayız ki.
Çözümü ne bilmiyorum ama bir aktivite bulmak (spor, sanat, kurs vb.) belki kafa dağıtma açısından iyi gelebilir.

Bu ara bende öyleyim bazen kendime bile tahammül edemiyorum dengesiz bir ruh hali içindeyim yalnız olmadığıma üzüldüm açıkçası buhran dolu günler geçse bitse keşke .en son mutlu olduğum anları özlüyorum

Merkur retrosu hepimizde var Ekim sonuna kadar devam edecek bilmiyorum inanıyor musunuz ama ben yükselen burcuma göre taş taşıyıp meditasyon falan yapıyorum Esma da baya rahatlatıyor

Çağımızın hastalığı bu sanırım, tükenmişlik sendromu :110:
Özellikle pandemiden sonra ben de çok sık girer oldum bu ruh haline. Destek alabilirsiniz ya da meditasyonla başlayabilirsiniz. Meditasyon çok iyi geliyor insana, tavsiye ederim.

çoğu kişinin illa başına gelen bir durum sebepsiz de olabilir bir şeylerin yılgınlığı da. enerjimizi yükseltecek güzel şeylere ihtiyacımız var ama bunu başkalarından ya da kendiliğnden gelmesini bekleyemeyiz. Herkes kendinin doktoru seni mutlu edecek seyler illa bir yerlerde seni bekliyordur. adım at hayatını anlamlandır

Merkur retrosu hepimizde var Ekim sonuna kadar devam edecek bilmiyorum inanıyor musunuz ama ben yükselen burcuma göre taş taşıyıp meditasyon falan yapıyorum Esma da baya rahatlatıyor
nasıl oluyor bunları cok merak ediyorum. yükselenim ikizler ne taşı taşıyayım mesela ve o taşın gerçeğini nasıl temin edeyim?

Back
X