Anlamsız iç sıkıntıları...

Ben öyle dönemlerdekı sıkıntımda ya mp3u kulagıma takar son ses muzıkle yolları arsınlardım
ya yanıma aburcuburları doldurup sadece yatardım
ya evde sevdıgım muzıklerle oynar dagıtırdım
ya ıcımı gunlugume dökerdım
ya full time uyur,bu korkunc gunun bıtmesını beklerdım
vsvs

Evet olmaz olur mu, bu duruma "Ruhun kabz hali" dendiğini okumuştum bir yerde...
hatta 4-5 gün öncesine kadar vardı bende,
İçimde sebepsiz bir mutsuzluk oluyor. Moralim hep bozuk, suratım hep asık...
Dikkat ettim de özellikle de adet dönemlerine rastlıyor bu ruhsal hal:31:
Kendime mutsuz olmak için bir çok sebep yaratıyorum. Ve sürekli ağlıyorum.
Bu seferki sıkıntı sebebim sevgilicimin başını "sen beni eskisi kadar sevmiyorsun" diyerekten ağrıtmak oldu.:9:
Halbuki elle tutulur bir sebebim bile yok o cümleyi kurabilmek için, ama bunu o ruh halindeyken düşünemiyorum malesef.:44:
Genelde dua ederek ve eğlenceli, komik videolar/filmler izleyerek atlatmaya çalışıyorum ben..:31:

kocama sarıyorum bende....
hatta bende dün akşamdan beri öyleyim...
eşime dedim ki "içimde bi sıkıntı var çatacak yer arıyorum uzak dur benden sebep verme bana.."
o da kaldı tabi etrafına bakıyo...
"bu da bi sebep cevap ver bana" diye başladım tabi...

bende de oluyo bazen
üstelik sadece özel günlerimde değil diğer zamanlarda da oluyo
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo,sinirlilik hali oluyo çatıcak yer arıyorum
içim sıkılıyo boğuluyorum sanki:(
ben geçmesi için bişey yapmıyorum içimden bişey yapmak gelmiyo ki uyuyorum bazen..

Çikolata yerim,ağlarım,uyumaya çalışırım,müzik dinlerim.. Saracak bir sevgilim de yok ayrıldık malesef :43:ama sevgiliye sarınca daha kolay geçiyor

Bendede oluyor böyle şeyler özelliklede adet zamanlarımda.
Genelde çok duygusal ve sinirli oluyorum en ufak bişeye ağlıyorum sonra gülüyorum falan.
Böyle idare ediyorum :)

Bu gibi durumlarda, namaz kılmak, Kuran okumak, dua etmek, tesbih çekmek insanı rahatlatabiliyor.

Son düzenleme:
Bende aynı dertten muzdaribim kızlar :ssz:
genel itibariyle sevgilime çatarım,sinirimi ondan çıkarırım bazen geç uyandığı oluyo aileme sarıyorum bu seferde..
onlarda anlıyo selenaya gelmişler uzak durun ondan diyorlar birbirlerine birde benimle ilgilenmiyolar sevmiyolar beni diye ağlarken o arada sevgilim uyanıyo neden benimle iilgilenmiyosunda uyumayı tercih ediyosun ben bu kadar mı değersizim diyorum basıyorum kalayı..
ay simdi yazdıklarımı okudumda Allah aileme ve sevgilime sabırlar versin. çekilecek dert değilmişim yani :1:

Tabi bu yazdıklarımı günün ilk ışıklarından itibaren kendimi kötü hissediyorsam söylüyorum. gün ortasında bu ruh haline geçiş yapmışsam vay efendım neden 10 dk geç mesaj attın diye kıyametler kopartıyorum.
o zamanlarımızda kavga etmek için sebeplerimiz booooooooooooooolll :51:

Çikolata yerim,ağlarım,uyumaya çalışırım,müzik dinlerim.. Saracak bir sevgilim de yok ayrıldık malesef :43:ama sevgiliye sarınca daha kolay geçiyor

Kıyamam neden ayrıldınız? :5:

Kızlar ben de bugün sevgilime trip yaptım garibim zaten et kesmekten bitap düşmüş ama beni de çekti üstüne sonra kendi kendime "Aa bu adam beni seviyor." deyip bir mızmızlandım, duygulandım :43: Şimdi rahatladım, erkekler iyi ki varlar dediğim anlardan biri :9:

Bende hep olur öyle ruh halleri.Bazen bir gün bazen bir hafta.

Sevgilime sarıyorum ben de tabi bir de nedense hep aldatıldığımı düşünürüm böyle zamanlarda ama aslında yok öyle bir şey niye böyle oluyor bilmiyorum :14:

kızlar bendede oluyor biliyormusunz bende sevgilime sarıyorum yazık beni ceke ceke artık onuda bıktırdım illallah etti napacaz biz böyle

Sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm ....

Kızlar size de böyle oluyor mu hiç durduk yere sıkıntılı, kaygılı hissediyor musunuz?

Hissediyorsanız neler yapıp rahatlıyorsunuz?

Ben özellikle özel dönemlerimde böyle sıkıntılı, endişeli, huzursuz oluyorum şu anki gibi :14:

arkadaşlarım bence bunlar anlamlı iç sıkıntıları.. sizleri kişisel olarak tanımıyorum ama kendimize bakıyoruz yemek yiyoruz kıyafetler hayatı yaşıyoruz ama tek parça değiliz, bir de beden için yaptıklarımız dışında ruhu da doyurmak ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. ruh sıkılıyor aslında.. namaz kılmak, cevşen okumak inanın çokk çok rahatlatır .. en azından içinizden salavat getirin "allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed " günde 50-100 kez yada istediğiniz kadar geçirin içinizden inanın çok rahatlarsınız.. gerçekten iyi olmanızı isterim nacizane yazdım yanlış anlaşılmasın siz de biliyorsunuz eminim ama insan bazen hatırlatılmaya ihtiyaç duyuyor.. Allah ferahlatsın hepimizi:16::16::16:

Back
X