Canım imhal etme için rahat etmesi için git başka doktora.
Merqk etme canm yanliz degilsin bende bir düsük yaptiktan sonra hamile kaldim hala korkularim var ben kontrolleri beklemiyorum canım sıkıldıkca degisik bir hastaneye gidip bebegimi ultrasonda gorup rahatliyorum sende tek doktorla kalma cunku kontrol süreleri cok uzun oluyor ve beklemek gercekten cook zor oluyor böyle arada devlet hastanelerine gidip bebisine bakabilirsin cok ta stres yapma dua et Allah a emanet et bebegini insallah saglicakla kucagimiza aliriz
Canim sen hamile bir bayansin kontroller icin izin vermek zorundalar rahatsiz oldugunu soyle ben bu konuda sıkıntı yasamiyorum devlet hastanelerinde saat 4 e kadar doktor var biliyorum ben hic o kadar gec gitmedim hafta sonu genelde asistanlar var biliyorumçalıştığım için sürekli izin alamıyorum canım devlet hastahanesi olabilir de saat kaça kadar orda doktır bulunuyor onu biliyor musun bide cumartesi günleri çalıçan kadın doğumcu var mı devlet hastahanelerinde biliyor musun
Canim sen hamile bir bayansin kontroller icin izin vermek zorundalar rahatsiz oldugunu soyle ben bu konuda sıkıntı yasamiyorum devlet hastanelerinde saat 4 e kadar doktor var biliyorum ben hic o kadar gec gitmedim hafta sonu genelde asistanlar var biliyorum
sizin yaşadığınız duyguları genelde tüm anne adayları yaşar. ama bunu çok ileriye götürmeyin yoksa sizin stresiniz bebeğinizi de etkiler. o yüzden dua edin bol bol içinizi rahat tutmaya çalışın. muayenenize kadar başka bir doktora gidin ultrasona girmenize bile gerek yok. tahlillerinizi gösterin o sizi yönlendirir. ben tahlil yaptırdığımda direk telden tahlilimi gönderiyorum doktorum da ona göre bana kullanmam gereken ilaçları söylüyor. siz de doktorunuza tahlil sonuçlarınızı gönderin bir şekilde.
Rica ederim canm:)Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için:)
Daha önce bi kaybiniz mi oldu, bukadar derin düsünüyorsunuz? Merak etmeyin, dualarinizi edin, kendinize dikkat edin... Teredütte kaldiginiz zaman gidin doktora görünün, ertelemeyin, rahatlarsiniz, yoksa daha strese girip bebege zarar verirsiniz.., Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..,
Merhaba bayanlar ; elimden geldiğince özet geçeceğim ... 12 haftalık hamileyim ama içimde ya bebeğime bişey olursa korkusu ... ya kalbi durursa allah korusun ya düşerse falan falan .... normalde bugün kontrolüm vardı ama doktorum doğum yaptığı için 15 gün sonraya ertelediler.. başka doktora mı gidip muayene olsam diyorum çünkü aylık kontrolümdü 1 buçuk aya sarktı... bu korkuyu atamıyorum içimden ... Kendimi telkin etmeye çalışıyorum olmuyor ... kansızlık var bende ama doktoruma tahlil sonuçlarımı gösteremedim ve dolayısıyla kan hapı falan kullanmıyorum şimdi ... oda beni korkutuyor ... hep içimde bi korku .... kimseyede anlatamıyorum ... benim yaşadığım korkuları yaşayan var mı aranızda nasıl kurtulabilirim ben bu kötü düşüncelerden yardım edin bana nolursunuz...
canım ferah tut içini ama doktorun yoksa başka bir doktora git kan ilacınada başlatır zaten önemli.nem 8.hafatada düşük tehlikem başladı sürekli istirahat birde çalışıyordum 26.haftada kuzenimi kaybettim ve benden saklıyorlarken faceden öğrendim ,aynı hafts işten dönerken trafik kazası geçirdim bacağım kalçadan yarım alçıya alındı düşük tehlikem arttı ama allah sağlıkla kızıma kavuşmamı nasip etti sen içini ferah tut allah ne yazdıysa o olur vesvese yapma kendini strese sokma babiş hisseder annesi sen rahat ol daha yolunuz çok rahatla başka bir stres yapan konu varsa yada kaybın buda tetikliyor olabilir bu fikirlerini.Merhaba bayanlar ; elimden geldiğince özet geçeceğim ... 12 haftalık hamileyim ama içimde ya bebeğime bişey olursa korkusu ... ya kalbi durursa allah korusun ya düşerse falan falan .... normalde bugün kontrolüm vardı ama doktorum doğum yaptığı için 15 gün sonraya ertelediler.. başka doktora mı gidip muayene olsam diyorum çünkü aylık kontrolümdü 1 buçuk aya sarktı... bu korkuyu atamıyorum içimden ... Kendimi telkin etmeye çalışıyorum olmuyor ... kansızlık var bende ama doktoruma tahlil sonuçlarımı gösteremedim ve dolayısıyla kan hapı falan kullanmıyorum şimdi ... oda beni korkutuyor ... hep içimde bi korku .... kimseyede anlatamıyorum ... benim yaşadığım korkuları yaşayan var mı aranızda nasıl kurtulabilirim ben bu kötü düşüncelerden yardım edin bana nolursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?