• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamsız Korkularım?!

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Merhaba hanımlar, iyi geceler.
Benim garip bir takıntım var. Mesela birini beğendim diyelim hemen düşünmeye başlıyorum, bununla bir ilişki yaşasam ya ilişki içerisinde bana saygısızlık yaparsa, ya bana saygı duymaz, kişiliğime karakterime laf ederse gibi korkularım var.
Yapı olarak kibar ama asla taviz vermeyen bir kadınım. Yani önceki ilişkilerimde de baktım bana karşı saygısı yok (ben her insana saygı duyarım çünkü), alay eder gibi tavırları var yahut bana karışmaya çalışıyor, hayat akışıma müdahale ediyor diyelim aşkından ölsem dahi hemen çeker giderim böyle bir huyum var. Kimisi vardır aşkım için her şeye katlanırım der, ben öyle değilim. (İyiki de değilim)

Yani takıntım var, ilişkide olduğum adam her şeyden önce bana saygı duyacak bir insan olarak, bir kadın olarak. Duracağı yeri bilecek, yerli yersiz kıskançlık, karışması olmayacak çünkü ben zaten ne yaptığını bilen bir kadınım. İşte bunlar da zamanla bende garip bir durum oluşturdu. Birinden çok hoşlansam bile diyorum ki, "ilişki içerisinde bana ya kötü davranırsa, rahatsız olduğum şeyleri yaparsa" bırakıp gidebilir miyim? Böyle bir düşünceye kapılıyorum. Aslında giderim ama ne bileyim aklımı karıştırıyor bu durum. Soğuyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, iyi geceler.
Benim garip bir takıntım var. Mesela birini beğendim diyelim hemen düşünmeye başlıyorum, bununla bir ilişki yaşasam ya ilişki içerisinde bana saygısızlık yaparsa, ya bana saygı duymaz, kişiliğime karakterime laf ederse gibi korkularım var.
Yapı olarak kibar ama asla taviz vermeyen bir kadınım. Yani önceki ilişkilerimde de baktım bana karşı saygısı yok (ben her insana saygı duyarım çünkü), alay eder gibi tavırları var yahut bana karışmaya çalışıyor, hayat akışıma müdahale ediyor diyelim aşkından ölsem dahi hemen çeker giderim böyle bir huyum var. Kimisi vardır aşkım için her şeye katlanırım der, ben öyle değilim. (İyiki de değilim)

Yani takıntım var, ilişkide olduğum adam her şeyden önce bana saygı duyacak bir insan olarak, bir kadın olacak. Duracağı yeri bilecek, yerli yersiz kıskançlık, karışması olmayacak çünkü ben zaten ne yaptığını bilen bir kadınım. İşte bunlar da zamanla bende garip bir durum oluşturdu. Birinden çok hoşlansam bile diyorum ki, "ilişki içerisinde bana ya kötü davranırsa, rahatsız olduğum şeyleri yaparsa" bırakıp gidebilir miyim? Böyle bir düşünceye kapılıyorum. Aslında giderim ama ne bileyim aklımı karıştırıyor bu durum. Soğuyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç?
Canım böyle düşünceler benzer şeyler her insanda olabiliyo ama senin ki aşıri fazla böyle düsunursen bi ilişkiye baslayamazsin ki başlasan bile karşinda ki bunu hissederse ilişki saglikli olmaz yürümez sürekli güven problemi yasarsiniz

Hayatta garantici insan daima mutsuz olandır.
Çünkü nefesinizin bile sonrakinin garantisi yok.
Dediğiniz gibi, olmazsa bırakır gidersiniz.
Keşke yapsaydım yerine, keşke yapmasaydımlarla doldurun ömrünüzü.
Çünkü hiç deneyimleyememek daha çok yıpratır insanı.

Önceki ilişkilerinde böyle tatsız durumlar yaşadığın için beynine böyle endekslemişsin. Endişelerini normal buluyorum.. Ama belli mi olur hiç, bir bakarsın tam gönlüne göre saygılı,karakterli bir adam hayatına girivermiş. İnşallah da öyle olur, tam sevip saydığın keza seni de seven sayan bir insanla hayatını birleştirirsin umarım.. :)

En ufak sakayi, saygisizlik diye gormenize iter bu takinti. Hic hos degil. Iliskilerde iyi gun de olur kotu gunde, once siz saglam olun. en kucuk skintida basip gidecekmis gibi geliyorsunuz okuyunca konunuzu.

En ufak sakayi, saygisizlik diye gormenize iter bu takinti. Hic hos degil. Iliskilerde iyi gun de olur kotu gunde, once siz saglam olun. en kucuk skintida basip gidecekmis gibi geliyorsunuz okuyunca konunuzu.

Hayır, en ufak sıkıntıda gidecek biri değilim aksine her şeyde destek olur, yardımcı olurum ama böyle bir huyum var. Kendime laf edilmesine tahammül edemiyorum. Hoş, önceki ilişkilerinde böyle bir şey yaşadın mı diye sorarsanız açıkçası çok böyle bir tavırla karşılaştığımı söyleyemem aam neden böyle oldu bilmiyorum.

Önceki ilişkilerinde böyle tatsız durumlar yaşadığın için beynine böyle endekslemişsin. Endişelerini normal buluyorum.. Ama belli mi olur hiç, bir bakarsın tam gönlüne göre saygılı,karakterli bir adam hayatına girivermiş. İnşallah da öyle olur, tam sevip saydığın keza seni de seven sayan bir insanla hayatını birleştirirsin umarım.. :)

Çok teşekkür ederim, inşallah ❤️ <3

Back
X