Evet kök ailemde hep mücadele ederek haklarıma sahip oldum. Galiba bu durum beni böyle mücadele ederek anlatmalıyım noktasına getirdi. Farklı bir fikir sunduğunda konu benim için önemli ise tahammülüm kalmıyor. İyilikle bişi anlatamıyorum galiba ben. Anlatmaya başlayınca itiraz geldiğinde başlıyorum gerilmeye. Genel olarak etrafımda zor ve gergin olarak biliniyorum. Aslında çok fedakar, çok vericiyim ama tahammülüm de çok az. Her şeye çok takılıyorum.
Bir de yaşadığım her konuda gurursuzsun onursuzsun diye kendini yiyip bitiriyorum. Mesela bu konu örnek. Yemeden içmeden kesildim. Kendimi o kadar dövüyorum ki mecazi olarak. “Sende gurur yok, olsa giderdin, hala bişileri düzeltmeye çalışıyorsun, onursuzsun işte “ diye diye kendime yükleniyorum. Ama yapı olarak ben yıkıcı değil yapıcıyım. Yani bişiler düzelirse elimden geleni yapma eğilimim var hep. Evlilik kolay değil belki düzeltiriz vazgeçmek en kolayı diyorum her konuda. Ama kendimi de bunu dediğim için çok gurursuz hissediyorum. Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum.