anlamsız korkularım

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.803
1.797
408
selam kızlaarrr :)
benim ciddi anlamda bazı anlamsız korkularım var :)
yanlız bu tarz şeylerden etkilenip benim gibi paranoyak olabilecek varsa hiç okumasın gerisini :)
mesela metro beklerken hep metronun geçiş yerinden uzakta bekliyorum çünkü
delinin biri tam metro gelirken beni iterde altında kalırım diye korkuyorum,çok saçma okuyunca biliyorum ama cidden çok korkuyorum ..
ya da sokakta yürüyorum dimi
arkamdan biri yürüse acaip tırsıyorum yavaşlıyorum o hızlı yürüsün beni geçsin diye
böle ve bunun gibi alakasız alakasız şeyler düşünüyorum hep..
merak ettiğim aranızda hiç böyle absürt korkuları olan var mı?
psikoloğa git dediğinizi duyar gibiyim
inanır mısınız her gün sabah sekiz akşam dört gidiyorum psikoloğa
zaten bir psikoloğun yanında çalışıyorum asistan olarak :)
diyeceğim o ki acaba çalıştığım psikoloğa söylesem aa benim personelde hepten manyakmış falan der mi ona bi sorsam mı sizce??

birde çalıştığım yerde hep dilenciler vs oluyor
bi akşam taciz etmişlerdi beni küçüktüler gerçi ama çok sinirim bozulmuştu polise falan haber verdim
o olaydan sonra daha da tırstım herşeyden.

Neden saçma olsun, Seni etkileyen bir olay yaşamışsındır, yada duymuşsundur, sen farkında değilsindir ama illa seni olumsuz etkileyen birşey yaşamışsındır. Korkularımız durduk yere oluşmaz.
Çok şanslısın aslında çalıştığın yer bakımından, rahatlıkla yardım alabilirsin.
Umarım atlatırsın

Arkamdan yürüyen insanlardan bende korkarım
Köprüden arabayla geçemem hep vapurla
Metroya binemiyorum tekken çökücek gibi geliyo
Bence absürt değil akıl oyunları bunlar

birde çalıştığım yerde hep dilenciler vs oluyor
bi akşam taciz etmişlerdi beni küçüktüler gerçi ama çok sinirim bozulmuştu polise falan haber verdim
o olaydan sonra daha da tırstım herşeyden.
Psikolojik işte ama kafana takmadığında geçiyor merak etme

evet haberlerde hep görüyüroum metronun altında kalan veya bebeğini düşürenlerin haberlerini ordan etkilendim ama her akşam bunu düşünmekten deli olucam yakında..

Kaygı bozukluğu olabilir sizde (diğer ifadeyle anksiyete bozukluğu) Bende 2 yıl önce sanki dışardayken biri takip edecek,birisi kötü niyetle yaklaşacak, peşime takılacak ,beni tehdit edecek gibi endişeler yaşardım.Halbuki böyle şeylerle acı bir tecrübem de olmadı Allah korusun.
Doktorum da anskiyete bozukluğu olabilir demişti,bi ilaç kullandım 1 yıl, o sıkıntısını çektiğim tüm kaygılarımı yok etmişti.

bazen içimden çok kızıyorum bu korkuları yaşamamıza neden olan o manyaklara
sağda solda gördüğümüz şeyler bilinçaltına işliyor sonra uğraş dur..

ahaa buldum ıkız kardesımı :)

benım gıbı bır manyak..daha yemın ederım dun sarı cızgıyı gecmıyım bırı ıter ölürüm falan

anksıyete olabılır mı? bende var mesela arada hortlar

not : savaş yada kobane olaylarında falan sokaga cıkma korkun oldu mu?

ya da avm de bomba olur falan..oyleyse akşam benımle çaya gel

evet haberlerde hep görüyüroum metronun altında kalan veya bebeğini düşürenlerin haberlerini ordan etkilendim ama her akşam bunu düşünmekten deli olucam yakında..
Allah korusun kötü şeyler tabi..
Sen yardım alana kadar uzak durmaya devam et, yardım aldıktan sonrada dikkat et, korkuların o kadarda boş şeyler değil, arkandan biri gelip taciz edebiliyor bu yaşanan birşey, metronun güvenlik çizgisini de aşma, kalabalıktır biri itmese bile dengeni kaybedebilirsin vs.. Her durumda önlem almak lazım

bak sana yemin ediyorum metroya bomba koymuşlar mıdır diye çok düşündüm
birde bikeresinde haberlerde gördüm metroya hareket halindeyken nerden geldiği bilinmez bir demir saplanıyo camları delip içeri geçiyor
cama en uzak yerde mal gibi dikiliyorum korkumdan
gel bi sarılayım sana

Yalniz degilsinnnn
Ben de evde otururken kafamda milyon tane şey kurup panik olurum
Ornegin az önce kalp krizi gecirsem ne yaparim diye düşündüm, annemi aradim komşuyu aradim ambulans geldi, evde herkes telasli falan ben milleti disardan izliyorum var mi boyle bir manyaklik

Otobüste giderken herkesi gözlemlerim su kadin simdi söyle yapsa ben boyle desem sonra baskasi bunu dese söyle olsa boyle olsa derken bi bakiyorum nefesim daralmis ellerim titriyor

Etrafimdaki herkes bikti artik bu dusuncelerimden

bu tarz korkuları olan arkadaşlar
0303030303033030
numaralı telefondan bana ulaşıp randevu alabilirler falan dermişim
ama bunu yaşayan başka bireyleri görmek
tabiri caizse güzel gerçekten
çünkü kızıyorum bazen kendine nerden buluyosun bu kadar saçma şeyleri diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…