çok can sıkıcı ya her akşam metroyla gidiyorum birde eve metro üzerine türlü fantaziler kurup her akşam tırsmaktan iflahım kuruduYalniz degilsinnnn
Ben de evde otururken kafamda milyon tane şey kurup panik olurum
Ornegin az önce kalp krizi gecirsem ne yaparim diye düşündüm, annemi aradim komşuyu aradim ambulans geldi, evde herkes telasli falan ben milleti disardan izliyorum var mi boyle bir manyaklik
Otobüste giderken herkesi gözlemlerim su kadin simdi söyle yapsa ben boyle desem sonra baskasi bunu dese söyle olsa boyle olsa derken bi bakiyorum nefesim daralmis ellerim titriyor
Etrafimdaki herkes bikti artik bu dusuncelerimden
bak sana yemin ediyorum metroya bomba koymuşlar mıdır diye çok düşündüm
birde bikeresinde haberlerde gördüm metroya hareket halindeyken nerden geldiği bilinmez bir demir saplanıyo camları delip içeri geçiyor
cama en uzak yerde mal gibi dikiliyorum korkumdan
gel bi sarılayım sana
Gerçekten aynı ben tamda ben !!! Yolda Yürürken senaryo yaZarımNe cok varmıs korkuları olan bende tekım sanıyordum
Misal bende arkamdan bırının geldıgını dusunurum korkarım
Sonra yol kenarında yanımda araba yavaslarsan kaçıracaklar dıye korkarım
Örümcekten korkarım gece özellikle üzerimde yürüyor sanıyorum
Araba kapısı kapanırken korkarım parmaklarım sıkısacak dıye((
Delinin tekıymısım gercekten
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişlerinianneeemmm :) ben bu sıkayetlerım evlendıgım ay hortlayınca dr a gıtmıstım manyak kadın bana anksıyetesın yavrum deyıp ılacı basmıstı hadı lan ordan deyıp prof'a Gıdınce o da evet coco'cum sen de aynen anskıyete var deyınce o yuzden aklıma geldı :) bence bı sor dr a ....donem donem hortluyo ozellıkle ulkedekı olaylardan sonra....ben kırıyorum arada kafayı.
mesela bugun sureklı bebeklerden bırıne karnımda kordon dolanır ölür hazırlıyım kendımı buna dıyorum.gerızekalı mıyım ? belki!! dr tehlıkem yok dedıgı halde boyleyım mesela..bu da bır ornek..sureklı negatıf dusunuyosan ama dısarda benım gıbı hoppaaaa şinanaaayybı tipsen (ki öyle duruyor ) sen bendensın bebış :)
çok can sıkıcı ya her akşam metroyla gidiyorum birde eve metro üzerine türlü fantaziler kurup her akşam tırsmaktan iflahım kurudu
napıcaz böyle hiç bilmiyorum :)Benim de en çok korktugum şey kamyonlarin tirlarin yanından arabayla gecmek, ozellikle kamyonun yükü varsa onu geçene kadar nefes alamiyorum
Aradigim kişiye o anda ulasamazsam ulaşana kadar milyon tane felaket senaryolari yaziyorum
Komsularimizin, kardeşimin arkadaslarinin, arkadaslarimin çevresindeki herkesin numarasi vardır bende bu yuzden
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişlerini
benim çalıştığım psikolog asla ilaç yazmıyor kimseye
EMDR diye bir şey var geçmişteki kötü anılarını siliyor efendime söyleyeyim hipnoz ediyor öyle tedavi ediyor
amannn birsürü kişide aynı problem var ama yanlız değilim artık daha güçlüyüüümmmmmmmmm
gerçi doğru akıllı olan çekiyo ne çekiyorsasakın ilaç ıcme.bende karsıyım zaten sizofren olana kadar dırenmeye devam
bu ulkede akıllı kalmak bır luxx
#direnAkıl :)
selam kızlaarrr :)
benim ciddi anlamda bazı anlamsız korkularım var :)
yanlız bu tarz şeylerden etkilenip benim gibi paranoyak olabilecek varsa hiç okumasın gerisini :)
mesela metro beklerken hep metronun geçiş yerinden uzakta bekliyorum çünkü
delinin biri tam metro gelirken beni iterde altında kalırım diye korkuyorum,çok saçma okuyunca biliyorum ama cidden çok korkuyorum ..
ya da sokakta yürüyorum dimi
arkamdan biri yürüse acaip tırsıyorum yavaşlıyorum o hızlı yürüsün beni geçsin diye
böle ve bunun gibi alakasız alakasız şeyler düşünüyorum hep..
merak ettiğim aranızda hiç böyle absürt korkuları olan var mı?
psikoloğa git dediğinizi duyar gibiyim
inanır mısınız her gün sabah sekiz akşam dört gidiyorum psikoloğa
zaten bir psikoloğun yanında çalışıyorum asistan olarak :)
diyeceğim o ki acaba çalıştığım psikoloğa söylesem aa benim personelde hepten manyakmış falan der mi ona bi sorsam mı sizce??
acaba çalıştığım psikologla görüşsemde şuracıkda toplu terapi mi yapsa bizeBu konuda yalniz degilsin
ben buraya yazarken kesin ne saçma ya olur mu öyle şey falan yazarlar diye bekliyordum bütün kk benim gibiymiş oh ne güzel çıldırın çocuklar çıldırınAynii ben yani. Bu kadar olmaz. Hele o metro beklerken ki olay varya ayni ben. Saka gibi.
Ben de hep geride duruyorum bi de ikide bir dönüp arkama sagima soluma bakıyorum, deli saniyorlardir belki de beni hahaha
gerçi doğru akıllı olan çekiyo ne çekiyorsa
bak bu tarz benimdeki özleme
hayat ona güzel
tamam işte şizofreni böyle bişeyse bende alırım bi dalözlem şizofren dıyorlar ...ne kadar dogru bılmıyorum.o uçmuş onun kafa pilot
ben buraya yazarken kesin ne saçma ya olur mu öyle şey falan yazarlar diye bekliyordum bütün kk benim gibiymiş oh ne güzel çıldırın çocuklar çıldırın
hadi bakalım bunuda okuyayım hepten yakayım balatalarıAma bence mantıklı olan bizin yaptigimiz.
Ispanyadaki bu haberi gördükten sonra ben böyle oldum zaten..
http://m.haberturk.com/dunya/haber/813886-tuyleriniz-urperecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?