anlamsız korkularım

çok can sıkıcı ya her akşam metroyla gidiyorum birde eve metro üzerine türlü fantaziler kurup her akşam tırsmaktan iflahım kurudu

anneeemmm :) ben bu sıkayetlerım evlendıgım ay hortlayınca dr a gıtmıstım manyak kadın bana anksıyetesın yavrum deyıp ılacı basmıstı hadı lan ordan deyıp prof'a Gıdınce o da evet coco'cum sen de aynen anskıyete var deyınce o yuzden aklıma geldı :) bence bı sor dr a ....donem donem hortluyo ozellıkle ulkedekı olaylardan sonra....ben kırıyorum arada kafayı.

mesela bugun sureklı bebeklerden bırıne karnımda kordon dolanır ölür hazırlıyım kendımı buna dıyorum.gerızekalı mıyım ? belki!! dr tehlıkem yok dedıgı halde boyleyım mesela..bu da bır ornek..sureklı negatıf dusunuyosan ama dısarda benım gıbı hoppaaaa şinanaaayy bı tipsen (ki öyle duruyor ) sen bendensın bebış :)

Ne cok varmıs korkuları olan bende tekım sanıyordum

Misal bende arkamdan bırının geldıgını dusunurum korkarım

Sonra yol kenarında yanımda araba yavaslarsan kaçıracaklar dıye korkarım

Örümcekten korkarım gece özellikle üzerimde yürüyor sanıyorum

Araba kapısı kapanırken korkarım parmaklarım sıkısacak dıye((

Delinin tekıymısım gercekten

Gerçekten aynı ben tamda ben !!! Yolda Yürürken senaryo yaZarım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişlerini
benim çalıştığım psikolog asla ilaç yazmıyor kimseye
EMDR diye bir şey var geçmişteki kötü anılarını siliyor efendime söyleyeyim hipnoz ediyor öyle tedavi ediyor
amannn birsürü kişide aynı problem var ama yanlız değilim artık daha güçlüyüüümmmmmmmmm

çok can sıkıcı ya her akşam metroyla gidiyorum birde eve metro üzerine türlü fantaziler kurup her akşam tırsmaktan iflahım kurudu

Benim de en çok korktugum şey kamyonlarin tirlarin yanından arabayla gecmek, ozellikle kamyonun yükü varsa onu geçene kadar nefes alamiyorum

Aradigim kişiye o anda ulasamazsam ulaşana kadar milyon tane felaket senaryolari yaziyorum

Komsularimizin, kardeşimin arkadaslarinin, arkadaslarimin çevresindeki herkesin numarasi vardır bende bu yuzden

napıcaz böyle hiç bilmiyorum :)

sakın ilaç ıcme.bende karsıyım zaten sizofren olana kadar dırenmeye devam

bu ulkede akıllı kalmak bır luxx

#direnAkıl :)

Aynii ben yani. Bu kadar olmaz. Hele o metro beklerken ki olay varya ayni ben. Saka gibi.
Ben de hep geride duruyorum bi de ikide bir dönüp arkama sagima soluma bakıyorum, deli saniyorlardir belki de beni hahaha

Aynii ben yani. Bu kadar olmaz. Hele o metro beklerken ki olay varya ayni ben. Saka gibi.
Ben de hep geride duruyorum bi de ikide bir dönüp arkama sagima soluma bakıyorum, deli saniyorlardir belki de beni hahaha
ben buraya yazarken kesin ne saçma ya olur mu öyle şey falan yazarlar diye bekliyordum bütün kk benim gibiymiş oh ne güzel çıldırın çocuklar çıldırın

İzlediğimiz haberler, şahit olduğumuzx olaylar,bize anlatılan vs illaki paranoya olamamıza sebep oluyor. Ben 20 yıllık oturduğumuz evden taşınınca,gayet modern ve geişmiş bir semte taşınmamıza rağmen bir kaç ay çok paranoyaktım,acaba komşularımız nasıl, kapıcıdan zarar gelir mi, asansörde kötü niyetli biriyle karşılaşırmıyım vs. bir sürü saçma sapan şeyler...

Ama psikiyatrik açıdan değerlendirilen bu tarz korkulara dair yazıları okudukça rahatladım, tabi aldığım ilaç da katkıda bulundu.

korktuğun şeyler olmayacak şeyler değil. kırk yılda bi de olsa bi insaını başına gelmiştir mutlaka tvde fln görüyoruz.. psikologunda bu deli falan demez olur onun mesleği bu.. fikir sor en azından

Ben de yaşıyorum buna benzer korkuları. Gece yatınca gözümü kapatınca deprem oluyormuş hissi yaşıyorum.
Bazen deprem olursa naparım bebeğimin odasına gidene kadar ev çökermi, hadi yetiştim aşağıya inebilirmiyim, yada evde nereye saklanırım. Ya ben duyup kalkarsam fakat eşim uyuyakalırsa ona bişey olursa vb.
Bazende eşim işten gelene kadar felaket senaryoları yazıp duruyorum
Yalnız değilsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…