• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamsiz o durum?

yakamoz_ve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
52
8
13
34
Ayriligimizin 2. haftasi ve ayrildgimiz gun ona gonderdgim sarkiyi bugun durum yapiyor sizce ne anlama geliyor arkadaslar durum su: bana birtek beni birak gerisi senin olsun.. Yardim edin amaci ne olablir?

Örümcek hislerim durum güncellemelerinden mana çıkarmamanız gerektiğini söylüyor, siz atar yaparsanız, o da yapar. Sizinki kıskandırmaksa onunki de ya kıskandırmaktır ya da gerçekten yalnız başına daha iyi olduğunu düşünüyordur.

İkinci seçenek olduğunu düşünün; acınızı çekin sonra siz de rahat edin, ilişkiniz birbirinize şarkı göndermek yerine "konuşabildiğiniz" şekilde ilerleyeseydi bitmezdi zaten.

Ayriligimizin 2. haftasi ve ayrildgimiz gun ona gonderdgim sarkiyi bugun durum yapiyor sizce ne anlama geliyor arkadaslar durum su: bana birtek beni birak gerisi senin olsun.. Yardim edin amaci ne olablir?

Onu takip ettiginizi biliyor.

Amacinin ne oldugunu merak etmenizi istiyor.

Amacina ulasmis.

Bundan iyi bir anlam cikarmayin tabii...

Ayrildiysaniz bir suru dengesizlik ve kotuluk yapmistir size simdi hatirlamak ya da kabul etmek istemeseniz de.

Bu da onlardan biri iste...

Yalnız kalmak istediğini söylüyor,yani rahat bırak anlamına geliyor.

Back
X