anlamsız olarak kendini kötü hissetme

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Bir çok kişinin belli dönemde bu şekilde hisstiğini düşünüyorum. Az önce açtığım başlıktaki sevgilimle olan aramızdaki aşırı kıskançlık ve iletişim kopukluğu. Bu ilişkinin bir yere varamıcağını bilmek ama sevmek. Kızlar ben bu ruh halinden nasıl kurtulurum sorun sevdiğim adamı hayatımdan çıkarmakla çözülürmü? Yada sevdiğim adamın daha az takıntılı olmasını, aşırı derecede kıskançlığını yok ede bilir miyim. Kendimi çok mutsuz hissediyorum işe gidesim bile gelmiyor. ( iş yüzünden bile ayrılmıştık neden çalışıyormuşum ne gerek varmış, iş için bazen istanbula gidip geliyorum ne işi varmış istanbulda onun sevgilisinin vs, sonra kışın çalış yaza çıkarsın dedi işten bile soğuttu gidesim gelmiyor kaç kez istifanın eşiğinden döndüm)

Düzelmez bu adam hatta kıskançlıgi artar maaşını o verirse çalışma sende evde yat aman boşver ya kisitlayan böyle aşırı kıskanç insanla olmaz

Ondan önce denize gidip yüzmüş olman bile batıyor adama.
Normal değil o.
İşine gücüne bir de karışıyor,bırak gitsin.
Canından etmezse bile bezdireceği kesin.
Hayat geçmez ki bununla

Kıskançlığı , saçma sapan çıkışları ile beni benden eden kişiyle evlendim ben. Değişir diye bir umut. Umut fln değil o , aptallık. Depresyona girdim , hayattan soğudum , evlendiğime pişmanım. Keşke biri beni durdursaydi.

Lütfen zamanını boşa harcama. çalışıp üreten insana bile niye çalışıyorsun sorusunu soran kişinin karakterinden şüphe ederim.

Değişiyorlar mı?? eh işte biraz yontuluyorlar ama inan bana DEĞMİYOR

Konu diğerinin devamı gibi olmuş sanki.

Hayatındaki adamı belki düzeltir, adam eder, kıskançlığını yok edebilirsin. %2.35 ihtimali var bu dediklerinin ama daha fazla değil. Asıl soru değer mi? Onun için değişmene ya da onu değiştirmeye çalışarak harcayacağın zamana, çabaya, enerjiye değer mi? Şu an onun yüzünden canının sıkılmasına, psikolojinin bozulmasına değer mi? Senden önemli mi? Elin yontulmamışını yontmaya çalışmak çok mantıklı gelmiyor bana açıkçası.

Çalışmanı bile istemeyen, ondan önce yaptıkların yaşadıklarınla seni yargılayan adamdan ne köy olur ne kasaba...

birinin seni bu kadar yipratmaya hakki yok canim. bence ayrilmanda seni uzecek ama ayrilinca 1 uzulursun daha devam edersen 10 uzulursun bunu goze al. kendinden baska kimseyide dusunme. seni mutlu edemeyen her seyi hayatindan cikarmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…