- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
ecbu nasıl fark edilir valla bravo.
eşinizin çıkarttığı kıyafetleri mi kokluyorsunuz??
geçen hafta oldu fakat o süreden sonra kıyafetlerini değiştirdi.ne bilim ya aslında hiçte şüphe duyulacak bi durum yok ama işte etrafımda o kadar çok duyuyorum ki psikolojim bozuldu benimdeDışarda traş olduysa ,sonrasında sürdükleri parfüm ,after shave filan olabilirmi ,traş olmuşmu dışarda ,benim eşim her olduğunda değişik bir kokuyla gelir,genelde ağır bir erkek parfümü kokusu olur,başka bişeye yoramadım valla
benim gibi yaşayan yok herhalde kimse cevap yazmıyor
olabilir ama benim eşim hiç işten geç gelmez kahveye çıkması yoktur ye ne bilim hiç şüphelenicek bir durumda olmadı yani tlfndur internettir vs.sadece bi koku yüzünden ne kadar şüphe duymalıyım onuda bilemedim.başınıza gelse napardınız.gerçekten lütfen yorum yapın bunu kimseyede anlatamam çünkü suçlanıcak bi durumda yok ama o koku durup dururken nasıl geldi yani sadece bide boyun bölgesinde montunda filanda değil içine giydiği kazakta iş kıyafetinin içine giydiği kazaktaBenim.basima geldin sonrada aldatdimi ogrendim. Yakaladim daha dogrusu msj vs. Allah yardmcn olsun
sordum sormaz mıyım bilmiyorum kimsenin parfümünü sıkmadım dedi traşta oldu ama üzerinden 2 hafta geçti neredeyse bu koku bide iş kıyafetinin içine giydiği kazakta offf çok moralim bozuk napıcam ya
yorum yaptığınız için teşekkür ederim.eşimin çalıştığı yerde bayan yok yani internet arızalarına baktığı için sürekli gezintide.sordum bilmiyorum ama dün ıslak mendil kullanmıştım belki onun kokusu kalmıştır dedi.parfüm olsa omuz bölgesinde yada saçında filan olmazmıydı bu koku sadece yaka kısmında ve eşimin boynundada kokuyor.yumuşatıcı olsa kıyafetin genelinde olur şüphelenicek durum olmadı ama sonuçta insan ya yanlışta yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?