anlamsız parfüm kokusu..

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
eşimin bu akşam üzerinde daha doğrusu iş kıyafetinin içine giydiği kazakta sadece boyun kısmında bi parfüm kokusu var.kendide bilmiyor farkında değil.şüphelenicek bir durumda olmadı fakat bu parfüm kokusu beni sinir etti.kızdım ama ne diceğimide bilemedim bidaha bana güvenmiyomusun dicek.var mı böyle başına gelen??

Dışarda traş olduysa ,sonrasında sürdükleri parfüm ,after shave filan olabilirmi ,traş olmuşmu dışarda ,benim eşim her olduğunda değişik bir kokuyla gelir,genelde ağır bir erkek parfümü kokusu olur,başka bişeye yoramadım valla

bu nasıl fark edilir valla bravo.
eşinizin çıkarttığı kıyafetleri mi kokluyorsunuz??

kadın olmama ihtimali uzerine yazıyorum;
benim de bir atkımda hos bir koku vardı ama bana ait degil, baskasınınkini mi taktım diye kontrol etmistim ki tam o sırada otomatik oda spreylerinin fısfıs sesi oluyor ya onu duydum. koku yayılınca dedim ne kadar etkili...

esinizin atkısı varsa ona da boyle bir sey olup sonra da boynuna sinmis olabilir.
ama durum cok rahatsız edici, supheye dusmemek elde degil, haklısınız...

geçen hafta oldu fakat o süreden sonra kıyafetlerini değiştirdi.ne bilim ya aslında hiçte şüphe duyulacak bi durum yok ama işte etrafımda o kadar çok duyuyorum ki psikolojim bozuldu benimde

benim gibi yaşayan yok herhalde kimse cevap yazmıyor

benim gibi yaşayan yok herhalde kimse cevap yazmıyor

Belkide eşinin çalıştıgı yerde erkek ve bayanlar aynı yere montunu asıyorsa oradan gelmiş olabilir die düşündm kendimden yola çıkarak..çünkü biz bay ve byan öğretmenler aynı askılıgı kullanıyoruz

Benim.basima geldin sonrada aldatdimi ogrendim. Yakaladim daha dogrusu msj vs. Allah yardmcn olsun
olabilir ama benim eşim hiç işten geç gelmez kahveye çıkması yoktur ye ne bilim hiç şüphelenicek bir durumda olmadı yani tlfndur internettir vs.sadece bi koku yüzünden ne kadar şüphe duymalıyım onuda bilemedim.başınıza gelse napardınız.gerçekten lütfen yorum yapın bunu kimseyede anlatamam çünkü suçlanıcak bi durumda yok ama o koku durup dururken nasıl geldi yani sadece bide boyun bölgesinde montunda filanda değil içine giydiği kazakta iş kıyafetinin içine giydiği kazakta

hiç yorum yapan olmadı demdekki kimsenin başına böle bi durum gelmedi.en azından gelseydi napardınız bana bunu yazsaydınız bir fikir olurdu.ben tanıdığım kimseye bunu soramam ancak buraya sormak istedim gerçekten kafam çok karışık moralim çok bozuk

yani o kadar çok ihtimal var ki
dışarda tıraş olma durumu olabilir,bi arkadaşının parfümünü denemiş olabilir,kötü bişey de olabilir..
seni bu kadar huzursuz ediyosa sor bence,bu koku değişik geldi bana yeni bi parfüm mü aldın? diye sorabilirsin mesela

sordum sormaz mıyım bilmiyorum kimsenin parfümünü sıkmadım dedi traşta oldu ama üzerinden 2 hafta geçti neredeyse bu koku bide iş kıyafetinin içine giydiği kazakta offf çok moralim bozuk napıcam ya

sordum sormaz mıyım bilmiyorum kimsenin parfümünü sıkmadım dedi traşta oldu ama üzerinden 2 hafta geçti neredeyse bu koku bide iş kıyafetinin içine giydiği kazakta offf çok moralim bozuk napıcam ya

peki nasıl bi koku yani anlaşılıyo mu bayan parfümü olduğu,kötü bşy yoktur belkide daha önce senin şüpheleneceğin bi durum olmadıysa

Konuyla ne alaka dceksiniz ama şöyle alaka kadınların dikkatleri..

Tv de bi programda kadın her akşam eşinin çorabının altından sarı uzun saç topladığını söylemişti.
Şaşırmıştım ne dikkat diye

Biraz üzerine düşünce çözülmicek hiç bişe yok
Yalanın sonu yok.

Eşiniz konusunda yanında bi arkadaşı sıkmışsa sinmişde olabilir üzerine.

bence o şüpheden kurtul. bir parfüm kokusundan bu kadar ciddi şeylere getirme durumu.. parfüm kokusu herşeyle herşekilde olur..
iş kıyafeti diyorsun belki ne işinde çalışıyor bilmiyorum ama ordan gelmiş olabilir. ya da rahatsız etmiş bir parfüm sıkmış olabilir. bilmiyorum diyorsa hani unutmuştur belki.. ya da bir arkadaş yazmış montlardan bulaşmış diye başkasından koku sinmiş olabilir..

eşini az çok tanırsın.. o açıdan şüpheleneceğin birşey yoksa ona da kendine de eziyet etme.. çünkü bu durumun dışarıya yansır.

şüpheler seni kemirmesin.. bir başlarsan sonu gelmez.

bazen çamaşır deterjanları ve yumuşatıcıların okuları da çok kalıcı olabiliyor. kadın parfüm kokusu mu aldıınız yoksa sadece bir koku mu? dolaplarınıza lavanta koyuyorsanız o da olabilir?

yorum yaptığınız için teşekkür ederim.eşimin çalıştığı yerde bayan yok yani internet arızalarına baktığı için sürekli gezintide.sordum bilmiyorum ama dün ıslak mendil kullanmıştım belki onun kokusu kalmıştır dedi.parfüm olsa omuz bölgesinde yada saçında filan olmazmıydı bu koku sadece yaka kısmında ve eşimin boynundada kokuyor.yumuşatıcı olsa kıyafetin genelinde olur şüphelenicek durum olmadı ama sonuçta insan ya yanlışta yapabilir.

tamam işte ıslak mendil o zaman
eşinin parfümü deterjan ıslak mendil karışımı bir koku olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…