anlamsız parfüm kokusu..

şüphe çok kötü bir duygudur içten içe yer bitirir insanı ve bi süre sonra duygularınıza da hakim olur bence eşinizi rencide etmeyecek ve ona güvenmediğinizi hissettirmeyecek şekilde davranın, mesela şöyle yapabilirsiniz: canım senin kazağında güzel bi koku vardı bi yerlerde parfüm mü denedin kokuyu beğendim adı ne filan deyin... ne bileyim bu tarz bişey olsun yani...

eşim parfüm pek kullanmaz ama bende ıslak mendil diye düşündüm çünkü ıslak mendiller çok kokuyor
ıslak mendil de olabilir veya bi yerlerde oda kokusu sıkılmıştır o sinmiştir üstüne, eğer eşinizin şüphe uyandıracak hiç bir hareketi yoksa boşuna kendinizi üzmeyin bence

Islak mendil çok mantıklı. Birinin montundan olabilir. Bulunduğu ortamın kokusundan olabilir. Kullanılan el sabunundan olabilir, elini yıkayıp şöyle bir boynunu ıslatmıştır. Krem olabilir. Biriyle tokalaşmış bile olabilir. Sonuncusu benim başıma geldi. Bir adamla tokalaştım ve elimi yıkasam da bir süre bariz şekilde parfümünü taşıdım istemeden.

çok saolun yorumlarınız beni gerçekten rahatlattı

Bizde isyerinde aynj dolaba asiyoruz bende cok parfüm sikarim.hatta gecen aklima geldi acaba eşleri yanlis anlarmi diye.
doğrudur ama benim eşimin çalıştığı yer sabit değil vede bayan yok birde montunda değil koku işyeri kıyafetinin içine giydiği kazakta

eğer eşine gerçekten güveniyorsan ona inan ve dert etme boş yere huzurunu bozma şahsen ben böyle bir şey yaşasm eşime sorarım ve inanırım ona bir daha tekrarlamam eğer başka birisi olursa inan anlarsın eşinin bişeyler peşinde koştuğunu

Gecen benimki bir geldi nasıl parfüm kokuyor nerden geliyorsun çıglıkları atmaya başladım ben, megerse parfümü bitmiş(sigara kokmasın) güzel koksun diye oda spreyi sıkmış, garibim okadar köyü olduki 😃😃 öyle birşey olabilir sizinki de

öyledir ama eşime sorduğumda bilmiyorum birşey sıkmadım sadece ıslak mendil sürdüm yüzüme dedi.yani birşey sürmedi diyor beni kuşku alınca akşam tlf dökümlerine baktım netten hiç birşey yok yani anormal bir durum yok.bana sende olsa ben sana inanırdım dedi ve kızdı

Sizi çok iyi anlıyorum, istediğiniz kadar güvenin yinede insanın içi sızlıyor. AdınıZa çok sevindim ohh diyip derin bir nefes alın 😃 aman erkeklerin klasik lafı onlar koku falan almaz ki hiçte canınızı sıkmayın.

Kadın parfümü mü bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…