- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
eşim parfüm pek kullanmaz ama bende ıslak mendil diye düşündüm çünkü ıslak mendiller çok kokuyortamam işte ıslak mendil o zaman
eşinin parfümü deterjan ıslak mendil karışımı bir koku olmuştur
olabilir ama benim eşim hiç işten geç gelmez kahveye çıkması yoktur ye ne bilim hiç şüphelenicek bir durumda olmadı yani tlfndur internettir vs.sadece bi koku yüzünden ne kadar şüphe duymalıyım onuda bilemedim.başınıza gelse napardınız.gerçekten lütfen yorum yapın bunu kimseyede anlatamam çünkü suçlanıcak bi durumda yok ama o koku durup dururken nasıl geldi yani sadece bide boyun bölgesinde montunda filanda değil içine giydiği kazakta iş kıyafetinin içine giydiği kazakta
ıslak mendil de olabilir veya bi yerlerde oda kokusu sıkılmıştır o sinmiştir üstüne, eğer eşinizin şüphe uyandıracak hiç bir hareketi yoksa boşuna kendinizi üzmeyin benceeşim parfüm pek kullanmaz ama bende ıslak mendil diye düşündüm çünkü ıslak mendiller çok kokuyor
doğrudur ama benim eşimin çalıştığı yer sabit değil vede bayan yok birde montunda değil koku işyeri kıyafetinin içine giydiği kazaktaBizde isyerinde aynj dolaba asiyoruz bende cok parfüm sikarim.hatta gecen aklima geldi acaba eşleri yanlis anlarmi diye.
eşimin bu akşam üzerinde daha doğrusu iş kıyafetinin içine giydiği kazakta sadece boyun kısmında bi parfüm kokusu var.kendide bilmiyor farkında değil.şüphelenicek bir durumda olmadı fakat bu parfüm kokusu beni sinir etti.kızdım ama ne diceğimide bilemedim bidaha bana güvenmiyomusun dicek.var mı böyle başına gelen??
öyledir ama eşime sorduğumda bilmiyorum birşey sıkmadım sadece ıslak mendil sürdüm yüzüme dedi.yani birşey sürmedi diyor beni kuşku alınca akşam tlf dökümlerine baktım netten hiç birşey yok yani anormal bir durum yok.bana sende olsa ben sana inanırdım dedi ve kızdıgecen benimki bir geldi nasıl parfüm kokuyor nerden geliyorsun çıglıkları atmaya başladım ben, megerse parfümü bitmiş(sigara kokmasın) güzel koksun diye oda spreyi sıkmış, garibim okadar köyü olduki 😃😃 öyle birşey olabilir sizinki de
öyledir ama eşime sorduğumda bilmiyorum birşey sıkmadım sadece ıslak mendil sürdüm yüzüme dedi.yani birşey sürmedi diyor beni kuşku alınca akşam tlf dökümlerine baktım netten hiç birşey yok yani anormal bir durum yok.bana sende olsa ben sana inanırdım dedi ve kızdı
Konu cok eski . Konu sahibide uzun zamandir girmemis zatenYumuşatıcı olabilir mi? Bazıları parfüm etkili çünkü.
Kadın parfümü mü bu?eşimin bu akşam üzerinde daha doğrusu iş kıyafetinin içine giydiği kazakta sadece boyun kısmında bi parfüm kokusu var.kendide bilmiyor farkında değil.şüphelenicek bir durumda olmadı fakat bu parfüm kokusu beni sinir etti.kızdım ama ne diceğimide bilemedim bidaha bana güvenmiyomusun dicek.var mı böyle başına gelen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?