Evet önemli olan mesajın içeriğii..Ama bnm erkek arkadaşım kimsenin fotosunun altına yorum yapamaz bende yapmıyrm çünkü ne gerek var..ama biz 1 senedir birlikteyiz ve sözlüyüz..sizin ne kadar ..
kıza güzel çıkmışsın falan dememiş ama ben yinede kızlarla konuşmasını istemiyorum.tartıştıkda denmez kızlarla konuşma fln dedim ve yattım sabahda her gün konuştuğmz gbi msj attım ama bana soğuk cevaplar verdi ve saatlerdir ek bi msj bile atmıyo
bizimki 1 ay oldu daha çok yeni
Canım güzel çıkmışsın falan dememiş aslında..tam da ne yazdığını söylesen daha ii yorum yapıcaz..1 ay az bi zaman tabi..erkek arkadaşında sen ona karışınca yani kızlara yazmasını istemediğini sölediğinde belliki tavır almış../B]
aslında tam olarak sormak istediğim bu sabahtandır mesaj atmıyo bendemi atmıyayım ona yani öyle yaptığım bişeyde yok hem olsa bile konuşarak halledebiliriz bende msj atmıyorum ona ama inşallah o atarda böyle sürüp gitmez...
Kaç kişi sormuş ne kadar zor cevap vermek..
Ne demiş kıza ?
"Siz onu boşverin böyle trip yapar mı devam eder mi"ona cevap verin diyorsun ?
Yahu ne demiş kıza ona göre cevap verebiliriz adam triplerinde haklı mı değil mi?
Kaç kişi sormuş ne kadar zor cevap vermek..
Ne demiş kıza ?
"Siz onu boşverin böyle trip yapar mı devam eder mi"ona cevap verin diyorsun ?
Yahu ne demiş kıza ona göre cevap verebiliriz adam triplerinde haklı mı değil mi?
cevap verdim zaten benim kızdığım sey onun bi kızın fotosuna yorum yapması ben hiç bi şekilde kızlarla konuşmasını istemiyorum.bi kız arkdşı kapanmış oda geçen gün yolda gördüm bi değişiklik vardı ama anlamamıştım demiş gülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?