Anlamsızz

Roza30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
726
543
33
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın yaşadığı olayı anlatmak istiyorum.yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda
Arkadaşın ünivde de biriyle tanışmış 1 buçuk yıl konuşmuşlar. Ama sevgili gibi değil. Çocuk buna çok ilgi göstermiş sabahlara kadar konuştukları anlar olmuş. Ama isim koymamışlar. 1 buçuk yıl sonra çocuk memleketine gitmiş. Sonra bunu ne aramış ne sormuş. Kız çok sevmiş ama bu çocuğu. Doğum gününde hediye bile göndermiş kargoyla ama çocuk kızmış neden gönderiyorsun diye. Bu arada kız buna not konusunda falanda yardımcı olmuş baya ilgilenmiş hep onunla ders konusunda. Ben bir anlam veremedim bu çocuk ne yapmaya çalıştı sizce

Arkadaşının olayını neden sen soruyorsun arkadaşın gelsin kendi akıl alsın.

Bu arkadaş sensin gibi geldi bana

Bugün de herkes arkadaşı adına yazıyor Gittiği yerde ilişkisi vardır veya arkadaşınıza, onun duyduğu hisleri duymamıştır

Arkadaşının olayını neden sen soruyorsun arkadaşın gelsin kendi akıl alsın.
Bu konuda
Bu arkadaş sensin gibi geldi bana

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, ya da şöyle sorayım.
Siz bu derdin tam olarak neresindesiniz?
Hanımefendi bende bu olayın sebebini anlamlandıramadıpım için burdan gelecek farklı bakış açılarını merak ettim çok mu anormal

Bu konuda

Hanımefendi bende bu olayın sebebini anlamlandıramadıpım için burdan gelecek farklı bakış açılarını merak ettim çok mu anormal
Evet çok anormal.
Ayrıca madem konunun muhatabı siz değilsiniz, olayların içinde değilsiniz, sizden bu konu hakkında fikir isteyen bir arkadaş da yok ortada, uzaktan bir göz olarak bunun tam bir çıkar ilişkisi olduğunu görmüyor musunuz gerçekten?

sonuçta nikahına almamış gidebilir başkasıyla da olabilir

Muhtemelen öyledir. Sevmemiştir. Birde görüntü olarak denk değillermiş öyle dedi çocuk daha iyiymiş

"Şimdi biz neyiz" diye sorma zamanı geçeli çok olmuş. Arkadaşınız Sevgili olmaya çalışırken kankası olmuş.

A) Not/Ders için kullanmış
B) Boş vakitlerinde konuşmak için takılmış
C) Sevgilisi zaten vardı o yüzden isim koymak istemedi (ortaya çıkarsa, sen zaten benim sevgilim değilsin) diye savunma yapacaktı.
D) Hepsi

Hediye için kızdıktan sonra görüşmeyi kesmiştir umarım arkadaşınız.

sonuçta nikahına almamış gidebilir başkasıyla da olabilir
Aynen umut da vermemiş seni seviyorum da dememiş
Çıkar ilişkisi mi yoksa ufak bir yakınlık hoşlantı mı hissetti yoksa egosunu mu tatmin etmek istedi vs birçok seçenek vardı benim gözümde

Siz 31 yaşındaymışsınız. Arkadaşınız şu an kaç yaşında ? Olayın üzerinden kaç yıl geçmiş ?

Vakit geçirmiş, canı sıkılmış muhtemelen çok düşünmeye değmez ama bir buçuk sene arkadaşınız severek geçirse de çocuk başkalarıyla çoktan gönül eğlendirmiştir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…