anlaşamadığım kişiyle aynı ortamda olmak zorundayım:/

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
merhaba aslında başlıkta derdimi anlattım ama açıklamam gerekirse lise son sınıfa gidiyorum. bi kız var bu sene yan sınıftan bizim sınıfa geldi biz bununla iyi değiliz biraz uzun bi mesele ama kısaca özetlemem gerekirse yakın arkadaştık ama aramız bozulunca ona verdiğim bir sırrı birine anlatmıştı sonra iyice düşman gibi olduk zaten. bu sınıftan arkadaşları da vardı gelince ve onlarla takılmaya başlayınca baya da şımardı. sınıfta aşşırı boş, bomboş konuşuyo delircem ya her konu hakkında saçma sapan espri yapmaya uğraşıyo ve asla komik de değil. sanki sınıfı kendisi yönetiyo gibi davranıyo ben de bu duruma sinir oluyorum. ben en yakın arkadaşlarım yan sınıftan sınıfta yakın olduğum tek tük ama bunun baya bi var o yüzden bana göre daha önde gibi davranıyo. anlatamadım tam ama neyse işte aynı ortamda bulunmaktan nefret ediyorum,saat dakika sayıyorum artık kurtulmak için
napıcam böyle ya

Takmayacaksın balım. Doğrudan sana laf söylemediği sürece hiç muhatap bile olma. Lise son sınıf en önemli sınıf, aklını böyle şeylere yorma, ders çalış. Bir yıl sonra istediğin üniversitede, istediğin bölümü okurken aklına bile gelmeyecek

Lütfen hiçbir şeyi kafana takmayıp ders çalış.. Bunlar inanılmaz önemsiz şeyler. Birkaç sene sonra kafanı taşlara vurabilirsin bu saçmalıklarla uğraşacağıma keşke ders çalışsaydım diye.

Sınav var sınaaav heyoooo!!! Arkadaşların test çözerken sen burda takılmaya devam edersen özel berkecan üniversitesinde kıytırık bölüme yerleşeceksin. Sınavda kk’dan çıkmayacak sorular.
burda çok takılmıyorum ya konu açtığımda bile çok sık bakamıyorum genelde. mola verdikçe göz atıyorum keşke tek zamanımı yiyen yer burası olsa.

kitap oku, test çöz, dil anlatım testi çöz bol bol.noktalama işareti, paragraf bilgisi, anlatım bozukluklarından kaldın bile.ders çalış ders, bırak kim ne yaparsa yapsın.espri yapmış da komik değilmiş de, takmışsın kafayı kıza komik gelmez tabi.boş konuşuyorsa konuşuyor dinleme.üniversite sınavına odaklanacağına nelerle uğraşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…