- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Valla ben hocayım çarşaflıyım hafızım. Eşimde öyle. ama kimse kimseye itaat etmiyor oda insan bende insanım. Dini inanca sahip olunca aman kocam ne derse o mu diyecekmiş kadın ? Senin kocan cahil bacım.. dinle alakası yok..Bir onceki konumu okuyan arkadaslarim bunu daha detayli anlar. Anlatmistim oncesine. Dun de soyle bi olay yasadim. Gottikce zaten sona yaklasiyroum ama kabugumdan biiir turlu ayrilamiyrouum
Biz evlenmeden once esim bana demisti ki bak ben degisiyorum(sevgliligin bir doneminde bi anda dine yoneldi fazlasiyla aileisnden birinin vefatindan sonra.) Kapanmani istyorum yoksa evlenmeyelim falan dmeisti. Ben de yapablecegimi dusunup olur ama evlendikten sonra simdi degil dedim. O ara tesvikiyle bayag hevesli namaz falan kiliyodum da..
Is ciddiye binince yapamycagimi anladim. Zaten evde bi ton kavga vs beni iyice sogutyu bu fikirden. Her kavgada neredeyse soyluyor. Beni kandirdin bayag duzenbassin dedi dun!! Soz vermisim inanmis. Simdi dogruya dogru evet yaparm demistim. Ama bu inat degil inanin icimden gelmiyorrr. Zerre gelmiyor allah biliyo sizden mi gizliym. Vicdan azabi da cekiyorum bu konudan dolayi tartismaktan ama icimden gelmeden nasil yapablirim? Duaunuyorum teek problemimiz bu dehil ki o saniyo ki kapandim tamam butuuun sorunlar bitti. Butun sorun allah kitap bilmeyen biriyle evli olmam diyo! Soyle dusunuyo; allah bilen koca nedir onu da bilirmis.(kocaya karsi cikmayan, asla ters cevap vermeyen, ne dese dinleyen biri olacagima inaniyor kapandigim annnda) bu kisilik meselesi. Ben mi yanlis dusunuyorum??? Kavga ederiz baska biseyden. Yine der ki ben kimim kim var karsinda? Allah kitap bilmiyosun ki koca nedir bileain diyo. Alalh kocaya emir etmesi gerktigini soyluyo diyo. Evliligm hakknda hyallerim vardi hepsi yikildi ama ilerde cocuklarim hakkndaki hayallerimi yikamazsin diyo dun bana. Seni bole tanimasinlar sen allahi azina almiyosun ki cocuha bisey verebilesin kendin gibi yetistirirsin ama musade etmemm diyo. Allahaskian soyleyn ben mi inat yapiyorum bu konunun inadimi olur?? Icimden gelmeden sadece bas ortmek???? Var mi kapanan zorla ya da istegiyle? Genel anlamda yorum yapin nolur
Birde beğenmediği yorumlara cevap yokBıkmadın mı aynı konuları dondure dondure açıp, farklı yanıtlar beklemekten?
İki cahilin evliliği nasıl sürüyor görüyoruz.Bir onceki konumu okuyan arkadaslarim bunu daha detayli anlar. Anlatmistim oncesine. Dun de soyle bi olay yasadim. Gottikce zaten sona yaklasiyroum ama kabugumdan biiir turlu ayrilamiyrouum
Biz evlenmeden once esim bana demisti ki bak ben degisiyorum(sevgliligin bir doneminde bi anda dine yoneldi fazlasiyla aileisnden birinin vefatindan sonra.) Kapanmani istyorum yoksa evlenmeyelim falan dmeisti. Ben de yapablecegimi dusunup olur ama evlendikten sonra simdi degil dedim. O ara tesvikiyle bayag hevesli namaz falan kiliyodum da..
Is ciddiye binince yapamycagimi anladim. Zaten evde bi ton kavga vs beni iyice sogutyu bu fikirden. Her kavgada neredeyse soyluyor. Beni kandirdin bayag duzenbassin dedi dun!! Soz vermisim inanmis. Simdi dogruya dogru evet yaparm demistim. Ama bu inat degil inanin icimden gelmiyorrr. Zerre gelmiyor allah biliyo sizden mi gizliym. Vicdan azabi da cekiyorum bu konudan dolayi tartismaktan ama icimden gelmeden nasil yapablirim? Duaunuyorum teek problemimiz bu dehil ki o saniyo ki kapandim tamam butuuun sorunlar bitti. Butun sorun allah kitap bilmeyen biriyle evli olmam diyo! Soyle dusunuyo; allah bilen koca nedir onu da bilirmis.(kocaya karsi cikmayan, asla ters cevap vermeyen, ne dese dinleyen biri olacagima inaniyor kapandigim annnda) bu kisilik meselesi. Ben mi yanlis dusunuyorum??? Kavga ederiz baska biseyden. Yine der ki ben kimim kim var karsinda? Allah kitap bilmiyosun ki koca nedir bileain diyo. Alalh kocaya emir etmesi gerktigini soyluyo diyo. Evliligm hakknda hyallerim vardi hepsi yikildi ama ilerde cocuklarim hakkndaki hayallerimi yikamazsin diyo dun bana. Seni bole tanimasinlar sen allahi azina almiyosun ki cocuha bisey verebilesin kendin gibi yetistirirsin ama musade etmemm diyo. Allahaskian soyleyn ben mi inat yapiyorum bu konunun inadimi olur?? Icimden gelmeden sadece bas ortmek???? Var mi kapanan zorla ya da istegiyle? Genel anlamda yorum yapin nolur
Vermesin zaten cevap falan bosver.Birde beğenmediği yorumlara cevap yok
Aynı olaylari anlatıyor farkli cozum bekliyor
Vermesin zaten cevap falan bosver.
Bende konularını okumuyorum, nasılsa hepsi aynı dıyıp.
Mesela bu konuda bekledigi cevap, kapan dememiz. Dunku konuda yasın e yuksek sesle amin de dememizdi.
İçinizden gelse keşke ama gelmiyormus yapacak birşey yok,o Allah bilen kocayida bilir diyen şahsiyete söyleyin birazda dinin kadınlara verdiği hakları araştırsın,kapalı olup dininin gereğini yerine getiren kocasına köle olmuyor onun hayali bu ama maalesef,dinde zorlama yoktur sizde kandırma felan yapmadınız o ilk dediğinde bırakıp aticaktiniz bu adamı bende testturluyum ama şuan sinir oldum adamın düşüncelerine,yapamam diyorsanız ayrılın.Bir onceki konumu okuyan arkadaslarim bunu daha detayli anlar. Anlatmistim oncesine. Dun de soyle bi olay yasadim. Gottikce zaten sona yaklasiyroum ama kabugumdan biiir turlu ayrilamiyrouum
Yada kocan kötü, kocan haksız yazalım istiyor. E desek ne olacak ki, kime ne faydası var bizim burada yazdıklarımızin?Vermesin zaten cevap falan bosver.
Bende konularını okumuyorum, nasılsa hepsi aynı dıyıp.
Mesela bu konuda bekledigi cevap, kapan dememiz. Dunku konuda yasın e yuksek sesle amin de dememizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?