Anlaşılamıyorum.

Anladığım kadarıyla anneniz pek mantıklı düşünen biri değil. Böyle saçma sapan sebeplerle sizi mutsuz etmesi bencilce geliyor bana. Kızıni vermek istemez, endiselenir gibi sebepler de bencillikten başka birşey degil. Düzgünce ölçüp biçip eksileriyle artilariyla değerlendirmek varken, böyle sizin içinizi karartmasina ne gerek var. Eğer gerçekten elle tutulur kötü bir yanı varsa söylesin ama yedi yaş büyük diye bu kadar laf etmek normal değil bence. Siz kendi kararınızı kendiniz verin. Büyükler her zaman doğruyu bilecek diye bir kaide yok.

Evet şuan tek sorun yaş. İleride sorun edebilirmisim şimdi etmesem de. Büyük sozu dinlemedm demek de istemiyorum ileride.. ama bunu nereden bilebilirim yasamadan. O kadar ileri goruslu degilim malesef

Yaş farkı yok ki onu anlamadım ben. Endişeleniyor kizisin diyecegim de endiselenen anne de böyle yapmaz sıkıntısı baska bir şey bence. Ev bütçesine destek ediyorsanız eliniz cekilecek diye korkuyodur belki.

Benim annem de böyleydi tavrımı net koydum sonuç evlendik. Ailem eşime sonradan ısınmaya başladı. Annenizin sizden maddi beklentisi var mı?

Benim annem de böyleydi tavrımı net koydum sonuç evlendik. Ailem eşime sonradan ısınmaya başladı. Annenizin sizden maddi beklentisi var mı?
Evet. Çok olmasa da destek cikiyorum son zamanlarda biraz destek olamadim. İleriyi kimse bilemez belki esimin eli benden daha açık olacak kim bilebilir ki

Back
X