Anlaşılan Kuzeni Uğruna Benden Vaz Geçmiş

Monalisa44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
25
16
8
Birine deli gibi aşık oldum. O da her halinden belliydi ki benden hoşlanmıştı. Bir ay geçmeden kuzeni tanıştı benle. Kuzenine çok nazik davrandım. Öyle ki kur yaptığımı zannetmiş olabilir. Kuzeni bana tutulmuş duydum. Ne zaman oraya gitsem başımda bitiyor. Sinir oldum. Hoşlandığım beyefendi kuzeni uğruna benden vaz geçmiş olacak ki soğuk davranıyor. Ola ki geldi bunun kuzeni bana açıldı ve teklifte bulundu diyelim ona ben kusura bakma o kişiye aşığım diyeceğim. Kusura bakmasın yapmak zorundayım. Evet dertliyim...fikrinizi alabilir miyim?

Birine deli gibi aşık oldum. O da her halinden belliydi ki benden hoşlanmıştı. Bir ay geçmeden kuzeni tanıştı benle. Kuzenine çok nazik davrandım. Öyle ki kur yaptığımı zannetmiş olabilir. Kuzeni bana tutulmuş duydum. Ne zaman oraya gitsem başımda bitiyor. Sinir oldum. Hoşlandığım beyefendi kuzeni uğruna benden vaz geçmiş olacak ki soğuk davranıyor. Ola ki geldi bunun kuzeni bana açıldı ve teklifte bulundu diyelim ona ben kusura bakma o kişiye aşığım diyeceğim. Kusura bakmasın yapmak zorundayım. Evet dertliyim...fikrinizi alabilir miyim?
Yani en doğrusunu yapmış olacaksınız bence de

Zor bir durum. Aşık olduğunuz kişi demek ki sizden sizin ondan hoşlandığınız kadar çok hoşlanmamış. Bence ikisine de mesafe koyun.

Hoşlanmadığınız kuzene hayır deyin tabi ama Deli gibi aşık olduğun adam sana aşık olmayabilir ya da senden hoşlandığı halde kuzeni İçin gizleyebilir ve sizin için süreç başlamadan bitebilir :(

Bence ikisinden de vazgeçin.İki erkek arasında kalmak ve kuzen olmaları çok çirkin.Diyelim ki ciddi olarak ilerledi ilişki evililikle sonlandı.Biraraya gelmek bile problem.

Birde şunu anlamadım kuzeni için vazgeçmiş diyosunuz ya yanlış anlamayında siz eşyamısınız.Aralarında muhakkak konuşmuşlardır.Olay komple çirkin yani vazgeçin bence.

Yaşınız kaç?

heeerkes sana aşık :KK59: :KK59: şaka bi yana bence harekete geç hoşlandığın kişiye hoşlandığını belli et.kuzeni de sana açılırsa söyle böyleyken böyle diye.

Kuzeninin sana tutulduğunu kim söyledi?

Adam hoslandigi kadini kuzeniyle tanistirdi. Kuzen kadina kaydi. Adam da bu yuzden kizdan vazgecti. Neresinden tutsan elinde kaliyor. Gel de bu kuzeni evine gotur esinle bi araya getir . Zihniyetler kötu:KK20:

Back
X