Anlaşılır ve açık şekilde anlatacağım lütfen fikir verin net şekilde

çıkarcı adam ya. oraya alışamadı geri dönüyor hemen seni avucuna alma derdine düşmüş. alışabilseydi aklına bile gelmeyecektin. bu hayatta seninde olmanı istiyorum adı konulmuş bi şekilde vs demeleride tamamen göz boyamaya çalışmak, hayatında seni yanında isteyen, ilişkinin adını koymak isteyen adam bırakıp gitmezdi. fırsat verme bu fırsatçıya bence. her an ne yapıcağı belli olmayan bir tip belli ki güven olmaz.

Ama mecburen gitmesi gerekiyordu. Hatta bilerek girmedim günahı mi alma dedi. Orda kendi isleri vardi ailesi de çağırdı evi herseyi orda gitti yani o şekilde

Hayir daha konuşmadık. Yazmadi çünkü. Sizce hakli mi
bence haklı değil. samimi de değil. .çocuk değil ya bu adam ailesi çağırdı diye sevdiği insanı bırakıp gidiyo. işi orda diyosunuz işi uğruna bıraktı yani sizi ? sevseydi kendine olduğunuz şehirde iş bulmaya çalışırdı. gitmeye mecburdum demesi palavra gibi geldi bana.

İyi de evi isi burda. Burda aldığı maastan iki katını alacakti isin başına gecmesi gerekiyordu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…