- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Sevgilim tasindi ayrildik
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka?Ergenliginiz bitmemis galiba henuz
Ama mecburen gitmesi gerekiyordu. Hatta bilerek girmedim günahı mi alma dedi. Orda kendi isleri vardi ailesi de çağırdı evi herseyi orda gitti yani o şekildeçıkarcı adam ya. oraya alışamadı geri dönüyor hemen seni avucuna alma derdine düşmüş. alışabilseydi aklına bile gelmeyecektin. bu hayatta seninde olmanı istiyorum adı konulmuş bi şekilde vs demeleride tamamen göz boyamaya çalışmak, hayatında seni yanında isteyen, ilişkinin adını koymak isteyen adam bırakıp gitmezdi. fırsat verme bu fırsatçıya bence. her an ne yapıcağı belli olmayan bir tip belli ki güven olmaz.
siz zaten affetmişsiniz, burda kendinizi onaylatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun :)Ama mecburen gitmesi gerekiyordu. Hatta bilerek girmedim günahı mi alma dedi. Orda kendi isleri vardi ailesi de çağırdı evi herseyi orda gitti yani o şekilde
Başına bir gelecek varsiz zaten affetmişsiniz, burda kendinizi onaylatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun :)
Hayir daha konuşmadık. Yazmadi çünkü. Sizce hakli misiz zaten affetmişsiniz, burda kendinizi onaylatmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun :)
bence haklı değil. samimi de değil. .çocuk değil ya bu adam ailesi çağırdı diye sevdiği insanı bırakıp gidiyo. işi orda diyosunuz işi uğruna bıraktı yani sizi ? sevseydi kendine olduğunuz şehirde iş bulmaya çalışırdı. gitmeye mecburdum demesi palavra gibi geldi bana.Hayir daha konuşmadık. Yazmadi çünkü. Sizce hakli mi
Yas kac Allah icinNe alaka?
23Yas kac Allah icin
İyi de evi isi burda. Burda aldığı maastan iki katını alacakti isin başına gecmesi gerekiyordu gittibence haklı değil. samimi de değil. .çocuk değil ya bu adam ailesi çağırdı diye sevdiği insanı bırakıp gidiyo. işi orda diyosunuz işi uğruna bıraktı yani sizi ? sevseydi kendine olduğunuz şehirde iş bulmaya çalışırdı. gitmeye mecburdum demesi palavra gibi geldi bana.
yani iş ve iki kat parayı tercih etti sizi değil ?İyi de evi isi burda. Burda aldığı maastan iki katını alacakti isin başına gecmesi gerekiyordu gitti
Ve ailesini. Ailesini karsina almasini isteyemem ki geleceği icin gitmek zorundaymisyani iş ve iki kat parayı tercih etti sizi değil ?
ailesini neden karşısına almış olsun ki baskı mı yapıyorlardı gel diyeVe ailesini. Ailesini karsina almasini isteyemem ki geleceği icin gitmek zorundaymis