Kendince araştırma yapıyomuş kadın psikolojisi hakkında hoş gerçekten okusa bana daha çok değer verirdiEşinin burda ne işi vardı?
Boşanmak çok uzak geliyor bana. Toplumun yargıları etkilemiş kabul ediyorum. Sanki boşansam bi daha mutlu olamazmışım gibi. Bir de gerçekten çok seviyorum hala heyecan var içimde. Çocukluğundaki sevgi eksikliği de olabilir sebep. sevmediğine de inanmak istemiyor bir yanım.Artık sizi sevmiyorsa boşanacaksınız.Aileniz ben demedim mi diyecek diye ömür boyu sizi sevmeyen bi adamın hakaretlerini mi işiteceksiniz yani?Ki bunun bi tık ilerisi aldatılma kendinizi bu duruma düşürmeden ayrılın derim
burdaki dertleri okuduysa kaldıramamıştır adam.Kendince araştırma yapıyomuş kadın psikolojisi hakkında hoş gerçekten okusa bana daha çok değer verirdi
Ne demek istediğinizi anlamadım ?burdaki dertleri okuduysa kaldıramamıştır adam.
Seven insanın git artık bıktım senden diyecegine dünya yansa inanmam.Bundan daha mutsuz olacağınızı da sanmam boşanınca ama düşünmüyosanız zorla gelip boşatacak halim yok tabi :) Kendi düşen ağlamaz dilerim pisman olmazsınızBoşanmak çok uzak geliyor bana. Toplumun yargıları etkilemiş kabul ediyorum. Sanki boşansam bi daha mutlu olamazmışım gibi. Bir de gerçekten çok seviyorum hala heyecan var içimde. Çocukluğundaki sevgi eksikliği de olabilir sebep. sevmediğine de inanmak istemiyor bir yanım.
Haklısınız kendi düşen ağlamaz. Bugüne kadar herşeye olumlu bakıp sorunu ortadan kaldırma odaklı yaşadım. Sanıırm mutlu ya da mutsuz olmaya değil iyi bir öğrenci iyi bir çalışan iyi bir eş olmaya çalıştım. Aslında en büyük hatam başkalarından görmek istediğim değeri kendi kendime vermememSeven insanın git artık bıktım senden diyecegine dünya yansa inanmam.Bundan daha mutsuz olacağınızı da sanmam boşanınca ama düşünmüyosanız zorla gelip boşatacak halim yok tabi :) Kendi düşen ağlamaz dilerim pisman olmazsınız
Şu an zaten öyleyiz maalesef . Yanında ağladım ağlama dedi uyudu. Daha önce de buna benzer çok şey oldu ve bir şekilde aramız düzeldi ( genelde tatlı bi gülümsemesiyle )ama gitgide birikiyo beni korkutan da bu.Kovun evden. Sonra ağlayın. Daha çok ağlayın. Eğer size karşı içinde hiçbir şey kalmamışsa. Zaten geri dönmez, adım atmaz. Kovmasanız bile aynı evde köşe kapmaca oynayın.
Zaten kesinlikle karşılık için yapmadık. Ben maddiyata değer vermem. Ben para verdiğimiz için ailesinden minnet değil eşimin benim hakkındaki düşüncesinin olumlu yönde etkilenmesini isterdim. Çünkü çoğunlukla ben teklif ettim verelim diye. Bu bence onlara değer verdiğimi düşündüğümü gösterir. Çocuğuma bakma konusuna gelince zaten bi babannne ya da anneanne çocuğu yardım ettiği için değil içinden geldiği için bakmayı teklif etmeli bence.Çocukla ilgili bazi konularda babalarin fikrini söyleyip son karari anneye birakmalari gerekiyor bence,mesela kres seciminde esim benim icgudulerime,arastirmama guvendi, bana birakti ve icimize de sindigi icin kayit yaptik. Sizin konuyu tam bilmiyorum ama bu yuzden sizden bikmissa sevmiyorsa kendi bilir gitsin bosansin o zaman.
Diger bir konu,ben evlenip ayri yuva kuran ayri sorumluluklari gogusleyen kisilerin hala ailelerine de para yollamalarini anlayamiyorum. Haa,maasin iyi olur( kisa surede ev alacak kadar yardimci oldugunuza gore sizin gelirinizin iyi oldugunu varsayiyorum) o zaman destek olursunuz. Ama bunun karsiligini da cocugunuza bakmalariyla beklememeliydiniz ya da tartismalarinizda 'Ama biz maddi destek olduk'gibi akliniza getirmemelisiniz.
Belki esini sevgilisini daha iyi anlamaya,ruhumuzun inceliklerini çözmeye calisiyordur...Eşinin burda ne işi vardı?
Ama esinin de senin hakkindaki dusuncesini olumlu etkilememis demekki. Belki sizin onlara deger vermeniz haricinde zaten gondermeniz gerektigini dusunuyordunuz, ben esinde o potansiyeli gordum. Yanlis anlama, konunda bastan son sana hak verdim. Ins.sorun cozulur,esinin kafasini dank ederZaten kesinlikle karşılık için yapmadık. Ben maddiyata değer vermem. Ben para verdiğimiz için ailesinden minnet değil eşimin benim hakkındaki düşüncesinin olumlu yönde etkilenmesini isterdim. Çünkü çoğunlukla ben teklif ettim verelim diye. Bu bence onlara değer verdiğimi düşündüğümü gösterir. Çocuğuma bakma konusuna gelince zaten bi babannne ya da anneanne çocuğu yardım ettiği için değil içinden geldiği için bakmayı teklif etmeli bence.
Gece gece derdimi paylaştığınız için teşekkürler. İnşallah aramız düzelir, benim ilk aşkım o ondan önce kimseyle en ufak bişey yaşamadım, o da öyle. Ama bilmiyorum neden bu kadar acımasız bana karşı. Çok stresli bir hayatımız var eşim de biraz panik. Bazen niyeti başka yaptığı şey başka olabiliyor.Ama esinin de senin hakkindaki dusuncesini olumlu etkilememis demekki. Belki sizin onlara deger vermeniz haricinde zaten gondermeniz gerektigini dusunuyordunuz, ben esinde o potansiyeli gordum. Yanlis anlama, konunda bastan son sana hak verdim. Ins.sorun cozulur,esinin kafasini dank eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?