Anlaşılmamak ne zormuş

RoRose17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
22
29
3
Merhabalar

Sonunda paylaşacağım ve bana akıl verecek kimsem olmadığından bende üye oldum KK ya. Burayı hep eşim okurdu bana anlatırdı "dünyada ne dertler var çok şükür halimize" derdi.

aslında yazmak istediğim o kadar şey var ki

Yaklaşık 4 yıldır evliyim ve baldan tatlı bir kızım var. Eşimle severek evlendik. Çok zor şartlarda birbirimize dayandık ama gelin görün ki artık beni sevmiyor . Ne yapsam memnun olmuyo. Baştan beri hep alttan aldım hep uyumlu davranmaya çalıştım hem ona hem ailesine. Hatalarım elbette oldu ama kim kusursuz ki?

İşimizin verdiği imkanla büyük oranda onun ailesine olmak üzere ailelere yardım ettik. Onun ailesine bir ev alacak kadar yardım ettik nerdeyse hem de çok kısa zaman içinde. Bütün ailesiyle özel ilgilendim kendi ailem bildim. Ama maalesef bu devirde insanlar geçerken samimi olduğuna inanmıyor

Bütün bunlara rağmen yine beni ailesine kötü davranmakla suçladı o kadar zoruma gitti ki
Doğum yaptım ailesi bakmayı teklif bile etmedi aramadı sormadı sonra annemde kaldım diye sorun çıktı. Lohusalığım ağlamakla geçti.

Ve şimdi... Bana biraz önce git artık bıktım senden dedi tek suçum kızımın kreşi konusunda onunla aynı fikirde olmamam

Dediğim gibi o kadar doluyum ki ! Kimseye diyemiyorum babam zaten zor verdi bak demedim mi diyecek bişey duyulsa. Ben hala çok seviyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
 
Artık sizi sevmiyorsa boşanacaksınız.Aileniz ben demedim mi diyecek diye ömür boyu sizi sevmeyen bi adamın hakaretlerini mi işiteceksiniz yani?Ki bunun bi tık ilerisi aldatılma kendinizi bu duruma düşürmeden ayrılın derim
 
Boşanmak çok uzak geliyor bana. Toplumun yargıları etkilemiş kabul ediyorum. Sanki boşansam bi daha mutlu olamazmışım gibi. Bir de gerçekten çok seviyorum hala heyecan var içimde. Çocukluğundaki sevgi eksikliği de olabilir sebep. sevmediğine de inanmak istemiyor bir yanım.
 
Kovun evden. Sonra ağlayın. Daha çok ağlayın. Eğer size karşı içinde hiçbir şey kalmamışsa. Zaten geri dönmez, adım atmaz. Kovmasanız bile aynı evde köşe kapmaca oynayın.
 
Seven insanın git artık bıktım senden diyecegine dünya yansa inanmam.Bundan daha mutsuz olacağınızı da sanmam boşanınca ama düşünmüyosanız zorla gelip boşatacak halim yok tabi :) Kendi düşen ağlamaz dilerim pisman olmazsınız
 
Haklısınız kendi düşen ağlamaz. Bugüne kadar herşeye olumlu bakıp sorunu ortadan kaldırma odaklı yaşadım. Sanıırm mutlu ya da mutsuz olmaya değil iyi bir öğrenci iyi bir çalışan iyi bir eş olmaya çalıştım. Aslında en büyük hatam başkalarından görmek istediğim değeri kendi kendime vermemem
 
Kovun evden. Sonra ağlayın. Daha çok ağlayın. Eğer size karşı içinde hiçbir şey kalmamışsa. Zaten geri dönmez, adım atmaz. Kovmasanız bile aynı evde köşe kapmaca oynayın.
Şu an zaten öyleyiz maalesef . Yanında ağladım ağlama dedi uyudu. Daha önce de buna benzer çok şey oldu ve bir şekilde aramız düzeldi ( genelde tatlı bi gülümsemesiyle )ama gitgide birikiyo beni korkutan da bu.
 
Çocukla ilgili bazi konularda babalarin fikrini söyleyip son karari anneye birakmalari gerekiyor bence,mesela kres seciminde esim benim icgudulerime,arastirmama guvendi, bana birakti ve icimize de sindigi icin kayit yaptik. Sizin konuyu tam bilmiyorum ama bu yuzden sizden bikmissa sevmiyorsa kendi bilir gitsin bosansin o zaman.

Diger bir konu,ben evlenip ayri yuva kuran ayri sorumluluklari gogusleyen kisilerin hala ailelerine de para yollamalarini anlayamiyorum. Haa,maasin iyi olur( kisa surede ev alacak kadar yardimci oldugunuza gore sizin gelirinizin iyi oldugunu varsayiyorum) o zaman destek olursunuz. Ama bunun karsiligini da cocugunuza bakmalariyla beklememeliydiniz ya da tartismalarinizda 'Ama biz maddi destek olduk'gibi akliniza getirmemelisiniz.
 
Zaten kesinlikle karşılık için yapmadık. Ben maddiyata değer vermem. Ben para verdiğimiz için ailesinden minnet değil eşimin benim hakkındaki düşüncesinin olumlu yönde etkilenmesini isterdim. Çünkü çoğunlukla ben teklif ettim verelim diye. Bu bence onlara değer verdiğimi düşündüğümü gösterir. Çocuğuma bakma konusuna gelince zaten bi babannne ya da anneanne çocuğu yardım ettiği için değil içinden geldiği için bakmayı teklif etmeli bence.
 
Eşinin burda ne işi vardı?
Belki esini sevgilisini daha iyi anlamaya,ruhumuzun inceliklerini çözmeye calisiyordur...
Ayy yazarken bir gulme geldi
Bosversene, keske gerçekten girip okusalar ders cikarsalar
 
Ama esinin de senin hakkindaki dusuncesini olumlu etkilememis demekki. Belki sizin onlara deger vermeniz haricinde zaten gondermeniz gerektigini dusunuyordunuz, ben esinde o potansiyeli gordum. Yanlis anlama, konunda bastan son sana hak verdim. Ins.sorun cozulur,esinin kafasini dank eder
 
Gece gece derdimi paylaştığınız için teşekkürler. İnşallah aramız düzelir, benim ilk aşkım o ondan önce kimseyle en ufak bişey yaşamadım, o da öyle. Ama bilmiyorum neden bu kadar acımasız bana karşı. Çok stresli bir hayatımız var eşim de biraz panik. Bazen niyeti başka yaptığı şey başka olabiliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…