Anlaşma

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam
4 senelik evliyim.kv ile altüstlüyüz onda sıkıntı yok.fakat evim o kadar havasız ki arka binaya elimi uzatsam değecek.önümlede baya yakınız.yakınımda park yok anca arabayla gidiliyor.Eşimle şöyle anlaşmıştk evlendikten sonra bir süre para biriktirip ev alacaktk.neyse akşam eşim iş kuracağım elemanda bulacağım başına , bizde kiraya gideriz dedi.
bende yaza kadar ev işini çöz dedim inanın yazın oğlumla çok zor oluyor ev aşırı havasız rutubet dışarda aktivite hiç bişey yok.
-eşim şuan ihtiyaçlarımız dışında, 4bin 5 bin arası kredi ödeyebilecek şekilde kazanıyor. başka bi işte çalışıyor.
-ve aşırı kararsız ve aşırı inatçı bir sürü hesabında para vardı altın alalım dedim satışta Zarar olur dedi şuan altın çıktıkça çıkıyor.
Bişey diyorum kızıyor..
akşam oturuyorduk evden konuşuyorduk bende büyük eve özeniyorum çok küçük evimiz hazirana kadar kira olur satın alma olur ev işini çöz dedim. Birde işe başlayayım ilk işim oğluma da oda almak olacak dedim
Eşim hep kendi hayallerinden bahseder.
Akşam bende şöyle büyük ev olsa oğlumun odası olsa ferah ferah otursak dedim.
Eşim bi bağırmaya başladı alcaz tutcaz ev dedik ya ne uzatıyorsun ne beni gaza getirmeye çalışıyorsun baktım sanki düzgün ev mi var bul alalım diyip kapıları çarpa çarpa odaya gitti hiç bişey demedim normal konuştum.
Sen dedim isteklerini söylerken söylüyorsun niye ben söyleyince çıldırıylrshn dedim.
Altlı üstlü oturma sebebimizde eşimin isteğiydi bu arada.
Neyse küstü bana şimdi yan tarafta duruyor inanın yıldım inadından. Ama bu sefer üstüne gitmeyeceğim. Sizce benim söylediklerimde bağıracak alınacak bişey var mı?

Erkekler bazen böyle ayarsız ayarsız deliriyorlar. Boşverin,unutun kafaları biz kadar çalışmıyor ne yapsınlar. Bi kaç problemde sistemleri hata veriyor.

Eşiniz eğer ciddi bir sıkıntısı yok sa sohbet edilme seviyesine gelememiş

Bencil herfin teki kocaniz.Sizde haklısınız yuz vermeyin gelip özür dileyene kadar.Insan oğlunu karısıni rubetli havasiz yerde yaşatir mi?Imkaniniz olduğu halde

bende bencilsin dedim. Kimse benim gibi gezemiyormuş yiyemiyomuş giyinemiyormuş. Daha ne istiyormuşum

Erkekler bazen böyle ayarsız ayarsız deliriyorlar. Boşverin,unutun kafaları biz kadar çalışmıyor ne yapsınlar. Bi kaç problemde sistemleri hata veriyor.
Gerçekten öyle elimizden imkan varken oğlumu böyle çevrede büyütmek istemiyorjm

İş kuracak ise, sizden de bu evde oturalım sen parayı işine yatır demenizi mi bekliyor?
Hayır. Parayı işe, biz kiraya gidecekmişiz. Ama eşimin kiraya çıkacağına hiç ihtimal veremiyorum borçlu olmaya seven biri değil çünkü işe parayı yatırıp beni oyalayacak gibi geliyor

Ben işe gireyim oğluma oda alcam demen herhalde sen alamıyorsun bu kadarlık babasın gibi anlamıştır, tabi ki oğlunun odası olacak, bak yurtdışında çocuğa özel alan yaratmak zorundasın.

Bu adamdan boyle sebeplerden dolayi bosanmayacaginiza gore... Ya bu deveyi gudeceksiniz ya da gudeceksiniz anladigim kadariyla... Bu adam da pek degisecek birine benzemiyor. Siz boyle size psikolojik siddet uygulayan biriyle uzulur durursunuz. Odak noktanizi yasam amacinizi kocaniz, eviniz vs yapmak yerine kendinize yonelip biraz kendinizi gelistirmeye calisin?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama kres cok faydali oluyor cocuklar icin sosyallik acisindan da maddi durumunuz elveriyorsa krese gonderip siz bir kursa gidebilirsiniz veya calisabilirsiniz, okumadiysaniz aciktan falan okuyabilirsiniz. Meselenin ozu su aslinda siz kendinize kiymet vereceksiniz ki kocanizin da yuregi agzina gelsin aman ben bu kadini mutsuz etmeyeyim kiymetini bileyim desin..

Bu adamdan boyle sebeplerden dolayi bosanmayacaginiza gore... Ya bu deveyi gudeceksiniz ya da gudeceksiniz anladigim kadariyla... Bu adam da pek degisecek birine benzemiyor. Siz boyle size psikolojik siddet uygulayan biriyle uzulur durursunuz. Odak noktanizi yasam amacinizi kocaniz, eviniz vs yapmak yerine kendinize yonelip biraz kendinizi gelistirmeye calisin?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama kres cok faydali oluyor cocuklar icin sosyallik acisindan da maddi durumunuz elveriyorsa krese gonderip siz bir kursa gidebilirsiniz veya calisabilirsiniz, okumadiysaniz aciktan falan okuyabilirsiniz. Meselenin ozu su aslinda siz kendinize kiymet vereceksiniz ki kocanizin da yuregi agzina gelsin aman ben bu kadini mutsuz etmeyeyim kiymetini bileyim desin..

Nasil ki su an siz onu dusunuyorsunuz, anasini, isini gucunu... O da sizi dusunmeli dert edinmelj sizinle ilgili seyleri. Ne bileyim kursa gidiyorum su su su isim var deyin, arkadas cevreniz olsun gorusun edin ona mesgulum diyin, bilemiyorum bir sekilde sizi ve sizinle ilgili meseleleri dusunmeli o da , bilmem anlatabildim mi?

Eşiniz büyük ihtimalle sizin konuşmalarınızı farklı algıladı. Siz hayalinizden bahsetmişsiniz.Ama eşiniz ev işini bir halledemedin hallet artık diye onu sıkboğaz ettiğinizi düşünmüş. Bir süre konuyu açmayın, zaman geçince de o gün ben seni gaza getirmek için değil sohbet ettiğimizi düşündüğüm için öylesine söyledim dersiniz. Birde annesiyle altlı üstlü oturmanızdan memnunsa taşınacak olmanızı içten içe istemiyorsa buna da sinirlenip başka şeyleri bahane etmiş olabilir.

bende bencilsin dedim. Kimse benim gibi gezemiyormuş yiyemiyomuş giyinemiyormuş. Daha ne istiyormuşum
Lafmı simdi bu söyledigi?Etrafınizdaki diğer insanlar açmı?Bunun birde el kaldırmıyorum versiyonu var hayır sanki normali eşini çocuğunu aç açık bırakmakta lutfu sizin sekilde olmayışınız.
Hayır kavga edecek bu laflari edecek yada duyacak birşeyde yok ortada..Insan manasızca evinin huzuru bozar, densizce konusup gereksiz neden gerginlik yaratır ki?
Erkeklerin maalesef cogunda algı sorunu var.Cidden bir insan hem söyleneni yanlış anlayıp hemde yanlış anladigina yukselirmi.
Sonsuza kadar susmak istiyorum bazen.hic cekilesi yanlari yok.

Bul ozaman bir eve ara. Ne diye ona söyleyip bagirmasini dinliyorsun. Bak evlere satilik veya kiralik. Önünüze cikan her eve olur gözüyle bakmayin cok ev gösterip bezmeyin bezdirmeyin. Al eline ipleri.

Back
X