- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Bencil herfin teki kocaniz.Sizde haklısınız yuz vermeyin gelip özür dileyene kadar.Insan oğlunu karısıni rubetli havasiz yerde yaşatir mi?Imkaniniz olduğu halde
Alınganlıkları gerçekten yoruyor hep onun istediği şekilde konuşamam kiEşiniz eğer ciddi bir sıkıntısı yok sa sohbet edilme seviyesine gelememiş
Gerçekten öyle elimizden imkan varken oğlumu böyle çevrede büyütmek istemiyorjmErkekler bazen böyle ayarsız ayarsız deliriyorlar. Boşverin,unutun kafaları biz kadar çalışmıyor ne yapsınlar. Bi kaç problemde sistemleri hata veriyor.
Siz bulun evi emrivaki yapın boşverin istediği kadar bağırsın sonraGerçekten öyle elimizden imkan varken oğlumu böyle çevrede büyütmek istemiyorjm
Hayır. Parayı işe, biz kiraya gidecekmişiz. Ama eşimin kiraya çıkacağına hiç ihtimal veremiyorum borçlu olmaya seven biri değil çünkü işe parayı yatırıp beni oyalayacak gibi geliyorİş kuracak ise, sizden de bu evde oturalım sen parayı işine yatır demenizi mi bekliyor?
Bu adamdan boyle sebeplerden dolayi bosanmayacaginiza gore... Ya bu deveyi gudeceksiniz ya da gudeceksiniz anladigim kadariyla... Bu adam da pek degisecek birine benzemiyor. Siz boyle size psikolojik siddet uygulayan biriyle uzulur durursunuz. Odak noktanizi yasam amacinizi kocaniz, eviniz vs yapmak yerine kendinize yonelip biraz kendinizi gelistirmeye calisin?
Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama kres cok faydali oluyor cocuklar icin sosyallik acisindan da maddi durumunuz elveriyorsa krese gonderip siz bir kursa gidebilirsiniz veya calisabilirsiniz, okumadiysaniz aciktan falan okuyabilirsiniz. Meselenin ozu su aslinda siz kendinize kiymet vereceksiniz ki kocanizin da yuregi agzina gelsin aman ben bu kadini mutsuz etmeyeyim kiymetini bileyim desin..
Lafmı simdi bu söyledigi?Etrafınizdaki diğer insanlar açmı?Bunun birde el kaldırmıyorum versiyonu var hayır sanki normali eşini çocuğunu aç açık bırakmakta lutfu sizin sekilde olmayışınız.bende bencilsin dedim. Kimse benim gibi gezemiyormuş yiyemiyomuş giyinemiyormuş. Daha ne istiyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?