Anlaşmalı boşanıyorum çok şükür bitiyor. Omuzlarımdaki yükü atıyorum. Ama niye içim yanıyor ki

Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır
Mutlu olduğunu görünce unutur inşallah bu günlerinizi
Anne işte kim olsa üzülürdü evladı için

Sevmedigim birinden 2 ayda bosanmistim. Benim de icim yanmisti. Yuva dagitmak zor. Ondan ayrildigma hic pisman olmadim o ayri konu. Bizde de cinsellik sorunluydu. Ailesi daha kiymetliydi.

Ben 21 yasinda yasadim atlattim onca şeyi. Daha dün gibi :) ama kocaman oldum. Seversin de sevilirsin de insallah. Allah karsina iyi insanlar cikarsin. 5 yilim gitti diye uzulme. Nice yillarini daha kurtardgina sevin :) benimle ayni anda bosanan bi tanidigim vardi. O 1 ayda ben 2 ayda bosandik. O hemen evlendi. Ben 7 yil gecti evlenemedim. Nasip isi bu isler :) yani zaman kaybettim diye dusunme. Belki ayrilsan da hemen baskasi olmayacakti. Hayirlisi boyleymis de. Hep iyi tarafindan bak. Dibi gorebilirsin bu surecte. Ben gordum. Iyiki de boyle olmus. Daha sert bastim yukari dogru cikmak icin. Sen de avantaja cevirebilirsin :) Dua et bol bol. Allah verir kolayini. Bana verdi sukur :)

Hepimiz için inşallah şuan da annemin çok üzülüyor olması beni kahrediyor o benden daha çok Üzülüyor korkuyorum ona bir şey olursa diye ben üzülmüyorum gececek sonuçta içimdeki bir nebze acım ama annem evladım gülmedi seneleri gitti diye diye aglıyor offf annem beni teselli edeceğine ben onu teselli ediyorum o durumdayım tuhaf bir his iş boşanmak bununda yaşadım şu hayatta Allahım ömür versin zaman ilaçtır

Benim de annem uzuldu. Hala der ki simdiye kocaman cocugun olacakti. Yoo diyorum. Allah istese evli olsam da 10 sene cocuk vermeyebilirdi. Nasibimde yokmus dedim hep ikna oldu. Her sey nasip velhasili. Hic caninizi sıkmayın. Ben annemn zoruyla bi kere psikologa gittim psikologu teselli ettim 😂 adam yasadiklarimi duyunca 'vay serefsiz' dedi mosmor oldu.

Dedim sakin olun ben iyiyim 😂 verdigi ilaclari da kullanmadim. Uyusturmadim kendimi. Kuran okudum dua ettim Allah aldi kalbimden aciyi sukur :) ben atlatmistim yillar gecmisti ailem hala travmayi atlatamamisti. Zor evet ama diyodum ki amma da takiyosunuz 😁 senin yerinde biz olsak kendimize gelememistik diyolardi.

Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermiyor. Demekki siz de guclusunuz. Iyi yanindan bakin. Kotu yanlari tecrube.

Arkadaşlar bu guruba lütfen gelin bu kadını mutlu etmek için 3 çocuk annesiyim ve 3 tane de şu anne büyüğü 30 yaşında olan ben büyüttüm tecrübeleri mi aktarmak ve sizin tecrubrlerinizi dinlemek isterin
Şimdi abla ben de büyüttüm,ortaöğretimdeler:kahve:
Ama emin ol şimdi 30 yıllık tecrübelerin kimseye cazip gelmez,artık herkes bilinçli,ekmeğe kimse sanayağı sürmüyor,bebeklere kola vermiyor,bilmediklerimizi de "Sor Mune Mune ablana,söylesin sana"yapıyoruz,bitti gitti;)

Merhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tüm mücadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dünya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borçları için elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İçimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden niçin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu süreci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum çok şükür çocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet çok sevdim haddinden fazla hemde içimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gördüm kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?
Hem sever hem evlenirsin. Ic yanmasıdegil o kendine kızgınsın . Zaman kaybına. Ama şöyle düşün ne yaşanacaksa yasanmis ve bitmiş. Kurtuluyorsun. Bundan sonra tuhaf saçma sorumluluklarının olduğu bir hayat olmayacak önünde.

Çok geçmiş olsun. Geçen beş yılınıza da hiç üzülmeyin. Hayatımızda başımıza gelen iyi kötü tecrübeler bizi biz yapan unsurlar. Sonu kötü de bitse bir aşk yaşamışsınız. Şimdi bu tecrübeyi alıp geleceğinize bakma zamanı. Evlilik ilişki bunları düşünmeden bir yıl verin kendinize. Çok istediğiniz bir yere 3-5 gün veya hafta sonlarında bile olsa tatile gidin, bir hobi edinin, iş arkadaşlarınızla dostluklar kurun. Kısacası evliyken yapamadığınız şeyleri yapıp keyfini çıkarın. Toksik bir ilişkiden sonra ruhunuzun ciğerlerini oksijenle doldurmalısınız. Hiç bir olumsuzluğun sizi etkilemesine izin vermeyin. Çok güzel bir hayat sizi bekliyor.

Boş verin annenizi de. O da kendi gördüğünü yapıyor. Kurtuldu Kızım diye kurban keseceğine neyi dert ediyor.

Canim önünde daha nice 5 yıllar olacak hatanin neresinden dönersen kâr
öyle evlilik mi olur ne demek 3 yıl iliskisiz bi hayat
Adasin simdi ömrünü ailesine bol bol bos ver Allah yolunu acik etsin cok iyi yapmissin bosanmakla

Canim önünde daha nice 5 yıllar olacak hatanin neresinden dönersen kâr
öyle evlilik mi olur ne demek 3 yıl iliskisiz bi hayat
Adasin simdi ömrünü ailesine bol bol bos ver Allah yolunu acik etsin cok iyi yapmissin bosanmakla
Aynen öyle alsınlar tepe tepe kullansınlar şimdi amann kurtuldum Bee amannn çok şükür

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayatta her şey insanlar için, elbette tekrar sevip evlenebilirsiniz 2. evliliğini yapan bir sürü mutlu insan var

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayatta her şey insanlar için, elbette tekrar sevip evlenebilirsiniz 2. evliliğini yapan bir sürü mutlu insan var
Uzun bir süre düşünmem ama nasip belli olmaz bu işlere hayırlısı anlaşmalı olarak davamızı actık çok şükür 28 haziranda duruşma var bitiyor zerre vicdanım rahatsız değil çok şükür ohh nefes aldım adeta aileme sarıldım tüm dostlarım yanımda çok şükür telefonları susmuyor çok şükür ben sevecenliğimle güler yüzlülüğümle samimiyetimle biriktirmişim dostlarımı meger ne çok sevenim varmış o ve onun ailesi dışında 🤗

Insan kapıya koyduğu çöpün bile arkasından bi bakıyor bacim çok normal böyle hissetmen hepsi gececek

Koskoca 5 yıl neler yaşamışsınızdır en çok da değmediğini anladığında insanın içinin sızlaması iyi bilirim o duyguyu... onca emeğe fedakarlığa karşı nankörlük görünce hayal kırıklığıda o kadar büyük oluyor.. boşlukta hissetmeniz üzülmeniz normal allah iyilerle merhametli insanlarla karşılaştırsın bundan sonra dilediğiniz gibi mutlu olursunuz 🙏🏻

Back
X