Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden hicbisey isteme diyor zaten istemiyorumda bana soy adimi geri versin başka hicbisey istemiyorumHakkınızda hayrlısı olsun.
anlaşmalı boşanmalar kısa sürüyor am çekişmeli boşanmalar evlilikde edinilen mal paylaşımı biraz daga fazla zaman alıyor
eşiniz ne düşünüyor boşanmada erkekler çogunlukla çirkinleşiyor
hem konuşmaları hemde paylaşımlar da farklı yüzleri çıkıyor
3 yılınızı birlikte geçirdiginiz insandan alacagınız mutlaka vardır.benden hicbisey isteme diyor zaten istemiyorumda bana soy adimi geri versin başka hicbisey istemiyorum
Merak etmeyin. Soyadınız yine sizin olacak. Hakkınız olan her şeyi alın lütfen.Sonra pişmanlık duymayın.benden hicbisey isteme diyor zaten istemiyorumda bana soy adimi geri versin başka hicbisey istemiyorum
öyle olursa cekismeliye girecek ondan hemen bitsin istiyorum3 yılınızı birlikte geçirdiginiz insandan alacagınız mutlaka vardır.
mahkeme açıldıgında haklarınız dan vazgeçmeyin.
sizin olanı ona bırakmak dogru degil
Simdi hemen bitsin istersin de ilerde cok cok pisman olursun hakkini almadigin icin.öyle olursa cekismeliye girecek ondan hemen bitsin istiyorum