anlaşmalı boşanma

gereksiz_sevgi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
68
33
3
32
başlıkta da belirttiğim gibi kızlar zaten konumda da belirttiğim gibi aldatıldım ve bugun 1 saat önce facebook tan eşimin msj isteklerine baktım biri aşkım özledim ne zaman buluşuruz ne cvp yazmıyorsun falan yazmış deliye döndüm görünce çünkü pişman yapmaz diyordum msj gönderen profilde bu iç bişey yok allahım resmi bile tanımıyorum falan dedi inanmıyorum çünkü belli başlı şeyleri bile zamanında inkar etti bardağı taşıran son damlayı bu bu sefer affedip te o aci'zliği gösterdiler bugun adliye açılır açılmaz hemen gidip dava açacağım anlaşmalı boşanma davasında ne gerekli ücret falan ne kadar dır bilen varmı bide kaç günde boşanılıyor

Ben bilmiyorum ama konularda arat,vardı daha yeni açılan bir konu orda bilgi vardır. Ve aldatan birini ilkinde bile affetmek bana çok yanlış..

Anlaşmalı boşanıcagından eşinin haberi var mı? Eger varsa ve istiyorsa bi celsede boşanırsın. Ücret hakkında bilgim yok ama.

Ben mayısta çekişmeli actim.dilekceyi 20 tl yazdırdım.toplam 330 tl gibi gitti.Anlasmali Biraz daha ucuz.Dilekce yazdırırken sorun;ben kaç sayfa tutarsa tutsun 20 tl yazdırdım.kimisi sayfa başı alıyor farklı istiyor.inanmayin.sorun ona göre yazdirin.o dilekceyi,yazdırıp adliye icerisine girip boşanma bölümüne veriyorsunuz.harclari yatırıyorsunuz.

Anlaşmalı boşanıp ekmeğine yap sürme rahat raht takılamasın karı kızla. O msjların falan fotosunu çek tazminat falan iste öyle boşan

Anlaşmalı boşanıp ekmeğine yap sürme rahat raht takılamasın karı kızla. O msjların falan fotosunu çek tazminat falan iste öyle boşan
öyle yada böyle rahat rahat gezdi hep ya bide facebook tan msj gelmiş dedim ya slm aşkım seni çok özledim buluşsak niye cvp yapmıyon diye bide ekli değildir görüşme de olmamış ki msj isteklerine profilde ufacık bişey bile yok sadece isim var eşime m. g kimsedir nblm bn dedi böyle böyle yaz mış dedim güldü ya git manyak ısın yok öle bişey

dedi ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…