Anlaşmalı boşanma

Kadın evli iken elinden geleni yapıyor
Burada hep yazıyorum
Boşanana kadar o acıyı evinde yasıyor
Boşanmaya karar verdiğinde ise duygular arkaya itilip mantık öne çıkıyor ve sonrası kocaman bir rahatlama oluyor

Ben de boşanacağım zaman sokakta İnsanların alyansına bakardım hep
Sanki birdaha kimse beni sevmeyecek
Mutlu olamayacagım derdim

Bende 4 sene savaştım
Boşanınca neden 4 sene cektim bu adami dedim ama denemedim demedim içimde birsey kalmadan ayrıldım

Eş denen adama gelince ise son zamanlarımızda bana 6 ay cehennem yaşattı
Aynı evde konuşmadı küstü tavır aldı
6 ay sabrettim
Ben iyi olursam o da olur dedim ama olmadı

Sonra silkelendim ve dava açtım evi de terk ettim
Eşe de mesaj attım
Bana dediği şey su oldu
Amma boşanma meraklısı imişsin, çok pişman olursın😂😂

Arkadaş daha ne yapabilirdim bilmiyorum
Ben eski mutlu günlerime döndüm boşanınca
Ağzına içki sürmeyen o adam ise sac sakal karışıp içip içip gecenin bir vakti denize atlamalara başladı

Sonuç ne mi oldu
4 sene sonra ben evlendim
5 sene sonra o evlendi
Onun 2 yasında çocuğu var
Benim de bebeğim olacak

Bunları nerden biliyorum ortak arkadaşımız cok
Ve benim yan siteme tasınmıs kendisi evlenince
Arada karşılaşıyoruz
Gelip geçiyor
Kararının arkasında dur

Kadın evli iken elinden geleni yapıyor
Burada hep yazıyorum
Boşanana kadar o acıyı evinde yasıyor
Boşanmaya karar verdiğinde ise duygular arkaya itilip mantık öne çıkıyor ve sonrası kocaman bir rahatlama oluyor

Ben de boşanacağım zaman sokakta İnsanların alyansına bakardım hep
Sanki birdaha kimse beni sevmeyecek
Mutlu olamayacagım derdim

Bende 4 sene savaştım
Boşanınca neden 4 sene cektim bu adami dedim ama denemedim demedim içimde birsey kalmadan ayrıldım

Eş denen adama gelince ise son zamanlarımızda bana 6 ay cehennem yaşattı
Aynı evde konuşmadı küstü tavır aldı
6 ay sabrettim
Ben iyi olursam o da olur dedim ama olmadı

Sonra silkelendim ve dava açtım evi de terk ettim
Eşe de mesaj attım
Bana dediği şey su oldu
Amma boşanma meraklısı imişsin, çok pişman olursın😂😂

Arkadaş daha ne yapabilirdim bilmiyorum
Ben eski mutlu günlerime döndüm boşanınca
Ağzına içki sürmeyen o adam ise sac sakal karışıp içip içip gecenin bir vakti denize atlamalara başladı

Sonuç ne mi oldu
4 sene sonra ben evlendim
5 sene sonra o evlendi
Onun 2 yasında çocuğu var
Benim de bebeğim olacak

Bunları nerden biliyorum ortak arkadaşımız cok
Ve benim yan siteme tasınmıs kendisi evlenince
Arada karşılaşıyoruz
Gelip geçiyor
Kararının arkasında dur
Karşılaşınca ne hissediyorsunuz.. Yani tuhaf bi durum...ben de boşanma aşamasındayım merak ettim, aynı durumu yaşasam ne hissederim kestiremiyorum..

Eğer elinizden geleni yaptiginizi dusunuyorsaniz iciniz rahatsa biraz uzulur snra butin skntilr gecer bnde yeni bir bosanan ve hamile olarak diyorum hersey geciyor.gercekden geciyor.
insan kendine ait olani seviyormus ozluyormus
o yuzden uzulmeyin cok fazla hersey gecicek biraz zaman..

Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. İkinizin de çok güzel bir ömrü olsun :)

Eğer elinizden geleni yaptiginizi dusunuyorsaniz iciniz rahatsa biraz uzulur snra butin skntilr gecer bnde yeni bir bosanan ve hamile olarak diyorum hersey geciyor.gercekden geciyor.
insan kendine ait olani seviyormus ozluyormus
o yuzden uzulmeyin cok fazla hersey gecicek biraz zaman..
Sizin konularınızı biliyorum, mutluluk dilerim size ❤️
O hiç benim olmamış, hep annesininmiş ama ben anlamamışım ama sanki içimde hep bir pişmanlık var sanki kaybeden taraf benmisim gibi

Karşılaşınca ne hissediyorsunuz.. Yani tuhaf bi durum...ben de boşanma aşamasındayım merak ettim, aynı durumu yaşasam ne hissederim kestiremiyorum..
Biz çok karsılastık
En basiti işyerindeki tüm arkadaşlarım onun da arkadaşı idi
İlçedee yasıyordum eşle de cok karsılasırdık
Hiçbirşey hissetmedim
Ne özlem ne kin
Sokakta tanımadığım bir insan gibi idi

Evlenince 50-60 km uzağa tasındım
O da evlenince öyle yapmış ama benim yan siteme tasınmıs
Bazen eşi ile görüyorum markette falan
Birsey jissetmıyorum
Boşanmaya karar verdiğimde bitmişti duygularım

Sizin konularınızı biliyorum, mutluluk dilerim size ❤
O hiç benim olmamış, hep annesininmiş ama ben anlamamışım ama sanki içimde hep bir pişmanlık var sanki kaybeden taraf benmisim gibi
erkekler malesef degisik varliklar elindeyken kiymet bilmez ayrilirken baska bir hal aliyorlar..eger biseyler olmuyorsa ite kaka yaptirmanin hic alemi yok..insan gercekden yoruluyor ve bunu en iyi bosandikdan snra anliyor insan.. evet cok zorluklarida var ama bu sadece zamanla alakali bisey ben eski esmle severek ayrildim cok gozyasi doktum sabhalara kadar uyumadm..herkese derdimi anlattm..ama bitti gtti hergece allaha yalvrdim yasadgm herseyi unutiyim hafizam silinsin diye..ve gercekden iyi olan hic bir anim aklimda yok..ilerde cocuguma anltck biseyler bile hatrlamicam gbi.. ben kaybetmedm o bizi kaybetti ve gercekden insanin icinde ofkeden baska hicbir duygu kalmiyorms bana intihar edecegini soyledi mesela eskiden olsa uzulurdm.. smdi ise umrmda degil olurse uzulurmuyum onu bile bilmiyorum insan ne yapiyorsa kendine yapiyor suan cok sukur mutluyum cocukda olsa bagimi kopardim..telefn numarami degistrdm..yerim belli yurdum belli cocugunu gormek isterse ayni yerdeyim gelir 5 10 dkika gorur gider..allah boylelerini mutlu etmiyor kendi yasintisini kendi hayatini karartanlar hep sknti cekiyor..ceksindee evladimn babasida olsa bama yasattklriniin bin katini yasasin ve hakkimi asla helal etmiyorum

Benim de 10 yıllık evliliğim bitiyor.nedeni tüp bebek.bana hiç söylemedi bu kadar bunaldığını.şok geçirdim son deneme ve düşük yaptıktan sonra bir de boşanma.çok üzgünüm her gün içim yanarak uyanıyorum.bugünler geçer inşallah.çok zor boşanmak .keşke hiç çocuk istemeseydim dedim lanet olsun.çok korkuyorum yalnız hissediyorum kimseye güvenmiyorum

Back
X