• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlasmali bosanma

fasulyeci1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
100
174
33
27
Kizlar merhaba,
Temmuzda anlasmali bosanma davasi actim hic bisey talep etmeden eski eş kisisi eylülde olan davamiza zahmet edip katilmadi.

Ve düne kadar uyapta Evliligin temelinden sarsilmasi nedenyle bosanma(anlasmali)yaziyordu fakat bugun baktigimda evliligin temelinden sarsilmasi nedeniyle (cekismeli) yaziyor.
Herhangi yeni bir eklenmis bisey yok.

Geçen ki davaya gelmedigi için mi çekismeliye dönüyor çünkü bosanma gunu tarihinde yazilan gelmedigi icin cekismeliye donecek yaziyordu.
Ben napmaliyim aralik icinde ki davamiz devam etmekte. İnsallah onumuzde ki davaya gelirse tek celsede bosanirmiyiz? Tesekkurler

Taraflardan biri gelmezse çekişmeliye dönüyor diye biliyorum ben de.

Gelmeme nedeni nedir ?
psikolojik olarak rahatsizlandigi için 1 gün öncesi hastanedeydi sanirim o yüzden tabi ben bunu ortak arkadaslardan ogrendim kendisi asla soylemedi cunku biz onunla asla konusmuyoruz o benim ile bosansakta dost kalmak istiyormus varmi oyle canimi yakip dost kalmak dusmanda degilim dostta herhangi biri benim icin

psikolojik olarak rahatsizlandigi için 1 gün öncesi hastanedeydi sanirim o yüzden tabi ben bunu ortak arkadaslardan ogrendim kendisi asla soylemedi cunku biz onunla asla konusmuyoruz o benim ile bosansakta dost kalmak istiyormus varmi oyle canimi yakip dost kalmak dusmanda degilim dostta herhangi biri benim icin
Oda boşanmak istiyor mu yoksa yokuşa sürmek icin mi gelmiyor

Oda boşanmak istiyor mu yoksa yokuşa sürmek icin mi gelmiyor
2side değildir şuan ağir bir psikoljik bunalimda olduğu için muhtemelen bosanacagimizin farkinda bile degildir, barisma gibi bir talebi olmadi buna yüzü yok kaldi ki mantik cervesinde asla anlasan bir cift olamadik ve olamayiz oda farkinda. Onun ile anlasabilcek bir kadin varsada elini öperim o derece iddaliyim

Back
X