Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman evlendınız ozel sebepler sunarsan durum degısebılır hangı sehırdesını kucuk bır sehırdemı yasıyorsunuz
İstanbul'dayım sorun şu ki biz kendi evimizi kuramadık tayin sorunumuz vardı... onu bekledik iki buçuk aylık evliyiz..
Bana verdiği sözü tutmuyor tayinden dolayı bir araya gelemiyoruz ve ben sözünü tutmadığı için ayrılmayı düşünüyorum..
Evimizi kurmadık gerçek evlilik yaşayamadık diye boşanma süreci uzar mı diye düşünüyorum..
bu kararını esın bılıyormu bu sebeplerden dolayı bosanmak ıstedıgını
eşin ne söz verdı de tutmadı ki, 2.5 ayda hemen bu karar almışsın... gercekten sevıyorsanız mücadele edeceksınız, var mı öyle hemen pes etmek... bir süre ayrı kalabılırsınız, ki daha 2.5 ay olmuş, zaman akıp geciyor hemen, sizin gibi ayrı kalan ögretmenler cok, ama hepsi boşansın mı şimdi , zordur tamam ama daha ilk 2.5 ayda bu zorlugu gördun diye boşanacak mısın... boşanınca her şey hallolacak mı sanki... boşanma sonrası aile, akrabalar, iş yeri, cevredeki konuşulacakları, tutumları, bakışları, gelecegini de düşün derim, ülkenin gercegı bu malesef. boşanınca da sorunlar hep var olacak, sadece konusu değişecek sorunların... acele ediyorsun, iyi düşün.
anlaşmalı boşanma için 1 yıl evli kalmak şarttır. 1 yıl dolmadıgından anlaşmalı boşanma davası degıl, evlilik birliğinin temelınden sarsıldıgı gibi bir gerekçeyle boşanma davası acılabilir, bunun süreci daha uzundur, tanık beyanı vs. delillerle evlilik birliğinin temelınden sarsıldıgına ilişkin iddianızı ispatlamanız gerekir.
bu kararı vermek için henüz erken..boşanmayı dile getirmeden sorunlarınızı çözme yoluna gidiniz.bu tarz durumlar ayrıyken doğru karar verememenize sebep olur,biraraya gelip konuşun.hakkınızda hayırlısı olsun...
Hayir canim bence abartmiyorsun
Nisanliyken sözler vermeler, eeh iste köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyor bunlar,
evlenincede yok vay efendim subata kadar ayri kalalimlar
yok ben burda rahatim, tayinimi isteyememler
ya arkadas esin gelemiyor, seni orda bekliyor,
kalk gitsene karinin yanina, yanliz birakacagina..
Insallah akli basina gelir canim allah yardimcin olsun..
Bunları duymaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim..
Evet rahat şehir uğruna benden aylarca ayrı kalabilmeyi seçmesi canımı çok acıtıyor![]()
Kararli oldugunu göster
hem ne demek ya "sen benden bosanamassin, ancak ben bosarim"
Ne saniyorki bu herif kendini ?
Bence hemen bi avukat buldum konustum falan filan de, gözünü korkut
bakalim napacak??
Ben herzaman diyorum, bu erkeklerle güzel güzel konusarak hicbiyere varilmiyor diye,
konusmaktan anlamiyorlar cunku,
ancak is ciddiye binince akillari baslarina geliyor..