Anlaşmalı boşanma

max black

Bırak müdahale etme ya
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
70
104
53
Merhaba, hemen konuya giriyorum. Yarın eşimle anlaşmalı boşanma davası açmayı düşünüyoruz ve kafama takılan bi kaç soru var bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Birincisi anlaşmalı boşanma davasında avukat tutmamıza gerek var mı. Nette yaptığım araştırmalar sonucunda kimisi avukatsız tek celsede biter diyor kimisi de avukat tutmanın gerekli olacağı düşüncesinde. İkinci sorum ise anlaşmalı boşanma davalarında en erken sonuçlanma süresi nedir. Çünkü ikimizde bu sürecin mümkün olduğunca kısa sürede bitmesini istiyoruz araya adli tatil girmeden. Ya da adli tatilde de gün verilebiliyor mu?

Nisan ayında anlaşmalı boşandım. Dilekçenizi avukata yazdırmanız faydalı olur. Sadece dilekçe parası veriyorsunuz. 200 tl verdik biz, avukattan avukata değişebilir ücret. Biz 1 saat içinde boşandık, bulunduğunuz yerin mahkemesinin yoğunluğuna göre değişir süre. Biz avukattan rica ettik bizimle adliyeye geldi araya aldı bizim davamızı. 10 dk içinde boşandık

Biz avukat tutmadık.

Davayı ben açtım, dilekçeyi kendim yazdım. 1 hafta sonrasına gün verdiler, duruşma 10 dk sürdü.

Nisan ayında anlaşmalı boşandım. Dilekçenizi avukata yazdırmanız faydalı olur. Sadece dilekçe parası veriyorsunuz. 200 tl verdik biz, avukattan avukata değişebilir ücret. Biz 1 saat içinde boşandık, bulunduğunuz yerin mahkemesinin yoğunluğuna göre değişir süre. Biz avukattan rica ettik bizimle adliyeye geldi araya aldı bizim davamızı. 10 dk içinde boşandık

Biz avukat tutmadık.

Davayı ben açtım, dilekçeyi kendim yazdım. 1 hafta sonrasına gün verdiler, duruşma 10 dk sürdü.
Teşekkür ederim inşallah bizim de bu kadar kısa sürede halolur

Back
X