Anlaşmalı boşanma?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Eşimle ayrılıyoruz diye başlık açmıştım buraya. Pztsi dava açılcak avukata vekaleti verdik ikimizde. Eşimin söylediğine göre anlaşmalı boşanmada mahkemeye çıkmaya gerek kalmıyormuş . Eğerki hakim dinlemek isterse gitmemiz gerekiyomuş. Ben ailemin yanında başka bir şehirdeym. Eşyalarımın bir kısmı evde kaldı. Bu mahkeme süreci ne kadar sürüyor? Yani dava açıldıktan sonra mahkeme günümü belli olcak? Sonrasında dava mı görülcek? Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız destekleriniz için..

Aranizda bosanma protokolü hazirliyorsunuz (altınları eşyaları hangisi kimde kalacak yazın mutlaka varsa çocuk velayeti )her konuda anlasın imzaliyorsunuz
mahkeme gün veriyor ikinizde gidiyorsunuz sozlü beyandan sonra bosaniyorsunuz

Bana eşim neden öyle dedi acaba? Yüzde 90 gerek kalmıycak mahkemeye çıkmaya avukatlar halletcek dedi.

Canım herşeyi avukat hallediyor ama hakim o kağıdı tekrar okuyup onaylatıyo size öle karara bağlanıyor hakimden sonra boşanmış oluyorsun avukat tek başına yapmaz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…