Anlaşmali boşanmada bir taraf pisman oldugu icin bunun reddini isteyebilirmj?

jiyancan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
100
56
13
41
Arkadaslar bosandigim esim surekli bana ulasip pisman olup agladigini hatta ailesi bile bu halini gorup onlarinda cok uzuldugunu dile getiriyor her yerden engelledim bana ulasamiyor ama ailemi sirayla arayip bana ulasmak istiyor seni gelip alacagim senden vazgecmem diyor yani ilk zamanlar nasil yalvarip evlendiyse suan aynisini yapiyor ailemide silerim sen yeterki bana don diyor eger donmezsen gidip davanin reddini talep edecegini soyluyor bu mumkunmu oyle bir sey yaparsa sonuc ne olur bastan bir bosanma surecimi yasamak zorunda kalacam bilen biri varsa bilgilendirin lutfen

arastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba

Sanmıyorum canım öle bişey olacağını elinde mahkeme şerhin var kapı gibi temyize gidecek ya da iptal olacak bi hal kalmamış ki

daha 15 gun olmadi zaten nafaka tazminat talep etmedim hic birsey istemedim evi esyalari ona biraktim kendi sahsi esyalari aldim. kendi memleketime dondum

itiraz edebileceği bir durum yok ki o zaman.
sonuçta sen istemiyorsun. temyiz davası olsa bile boşanmış olmanız geçerli.

Geçti Bor'un pazarı deseydiniz...

İmzalara atılmış ve boşanma gerçekleşmiş...
İmkansız yani söylediği şey.Hakim mi evlendirecekmiş sizi mahkemede!

Azıcık kafamı dinleyeceğim ,git ötede ağla deyin en iyisi siz ona.

Gel aileme pismanim de özür dile diyen adam degil mi bu? Ne oldu da ailesini silmeyi bile göze aldi. O kaybetmislik duygusudur sevgi degil....
suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor

suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…