bir daha mahkeme yada yuz yuze gelme durumu yasarmiyim boyle bir secenegi varsa egernolcakmış itiraz ederse hakim sizi senin isteğin dışında yeniden mi evlendirecekmiş..
hayal aleminde yaşamaya devam etsin elleşme..
arastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba
yumusama degilde cok kotu durumda boyle olabilecegini beklemiyordum aglayip intihar etmek istedigi soyluyor ister istemez uzuldumAy migdem bullandi artik bu erkeklerin dengesiz harektlerinden. Salla gitsin bi b.k yapamaz, yeterki sen yumsama.
daha 15 gun olmadi zaten nafaka tazminat talep etmedim hic birsey istemedim evi esyalari ona biraktim kendi sahsi esyalari aldim. kendi memleketime dondumyahu o nafaka vs içindir. ne zaman sonuçlandı dava?
temyiz süresi 15 gün benim bildiğim.
yumusama degilde cok kotu durumda boyle olabilecegini beklemiyordum aglayip intihar etmek istedigi soyluyor ister istemez uzuldum
daha 15 gun olmadi zaten nafaka tazminat talep etmedim hic birsey istemedim evi esyalari ona biraktim kendi sahsi esyalari aldim. kendi memleketime dondum
suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyorGel aileme pismanim de özür dile diyen adam degil mi bu? Ne oldu da ailesini silmeyi bile göze aldi. O kaybetmislik duygusudur sevgi degil....
Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayınsuan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?